coupe Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 miért mi lett coupe kocsijaval valami ac gondrol hallottam nekem is most szorakozik a kocsim de nekem már volt ilyen igy nem vettem be hogy nalam szétment az ac :rolleyes: nekem az ac relé nem huz be és ilyenkor a motorkontrol lampa sem vilagit <_< Nem indul be,de menet közben nincs vele gond.Múlthét szombaton se indult be, azt hittem az etanol miatt eldugult a benzin szűrő.Ki is cseréltem jó is lett.Nem használtam a kocsit péntekig,este beindult,de a lurdynál már megint nem.Benzin nincs szikra van,az ac relé is jó,mert kicseréltük azt is,Pehi kocsijába.
coupe Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Jah... a Kerepesin még mindig ott a 4 csík... :rolleyes: <_< Abból a naftából Lanti oda vissza megjárta Surányt :D -_- .De tényleg jó hangja van a subarunak B) :D :D
Atommanó Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Abból a naftából Lanti oda vissza megjárta Surányt <_< :D -_- B) De az is biztos, hogy 10-ed annyi örömöt sem okozott neki... :rolleyes: Attit hívtad? Hétfőn műti? Szerintem átugrok dél körül... de ha mész csörögj rám... :D
Demó Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Legutóbb írtam én is Futurenak, hogy lehet nem kellene 1,5 barral tölteni... :rolleyes:
coupe Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 :D -_- De az is biztos, hogy 10-ed annyi örömöt sem okozott neki... <_< Attit hívtad? Hétfőn műti? Szerintem átugrok dél körül... de ha mész csörögj rám... :lol: Biztos nem okozott annyi örömöt hogy haza hozzon,mint a kör a kerepesin B) ;) Ma adtam oda a kulcsot,azt mondta ezzel kezd reggel.Kiváncsi leszek mi a a baja.Remélem nem kell másik AC-t vennem :D Beprobáltam hogy beindul,de nem történt semmi.Most hugom astrájával járok,hát nem gyözött meg az x20xev,de kölcsön kocsinak elmegy :D Ismét megfordult az eladás a fejemben,de van fent 300e-ért olyan mint az enyém,annyiért inkább használom :rolleyes:
Atommanó Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Biztos nem okozott annyi örömöt hogy haza hozzon,mint a kör a kerepesin -_- ;) Ma adtam oda a kulcsot,azt mondta ezzel kezd reggel.Kiváncsi leszek mi a a baja.Remélem nem kell másik AC-t vennem B) Beprobáltam hogy beindul,de nem történt semmi.Most hugom astrájával járok,hát nem gyözött meg az x20xev,de kölcsön kocsinak elmegy :D Ismét megfordult az eladás a fejemben,de van fent 300e-ért olyan mint az enyém,annyiért inkább használom :rolleyes: Dini??? :D Meg ha most felteszed, akkor Lantinek sose lesz turbós autója... meee a passatot azért nem nevezném annak... <_< :D
Demó Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Biztos nem okozott annyi örömöt hogy haza hozzon,mint a kör a kerepesin -_- :D Ma adtam oda a kulcsot,azt mondta ezzel kezd reggel.Kiváncsi leszek mi a a baja.Remélem nem kell másik AC-t vennem B) Beprobáltam hogy beindul,de nem történt semmi.Most hugom astrájával járok,hát nem gyözött meg az x20xev,de kölcsön kocsinak elmegy :D Ismét megfordult az eladás a fejemben,de van fent 300e-ért olyan mint az enyém,annyiért inkább használom <_< Pedig a tiédet még megvettem volna... :rolleyes: De "sajnos" már elköteleztem magam más autó mellett... :D
coupe Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Dini??? B) Meg ha most felteszed, akkor Lantinek sose lesz turbós autója... meee a passatot azért nem nevezném annak... <_< :D Már a GSi bontás sem az igazi....lehet 300e sem tudnék kiárulni belőle :rolleyes: Használom addig míg megy,de csak a szükséges dolgokra fogok költeni...Lassan eljutok oda,hogy kuplungot sem érdemes cserélni rajta.Nem hittem volna hogy ennyire le fog menni az ára -_-
coupe Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Pedig a tiédet még megvettem volna... :rolleyes: De "sajnos" már elköteleztem magam más autó mellett... <_< Annyit Te sem adtál volna érte,hogy megérje eladni.Ha 3 ajtós GSi lenne már biztos hogy el tudtam volna adni.
Atommanó Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Annyit Te sem adtál volna érte,hogy megérje eladni.Ha 3 ajtós GSi lenne már biztos hogy el tudtam volna adni. Így is meg van a varázsa... hiszen caravan... és most télen még a méhecskék sem fognak rámenni... :rolleyes:
Demó Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Annyit Te sem adtál volna érte,hogy megérje eladni.Ha 3 ajtós GSi lenne már biztos hogy el tudtam volna adni. Nekem 3-ajtós GSI nem kellene, szerintem sokkal jobb egy Caravan. :rolleyes:
Atommanó Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Nekem 3-ajtós GSI nem kellene, szerintem sokkal jobb egy Caravan. :D Mi lesz? BMW vagy Audi??? :rolleyes: <_<
Demó Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Mi lesz? BMW vagy Audi??? :rolleyes: <_< E30 325i 24V
Atommanó Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 E30 325i 24V Ponyaféle, vagy turboaféle? :rolleyes:
Atommanó Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Sajnos ma egyik sráctól sem láttam ilyet... :rolleyes:
Demó Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Ponyaféle, vagy turboaféle? :D Ez Demó-féle, ugyanis ebbe az E30-ba másfél éve én építettem bele a 24V motort. -_- Mivel nekem is utcai használatra lesz, így szerintem elég lesz egyelőre ez a közel 200LE... :rolleyes: De mivel sokat járok át Turboáékhoz (ma is voltam náluk), így lehet változni fog még a véleményem, különösen, ha még párszor elvisz a sajátjával próbakörre. <_< Mondjuk nem mindenki találja viccesnek, hogy 200-nál még keresztbe megy az autó. B)
Demó Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Ma épp azt beszéltük Attilával (Turboá), hogy mostanában mindenki eladja a vasát. A Dani eladta az E34 535ti-t, Ponya árulja mindkettő E30 M5-öt, meg a +motorját és alkatrészeit is, valamint a Sanya is árulja a Redrocketet... :rolleyes: Mi lesz itt jövőre... Remélem Powered kész lesz a Compactal, mert az érdekes lesz, az tuti! <_<
Atommanó Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Ma épp azt beszéltük Attilával (Turboá), hogy mostanában mindenki eladja a vasát. A Dani eladta az E34 535ti-t, Ponya árulja mindkettő E30 M5-öt, meg a +motorját és alkatrészeit is, valamint a Sanya is árulja a Redrocketet... :rolleyes: Mi lesz itt jövőre... Remélem Powered kész lesz a Compactal, mert az érdekes lesz, az tuti! <_< Sanyi már tavasszal is árulta, csak nem itthon... A Dani autója annyiért nagyon elgondolkodtató volt... de szerencsére hamar elvitték... :D Nem tom mi lesz... először is rendet kéne rakni, hogy street, meg utólagos turbo, meg profi katok... lehet lennének feltöltött profi kategóriák... lenne izgalmas verseny, és görgetné maga előtt a jókat, és nem tűnnének el ennyien...
J0hnny Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Sajnos ma egyik sráctól sem láttam ilyet... <_< A célegyenes előtti lassító előtt a féktávon ahogy összeszedi... :rolleyes: ezért volt ő hatalmas. :D
Demó Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Sanyi már tavasszal is árulta, csak nem itthon... A Dani autója annyiért nagyon elgondolkodtató volt... de szerencsére hamar elvitték... :rolleyes: Nem tom mi lesz... először is rendet kéne rakni, hogy street, meg utólagos turbo, meg profi katok... lehet lennének feltöltött profi kategóriák... lenne izgalmas verseny, és görgetné maga előtt a jókat, és nem tűnnének el ennyien... Tán elgondolkodtatott a Dani 10sec E34-e? <_< Mondjuk amennyiért eladta, tényleg megérte volna... Sanyát tudom, hogy tavasszal is árulta már külföldön. Nekem jónak tűnik az a verzió, hogy a tesztet szétszednék és mindenki menne a megfelelő profi katba, persze pénzdíj nélkül.
Sonique Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Sanyi már tavasszal is árulta, csak nem itthon... A Dani autója annyiért nagyon elgondolkodtató volt... de szerencsére hamar elvitték... :rolleyes: Nem tom mi lesz... először is rendet kéne rakni, hogy street, meg utólagos turbo, meg profi katok... lehet lennének feltöltött profi kategóriák... lenne izgalmas verseny, és görgetné maga előtt a jókat, és nem tűnnének el ennyien... street meg utolagos turbo ez milyen marhaság akkor streeben meg csak gyari LE vel lehessen menni semmi turbo nyomas emelés
Stefan Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 ... Mi lesz itt jövőre... ... J0hnny legnagyobb örömére sok Bömös az Opel talikon. A Monster matricát le ne hagyjátok :rolleyes: <_< :D
Sonique Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 J0hnny legnagyobb örömére sok Bömös az Opel talikon. A Monster matricát le ne hagyjátok :rolleyes: <_< :D oké
J0hnny Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 A monster nem az a bizonyos személy,nekem ez a monster: :rolleyes:
Demó Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 J0hnny legnagyobb örömére sok Bömös az Opel talikon. A Monster matricát le ne hagyjátok :D -_- B) Miért, ki fog Opel talira BMW-vel menni? <_< :rolleyes:
Recommended Posts