Albert Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 itt a sebességet dijjazzák nem az időt Az időt díjazzák a megtett út függvényében :rolleyes: Anti amúgy mennyit megy az az S2 ha nem béndzsázza el? 11:9-et?
Atommanó Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Az időt díjazzák a megtett út függvényében :rolleyes: Anti amúgy mennyit megy az az S2 ha nem béndzsázza el? 11:9-et? Igen, Botinak az S2-val most ez a legjobb ideje... de RT 10 közepét megy klímával, bőrrel mindennel... <_<
Albert Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Igen, Botinak az S2-val most ez a legjobb ideje... de RT 10 közepét megy klímával, bőrrel mindennel... <_< nemtom az ki csak tippeltem egy időt :rolleyes: De miért nem futják le külön a harmadik helyért? igy is hosszú a döntők?
Stefan Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Albert! Az avatarodat meg lehetne nagyobban is nézni? Nagyon jónak tűnik :rolleyes:
Atommanó Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 De miért nem futják le külön a harmadik helyért? igy is hosszú a döntők? Így van... így is két órán át mennek a döntők...
Albert Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Albert! Az avatarodat meg lehetne nagyobban is nézni? Nagyon jónak tűnik :rolleyes: Innen szedtem http://alfaomega.blog.hu/2009/06/09/az_ide...oztunk_vannak_2 és simán egy képnézegetővel átírtam az egyiket: http://a.imagehost.org/0587/district9opelforum.jpg ez az eredeti méret, ezt aztán lekicsinyítettem 120x120-ra oszt ennyi. Köszi <_<
Pehi Csabi Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Innen szedtem http://alfaomega.blog.hu/2009/06/09/az_ide...oztunk_vannak_2 és simán egy képnézegetővel átírtam az egyiket: http://a.imagehost.org/0587/district9opelforum.jpg ez az eredeti méret, ezt aztán lekicsinyítettem 120x120-ra oszt ennyi. Köszi :rolleyes: már csak az a kérdés hogy hogy is kerültél erre az oldalra <_<
Stefan Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Innen szedtem http://alfaomega.blog.hu/2009/06/09/az_ide...oztunk_vannak_2 és simán egy képnézegetővel átírtam az egyiket: http://a.imagehost.org/0587/district9opelforum.jpg ez az eredeti méret, ezt aztán lekicsinyítettem 120x120-ra oszt ennyi. Köszi <_< :rolleyes:
Albert Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 már csak az a kérdés hogy hogy is kerültél erre az oldalra :rolleyes: elmondom de figyelj jól nehogy elveszítsd a fonalat <_< google district 9 enter fölül Képek linkre kattint és ott találtam egy nekem tetszőt amire rákattintottam és ez az oldal jött ki :D
mélykék76 Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Engem hajnal 4kor reszeltek le valszeg a kolosy térnél,a sötét részben álltak 3 lábúval,kocsi a kis utcában,se láthatósági,se sapka rajtuk...visszamentem,pénzt nem fogatta el a "szimpatikus" őrnagy úr.Hát akkor menjen a picsbe! A margitszigetes parkolós srácok mesélték,hogy a közteresek múltkor hajnal 2-kor büntettek a szigeten...24órás szoliban vannak. Tényleg FBalázsnak van igaza,rendőrállam ez. :rolleyes: Nem az Amfiteátrumnál vót ez ? Rendőrállam mert nem tudod lefizetni a zsernyákokat ? <_< Amúgy ezt már mondtam : szabadon választott, nem kötelező gyakorlat a gyorshajtás :D -_-
Rattesid Dénes Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 milyen változatos a szókincsed :rolleyes: <_< csoda hogy szóbaáll velünk :D -_-
Rattesid Dénes Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Nem az Amfiteátrumnál vót ez ? Rendőrállam mert nem tudod lefizetni a zsernyákokat ? <_< Amúgy ezt már mondtam : szabadon választott, nem kötelező gyakorlat a gyorshajtás :D -_- Az lehet hogy nem kötelező a gyorshajtás,csakhát vagyunk itt egy páran akik egésznap a várost járják.Ha mindent betrtanánk a büdös életben sem érnénk sehová oda. :rolleyes:
Atommanó Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Nem az Amfiteátrumnál vót ez ? Rendőrállam mert nem tudod lefizetni a zsernyákokat ? :rolleyes: Amúgy ezt már mondtam : szabadon választott, nem kötelező gyakorlat a gyorshajtás <_< :D Egyetértek... -_- Piiista! Dartsozni ma nincs kedvetek jönni?
Gelko Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 hogy egy nagy professzort idézzek : "ahol fát vágnak ott hullik a forgács" Balla István
mélykék76 Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Az lehet hogy nem kötelező a gyorshajtás,csakhát vagyunk itt egy páran akik egésznap a várost járják.Ha mindent betrtanánk a büdös életben sem érnénk sehová oda. <_< Csak jeleztem, hogy én annyira nem csípem a lefotoztak a geczik nézőpontot :D Részemről én inkább kussolok, hogy csak ennyi trafipax van :rolleyes: Jóóóóóó, mondjuk akkor már inkább röhögök, amikor Pintér bedönti a milliárdos tendert -_- B)
mélykék76 Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Egyetértek... <_< Piiista! Dartsozni ma nincs kedvetek jönni? Még nem tooom pontosan mi lészen :rolleyes: Mikorra mentek ?
Atommanó Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Még nem tooom pontosan mi lészen :rolleyes: Mikorra mentek ? 10-kor már bizti ott vagyunk... de Nikiék hívnak még, hogy mikor indulnak..
Pehi Csabi Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Nem volt kérdéses Diny, már 1es végén kapott egy géptetőnyit kb.
Lanti Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Nem volt kérdéses Diny, már 1es végén kapott egy géptetőnyit kb. a subarus?? :rolleyes:
J0hnny Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Az lehet hogy nem kötelező a gyorshajtás,csakhát vagyunk itt egy páran akik egésznap a várost járják.Ha mindent betrtanánk a büdös életben sem érnénk sehová oda. :rolleyes: Pontosan és egy 10 órás éjszaki műszak után hajnalban basztatni azért,mert 50-nel mentem a kihalt utcén,hanem 70-el...
Albert Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 Pontosan és egy 10 órás éjszaki műszak után hajnalban basztatni azért,mert 50-nel mentem a kihalt utcén,hanem 70-el... lehet menni 100al is simán csak ne ott ahol van radar :rolleyes:
Pehi Csabi Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 a subarus?? :rolleyes: miféle subaru? volt egy bmw-s aki szintén tipikus nem tud veszíteni és nem hiszi el hogy egy majdnem 20 éves autó elpicsázza, ezért átment inkább a piroson a kanyarodó sávból mert majd ő megmutatja hogy elől tud menni <_< szánalmas
Albert Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 volt egy bmw-s aki szintén tipikus nem tud veszíteni és nem hiszi el hogy egy majdnem 20 éves autó elpicsázza, ezért átment inkább a piroson a kanyarodó sávból mert majd ő megmutatja hogy elől tud menni :rolleyes: szánalmas én is átmentem volna <_< :D -_-
Recommended Posts