Gelko Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 egyébként ha kitöröl vki azt megkeresem azt meglékelem a fejét ismerek mindenkit vazze rohadt forum nehogymá :lol: megkereshetnéd azt a barmot ki a Digitv-nek adta oda a Loki mecss jogait :lol: de az 1-0 nagyon jó erdemény Szvsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 megkereshetnéd azt a barmot ki a Digitv-nek adta oda a Loki mecss jogait :lol: de az 1-0 nagyon jó erdemény Szvsz. én néztem a meccset... szerintem az az 1-0 mázlis eredmény mert semmi nem jött be a Liverpoolnak... az mindennapos volt h a mi 16osunknál passzolgattak üresen álló emberek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Jah... jó kis meccs vóóót... neten néztem végül... nem volt olyan gáz, mondjuk mókás volt hallgatni a közvetítést a "másik oldalról"... Benne volt minden ebben a meccsben a 6:0-tól a 0:2-ig... tény, hogy azért sokkal technikásabbak, gyorsak, pontosak... csak szerencséjük nem volt... a Loki viszont minden ilyen hiányosságát a szívvel-lélekkel játékával pótolta... nekem tetszett... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Az a számadat viszont azért megdöbbentő, hogy a Liverpool csak az ajándéktárgyaiból kaszál évente annyit, mint a magyar foci össz költségvetése... ezek azért elárulnak mindent... viszont a Luverpool szurkolók egy nagy semmit alakítottak, ellenben a 2500 magyart mindig lehetett hallani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Jah... jó kis meccs vóóót... neten néztem végül... nem volt olyan gáz, mondjuk mókás volt hallgatni a közvetítést a "másik oldalról"... Benne volt minden ebben a meccsben a 6:0-tól a 0:2-ig... tény, hogy azért sokkal technikásabbak, gyorsak, pontosak... csak szerencséjük nem volt... a Loki viszont minden ilyen hiányosságát a szívvel-lélekkel játékával pótolta... nekem tetszett... :lol: papírformába is belefért volna ha kapunk legalább 3at :lol: vagy többet :lol: sajnos nem láttam a meccset, de ma éjféltől adja a TV2 eldőlt már h jössz-e ma lurdyhoz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 papírformába is belefért volna ha kapunk legalább 3at :lol: vagy többet :lol: sajnos nem láttam a meccset, de ma éjféltől adja a TV2 eldőlt már h jössz-e ma lurdyhoz ? Fogok menni, de csak kiszaladok kb 1 órára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Fogok menni, de csak kiszaladok kb 1 órára... énis :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Fogok menni, de csak kiszaladok kb 1 órára... El fog bírni? Vagy ütésálló? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Xray ne reagálj illegális hsz-kra mert még figyelmeztetést is kapsz a végén :lol: KKL -ra 26-án mindenki legnagyobb bánatára nem megyek. Loki király volt, én csak ma reggel láttam az eredményt, az összefoglalót meg a gólt. De az itthoni meccseikre van bérletem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Vagy ütésálló? :lol: És Te az vagy??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 ... Loki király volt, én csak ma reggel láttam az eredményt, az összefoglalót meg a gólt. De az itthoni meccseikre van bérletem :lol: Én meg ha neveznék, nyerhetnék a cégtől is jegyet. :lol: Viszont nem vagyok egy vérbeli drukker, így meghagyom a lehetőséget másoknak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 És Te az vagy??? :lol: :lol: :P Mindig a kisebbet bántják... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Én meg ha neveznék, nyerhetnék a cégtől is jegyet. :lol: Viszont nem vagyok egy vérbeli drukker, így meghagyom a lehetőséget másoknak. :lol: A vérbeli drukkerek már megvették szal ez ne tartson vissza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 A vérbeli drukkerek már megvették szal ez ne tartson vissza :lol: Na pont ez tart vissza, már ha érted, mire gondolok. :lol: Jobb szeretem a távolságot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 KKL -ra 26-án mindenki legnagyobb bánatára nem megyek. Szerintem 10 emberből 9 könnyeket hullajtott :lol: Én tényleg sajnálom, pedig sztoriztál volna a fogyasztásról :lol: Fenébe, kegyetlen az élet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 11 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 11 :lol: :lol: :lol: 10-ből 9 :lol: :P:D:D:D:D Na kinek van vizelettartási problémája? na kinek? nekem, én beis sz........... ::D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 ha lenne rá.... http://www.hasznaltauto.hu/3270811_opel_calibra_1990 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 ha lenne rá.... http://www.hasznaltauto.hu/3270811_opel_calibra_1990 esetleg hívd fel a providentet, minden áldozatot megér :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 ha lenne rá.... http://www.hasznaltauto.hu/3270811_opel_calibra_1990 Van itt jobb is csak ez Kadett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Van itt jobb is csak ez Kadett :lol: dinynek jók menne a diskógömbhöz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 e30 Turbós BMW... Tesztelés közben még egy stoppost is felvettek... ő ül a laptoppal az ölében... Eeemészteapitsáááába.... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Norbi amióta sztár lett, már képeket is találni róla itt ott... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Norbi amióta sztár lett, már képeket is találni róla itt ott... :lol: :lol: http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61489.jpg nem is tudom ki vót :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 nem is tudom ki vót :lol: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts