Lanti Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Akkor Lacee mondok másik példát én. Vegyük a MÁV csodabiztosítót. Az is csődbe ment kiadták a papírokat és átmentünk igen sokan az Allianzhoz. Semmi bonyodalom nem volt. MENJ BE MÁSIK BIZTOSÍTÓHOZ ÉS ELMONDJÁK MI VAN, NE PEDIG MINDEN VÁLASZRA MOND HOGY DEHÁT. hát nem így van.. mért év közben nem lehet biztosítót váltani, de anno a MÁVosoknak külön megengedték, hogy najó akkor ti most válthattok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 hát nem így van.. mért év közben nem lehet biztosítót váltani, de anno a MÁVosoknak külön megengedték, hogy najó akkor ti most válthattok... na de itt is arról van szó, hogy megszünt a bizti vagy nem? Ha nem szünt meg akkor tényleg igaz a dolog sajnos. Pont ezt akarják majd letörölni, milyen baromság hogy év közben nem mehetsz át ha a másik jobb lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Van olyan opció, hogy szerződés kötés korábbi szerződés megszűnése miatt. Tehát nem kötni nem tudsz, hanem felmondani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Fék Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Esküvő előtt: fiú: - Hurrá! Végre! Már nagyon várom! lány: - Elköltözzek? fiú: - Nem, ne is gondolj rá! lány: - Szeretsz? fiú: - Természetesen! lány: - Megcsaltál valaha is? fiú: - Nem, hogy juthat ilyen az eszedbe? lány: - Adsz egy csókot? fiú: - IGEN! lány: - Fogsz verni? fiú: - Soha! lány: - Hihetek neked? Esküvő után: Olvasd lentről fölfelé. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiGsi Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Nekem nagyon tetszenek, végül is elárultam a titkom :D Majd a melós kocsin kívűl szeretnék egy olyat ami családias és egyben sportos is. Valami hasonló :rolleyes: <_< na neeee Csaba, ez árulás:D csak a Gsi semmi más. Passat, Octavia... nem sok egy kicsit??? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Fék Ezek a tartókonzolok ha minden igaz, akkor egy mechanick nevű sráctól származnak. A tárcsák pedig a C Vectra OPC tárcsái. Kint egyre többen használják ezt a kombót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Ezek a tartókonzolok ha minden igaz, akkor egy mechanick nevű sráctól származnak. A tárcsák pedig a C Vectra OPC tárcsái. Kint egyre többen használják ezt a kombót. kippróbálnám, hogy elmelegedik-e :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Asszem akkor Lacee problémája meg is oldódott idénre <_< Amúgy nemtom mi van, de vigyázzatok magatokra, tegnap megyünk este haza Nórival Szentmihályin, egy bébionbordos matyiz nem működő balhátsó helyzetjelzővel belsőben, én a külsőben gyorsabban, mondom ez nekem fog jönni. Kb egy másodperc múlva index meg minden nélkül úgy rámhúzta a kormányt a csávó mondom fékezek má mer különben megpördül és fejreáll. Dudarefi minden. Két gyerek hátul meg feleség bent nála. Mondjuk utána kb mindenhogy elnézést kért. Most reggel meg jövök Újpesten az árpád úttal párhuzamos utcában, tata úgy kitolatott a házak közül minden körülnézés nélkül nagyívben elém mint a sicc. Satu, megállok, ez meg tolat tovább nekem. Duda. Megáll oszt elmegy de sebúsebá. Amikor meg jöttem be az árpádútról a pozsonyira balra kanyarodó sávban, akkor meg egy telefonáló nyanya húzta be elém a kormányt az egyenesen menő sávból, de ott se volt se index se boccs se semmi, pedig nemkicsit kellett fékeznem. Szal fakk. Pedig nem jönne rosszul egy betétlap :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Már Pé is? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 http://lh4.ggpht.com/_8D2w2LeyG2A/SrspKon2...C4%84solata.jpg mit kell nézni?? <_< :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 mit kell nézni?? -_- B) :D Arról majd talán videó lesz... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Már Pé is? :D Mindenki Subarut vesz... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Ó igen mellékesen este még focin letapadt a lábam és elfordult a térdem oldalra(!) reccsent majd mikor felállitottak visszareccsent, - go jánoskrház by mentő/30 perc/. = pihentesd hát járni nem tudok most de elvileg nincs törés és szakadás sem, fokozatosan terheljem és porcleválások miatt szedjek valamit... holnap a bíróságra sem tudok menni így. a biztositási ügyemet pedig "beeszkaláltam" az alkusz vezérigazgatójának gondoltam ugyse válaszol, de ma már hivott is azt mondta még csörög délután h mit intézett. Korrekt 60 körüli csókának tűnt... Asszem akkor Lacee problémája meg is oldódott idénre <_< Amúgy nemtom mi van, de vigyázzatok magatokra, tegnap megyünk este haza Nórival Szentmihályin, egy bébionbordos matyiz nem működő balhátsó helyzetjelzővel belsőben, én a külsőben gyorsabban, mondom ez nekem fog jönni. Kb egy másodperc múlva index meg minden nélkül úgy rámhúzta a kormányt a csávó mondom fékezek má mer különben megpördül és fejreáll. Dudarefi minden. Két gyerek hátul meg feleség bent nála. Mondjuk utána kb mindenhogy elnézést kért. Most reggel meg jövök Újpesten az árpád úttal párhuzamos utcában, tata úgy kitolatott a házak közül minden körülnézés nélkül nagyívben elém mint a sicc. Satu, megállok, ez meg tolat tovább nekem. Duda. Megáll oszt elmegy de sebúsebá. Amikor meg jöttem be az árpádútról a pozsonyira balra kanyarodó sávban, akkor meg egy telefonáló nyanya húzta be elém a kormányt az egyenesen menő sávból, de ott se volt se index se boccs se semmi, pedig nemkicsit kellett fékeznem. Szal fakk. Pedig nem jönne rosszul egy betétlap :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Ó igen mellékesen este még focin letapadt a lábam és elfordult a térdem oldalra(!) reccsent majd mikor felállitottak visszareccsent, - go jánoskrház by mentő/30 perc/. = pihentesd hát járni nem tudok most de elvileg nincs törés és szakadás sem, fokozatosan terheljem és porcleválások miatt szedjek valamit... holnap a bíróságra sem tudok menni így. a biztositási ügyemet pedig "beeszkaláltam" az alkusz vezérigazgatójának gondoltam ugyse válaszol, de ma már hivott is azt mondta még csörög délután h mit intézett. Korrekt 60 körüli csókának tűnt... Akkor hétfőn ezek szerint lesz esélye a csapatodnak ellenünk... <_< :D Na jobbulást, remélem nem hagysz ki sokat... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Mindenki Subarut vesz... :rolleyes: <_< Csak a színe az vazze nemfigyeltek mi?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 mit kell nézni?? :D -_- :rolleyes: Azt a "szar" kéket középen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Már Pé is? <_< Azt mondta, hogy komolyan is gondolja. :rolleyes: Nem tudom még mit akar helyette, de szerintem nem Subarut. -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Jaja így nyerhettek is talán <_< Köszönöm igyekszem gyógyulni... Akkor hétfőn ezek szerint lesz esélye a csapatodnak ellenünk... :D -_- Na jobbulást, remélem nem hagysz ki sokat... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Jaja így nyerhettek is talán :D Köszönöm igyekszem gyógyulni... Azért, ahogy emléxek az utolsó két hétben ez még csak kis gondot sem jelentett... :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Azt a "szar" kéket középen :rolleyes: fel se tűnt.... tucatautó <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 fel se tűnt.... tucatautó :rolleyes: <_< Jah... a héten is megálltam vele a Hősök terén, és vagy 50 ilyesmi állt rögtön mellettem... :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Jah... a héten is megálltam vele a Hősök terén, és vagy 50 ilyesmi állt rögtön mellettem... :D -_- mint a legyek... a szarra jönnek :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 holnap a bíróságra sem tudok menni így. Ez mit jelent? Halasztják is az időpontot? Elállhatna már a gyökér felperesed az egésztől. És gyógyulást :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts