coupe Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 egy fekete astra meg sohasem lesz sziszegős,mert eladják <_< :D :D Gondolom hogy tolongnak a vevők -_- B) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Gondolom hogy tolongnak a vevők <_< :D :rolleyes: max megmarad az is.Jó helyen van az a mélygarázsba. Pénteken vittem az ablaktörlő mocit,nem voltál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 max megmarad az is.Jó helyen van az a mélygarázsba. Pénteken vittem az ablaktörlő mocit,nem voltál. nem is voltál pénteken méééé hazudsz :D :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 egy fekete astra meg sohasem lesz sziszegős,mert eladják <_< -_- :D Gondolom hogy tolongnak a vevők B) :D :rolleyes: köszi-köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
g.bazsi Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 egy fekete astra meg sohasem lesz sziszegős,mert eladják :rolleyes: <_< -_- És a fehér? :D amúgy szevasztok,régen jártam erre B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 max megmarad az is.Jó helyen van az a mélygarázsba. Pénteken vittem az ablaktörlő mocit,nem voltál. Persze mikor nem megyek akkor hozod a cuccot :D -_- B) Most pénteken megyek,hozd ki megint :D :D Meg a folytószelepház microkapcsolót is :rolleyes: Köszike <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 köszi-köszi <_< Tolonganak?????????? -_- :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Tolonganak?????????? -_- :D :rolleyes: nem a sorban állás a lényeg hanem, hogy legyen EGY vevő :D <_< B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
g.bazsi Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Dini,tetőkárpit meg van e még? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 És a fehér? :rolleyes: amúgy szevasztok,régen jártam erre <_< az asszonynak nem kell turbos, ugye dinnye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 nem a sorban állás a lényeg hanem, hogy legyen EGY vevő :lol: :rolleyes: :D Ebben igazad van... <_< ;) akkor úgy kérdezem hogy van potenciális vevő jelőlt?Volt már telefon? :D -_- B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Ebben igazad van...akkor úgy kérdezem hogy van potenciális vevő jelőlt?Volt már telefon? :rolleyes: <_< :D -_- volt 3, 1 megnézte de nem komolyak.... jövő héten el akarom intézni a moci problémát és utána felrakom felni nélkül 600 köré... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 volt 3, 1 megnézte de nem komolyak.... jövő héten el akarom intézni a moci problémát és utána felrakom felni nélkül 600 köré... Naaaaaaaaaaaa,akkor tényleg történik valami <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
g.bazsi Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 volt 3, 1 megnézte de nem komolyak.... jövő héten el akarom intézni a moci problémát és utána felrakom felni nélkül 600 köré... és mi a terv ha elviszik?let cali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 és mi a terv ha elviszik?let cali? igen valami turbos cucc majd 1x ha érett leszek hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
g.bazsi Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Okt.18 HGDC-tali.Lurdy. ha tudtok gyertek minél többen,persze ha van kedvetek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Dini,tetőkárpit meg van e még? :rolleyes: Jaja van most eladó. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
g.bazsi Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Jaja van most eladó. :rolleyes: na és mennyit is engedsz a feléből? <_< most már remélem le tudok menni,mikor te is ott vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 de nem komolyak.... Hát sajnos ezekből van a több! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Jaja van most eladó. :D sz@rjál sünt :rolleyes: tetökárpitot a dini nem ad el mert autoszerelésnél jo lehet hogy ráfeküdjön és leöntse olajjal <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 na és mennyit is engedsz a feléből? <_< most már remélem le tudok menni,mikor te is ott vagy :D addig menj érte még nincs ott addig biztonságban van ha már odamegy akkor veszett fejsze .... :rolleyes: hidd el tapasztalatbol beszélek -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Nekem is C20XE leömlő van az X16XEL-en :rolleyes: 5ezerér kaptam, mondjuk a kipuffos szaki eldolgozott rajta egy napot :D De az nincs benne az EPC-ben,maradjá mááá! -_- Hogy áll az E85 project? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Nem, J0hnnynak a PVC csöves tuning a szakterülete :rolleyes: A kertislagot kihagytad! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 A kertislagot kihagytad! :D Azt is PVC-ből csinálják nem? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Azt is PVC-ből csinálják nem? :rolleyes: <_< Mi vagyok én?Vegyész? :D Az a Lacisajt! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts