Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Én mai napig azt mondom, hogy egy C20xe GSI egy hálás relatív olcsón fenntartható jó kis jószág... <_<

Igen dejó már alig vártam hogy megint elújságolhassam hogy a legutóbbi két fogyim is 7.8 volt (pedig én úgyérzem hogy b@szomneki rendesen) :rolleyes:

Elküldve
Igen dejó már alig vártam hogy megint elújságolhassam hogy a legutóbbi két fogyim is 7.8 volt (pedig én úgyérzem hogy b@szomneki rendesen) :rolleyes:

Nekem most 13 lici lett a fogyim...és ebben benne volt egy elég izmos este is... Lanti azóta sem alszik jól szerintem... <_< :D

Elküldve
Nekem most 13 lici lett a fogyim...és ebben benne volt egy elég izmos este is... Lanti azóta sem alszik jól szerintem... <_< :D

jól alszom, de tény hogy végre újra volt jó élmény és ez tényleg überbrutál volt.... :rolleyes:

Elküldve

a vectrának 8000 km óta semmi baja a leömlőn kivül kb. ez ami számit most nekem.

Biztos jó egy jó gsi is csak olyat már csak örökölni lehet sajnos.

Anti!

Azt meg már említettem nem is egyszer hogy a bőrülés nem első sem másodikként került az astrába, előtte volt motorcserén, futómű felújításon és sok sok más szervizen.

Majd rájössz ez milyen igaz a B vecinél! :rolleyes: Visszafogod sírni a GSi-t!
Elküldve
ááá semmi...csak a fos subaruk...valahol összefutnak... de az téged úgy sem izgat... :rolleyes: <_< :D :D

ja azt hittem lesz is valami -_- B) ;) :D

Elküldve
a vectrának 8000 km óta semmi baja a leömlőn kivül kb. ez ami számit most nekem.

Anti!

Azt meg már említettem nem is egyszer hogy a bőrülés nem első sem másodikként került az astrába, előtte volt motorcserén, futómű felújításon és sok sok más szervizen.

A leömlő sem olcsó móka,bár C20XE leömlővel meglehet oldani.

Majd amikor a futóműben jönnek a nyűgök...főleg a hátsóban...

Elküldve
A leömlő sem olcsó móka,bár C20XE leömlővel meglehet oldani.

Majd amikor a futóműben jönnek a nyűgök...főleg a hátsóban...

Z18XE-re a C20Xe érdekes lenne :rolleyes:

Elküldve

Anti!

Meg alufelni, meg angel eyes :rolleyes: .

Nekem 60000 alatt volt leömlő, trafó, klíma vezérlő, ezekn kívül csak kopó, meg kötelező szervizek.

Elküldve
Z18XE-re a C20Xe érdekes lenne :rolleyes:

Na nem is arra gondoltam,hogy csavarra passzol!

Kell egy kipuffsortömités és az alapján vizes vágóval vágatni egy mintát.

Arra a mintára egy jó kipuffos megtudja már oldani a problémát.

Losi ex-X20XEV-je:

IMG_1110.JPG

Elküldve

Anti!

Én eddig 50e mentem el a GSi-vel,és nem volt vele semmi müszaki problémám.Napi 100km megy aprilis óta,és semmi baja :rolleyes:

Elküldve
Én eddig 50e mentem el a GSi-vel,és nem volt vele semmi müszaki problémám.Napi 100km megy aprilis óta,és semmi baja :D

Nem alattad állt meg vhol Győrben amikor mentetek volna messze?

Nekem meg 75 ezer van benne és eddig csak egy motort kellett cserélni :rolleyes: <_<

Na jó hétvégét mindenkinek!

Csaó

Elküldve
Nem alattad állt meg vhol Győrben amikor mentetek volna messze?

Nekem meg 75 ezer van benne és eddig csak egy motort kellett cserélni <_< :D

Na jó hétvégét mindenkinek!

Csaó

A generátor kopó alkatrész B) Nekem eddig minden autómban elromlott,már a focusba is cserélve lett egyszer......Még a coupe astrába is 2x kellett cserélni 3 év alatt :rolleyes: de cserben nem hagyott egyszer sem -_-

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.