mackosajt Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Azt is PVC-ből csinálják nem? :rolleyes: <_< PVC picit rideg slagnak. Javaslom a gumi tömlő használatát. Sokkal hajlékonyabb, rugalmasabb. Tiiii m(EP)Cmesterek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 asszem Redit kikészítettük.... :D -_- B) most 11kor mértek a hungárián.... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 asszem Redit kikészítettük.... -_- B) :D most 11kor mértek a hungárián.... <_< :D Huhhh...pedig íccaka már nem nagyon szoktak... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Huhhh...pedig íccaka már nem nagyon szoktak... :rolleyes: simán 3 lábúval.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 simán 3 lábúval.... :rolleyes: és télleg benne van a traffipax infoba 22.00 – 23.00 Bp. XIV. ker. Hungária körút Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Huhhh...pedig íccaka már nem nagyon szoktak... <_< Engem hajnal 4kor reszeltek le valszeg a kolosy térnél,a sötét részben álltak 3 lábúval,kocsi a kis utcában,se láthatósági,se sapka rajtuk...visszamentem,pénzt nem fogatta el a "szimpatikus" őrnagy úr.Hát akkor menjen a picsbe! A margitszigetes parkolós srácok mesélték,hogy a közteresek múltkor hajnal 2-kor büntettek a szigeten...24órás szoliban vannak. Tényleg FBalázsnak van igaza,rendőrállam ez. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Tiiii m(EP)Cmesterek! <_< Tiltakozom,nekem nincs is feltelepítve! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 anti, kaptál kupát lacházán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Hogy áll az E85 project? :rolleyes: Jövő héten emissziómérés és teljesítménymérés az omegán, aztán hétvége felé majd ugrik bele a kütyü, és teszt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Tiltakozom,nekem nincs is feltelepítve! :rolleyes: Rád a zárójelben lévő rész nem vonatkozik. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 és télleg benne van a traffipax infoba 22.00 ? 23.00 Bp. XIV. ker. Hungária körút És lelőttek? Amúgy ott nincs értelme többel menni mint 70 mert olyan 65re vannak belőve a lámpák. De októberi trafinfó még nincs pöstrűl :rolleyes: Voltunk tegnap moziban, király volt, vajon mit láttunk? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 utána felrakom felni nélkül 600 köré... felninek mi lesz a sorsa? eladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Voltunk tegnap moziban, király volt, vajon mit láttunk? <_< gyanitom D9-et :rolleyes: Arról eddig vagy csak nagyon rosszat vagy nagyon jót hallottam...ott figyel a gépen már nagyon kíváncsi vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Redi te szoktál nőkkel találkozni?? A jányzónak hamarabb leesett hogy ismerünk mint neked :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 anti, kaptál kupát lacházán? Aha... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Redi te szoktál nőkkel találkozni?? A jányzónak hamarabb leesett hogy ismerünk mint neked :rolleyes: <_< :D -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 felninek mi lesz a sorsa? eladó? az a dinnyéé :rolleyes: télleg redi a leányzó pipább volt mint te... <_< :D -_- a köcsög passatos mi.... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Aha... :rolleyes: wow... télleg grat.. majd hozd ki pénteken Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 wow... télleg grat.. majd hozd ki pénteken Ja tényleg még én sem drakuláltam a dobogóhoz. Gratulaaa! Mennyivel verted le a 4. helyezettet amúgy és az milyen vas volt? Amúgy mi meg végre nyertünk hétvégén osztályban, mondjuk csak 7 hajóból :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Ja tényleg még én sem drakuláltam a dobogóhoz. Gratulaaa! Mennyivel verted le a 4. helyezettet amúgy és az milyen vas volt? Amúgy mi meg végre nyertünk hétvégén osztályban, mondjuk csak 7 hajóból :D Egy s2-est vertem... kb 4 seccel... de csak mert rontott... :rolleyes: <_< de hát ez benne van... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 a köcsög passatos mi.... :rolleyes: <_< mert én tudtam hogy ez az a köcsög passatos melyik paráj passatos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 mert én tudtam hogy ez az a köcsög passatos melyik paráj passatos milyen változatos a szókincsed :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 ... most 11kor mértek a hungárián.... <_< :D Na és milyen időt sikerült menni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Tiltakozom,nekem nincs is feltelepítve! :rolleyes: Nekem a VAG ETOS is fent van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Na és milyen időt sikerült menni? :rolleyes: itt a sebességet dijjazzák nem az időt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts