Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 B_Csaba írta: Nem panaszkodom, de csak azért, mert van akinek munkahelye sincs! :lol: Hoznál nekünk vendéget még a Gundelbe is meghívhatnál utána... :lol: :lol:
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Atommanó írta: Áááá az nekem már túl egyenes... subarunak nem való... :lol: :lol: Igaz, annak valóban nem az egyenes való! Megnézném, vagyis ülnék benne szívesen csak egy visegrádi úton, mit nyújt! :lol: Tuti királyság! :lol: persze nem a 11-esen gondoltam!
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Atommanó írta: Hoznál nekünk vendéget még a Gundelbe is meghívhatnál utána... :lol: :lol: Múltkor állandóan telt ház volt, már lehet számítani rátok?
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 B_Csaba írta: Múltkor állandóan telt ház volt, már lehet számítani rátok? Egy telót mindig megér.. bár nagyon jól foglalt a szálloda, épp ma is tele vagyunk, de holnaptól megint van szabad...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Atommanó írta: Egy telót mindig megér.. bár nagyon jól foglalt a szálloda, épp ma is tele vagyunk, de holnaptól megint van szabad... Oké, hát szinte 10 percenként bekérdez 1-1 kollega hogy hova vigye az utast, sissi mostanában felejtős a teltház miatt, de majd ajánlom akkor újra!
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 B_Csaba írta: Oké, hát szinte 10 percenként bekérdez 1-1 kollega hogy hova vigye az utast, sissi mostanában felejtős a teltház miatt, de majd ajánlom akkor újra! :lol:
Sonique Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Gelko írta: én voltam. az értesítést meg rossz helyre írtam illetve személy szerint nem lettetek értesítve. itt hibáztam elnézést. a törlés oka meg egyszerű. Te vagy az egyetlen ki nem tudja megjegyezni h képpel nem idézünk. ha %-ban adok figyelmeztetést annak sok értelme nem lenne ezért döntöttem úgy h minden hozzászólásod törölni fogom ahol képpel idézel. hogy mennyire le is sz@rom töröld ha akarod ki a f@aszt zavar ha ott a kép és latjak mire gondolt az ember itt divat csak ez a hülyeség le van szarva, hülye egy ország hülye emberekkel
sárgaGSI Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Sonique írta: le van szarva, hülye egy ország hülye emberekkel :lol: :lol: :lol:
Xray Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Gelko írta: én voltam. az értesítést meg rossz helyre írtam illetve személy szerint nem lettetek értesítve. itt hibáztam elnézést. a törlés oka meg egyszerű. Te vagy az egyetlen ki nem tudja megjegyezni h képpel nem idézünk. ha %-ban adok figyelmeztetést annak sok értelme nem lenne ezért döntöttem úgy h minden hozzászólásod törölni fogom ahol képpel idézel. No akkor 1 et mondj meg én HOL idéztem képpel? mindegy nemérdekes , csak hogy az enyémet miért ?
Vktr Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Sonique írta: hogy mennyire le is sz@rom töröld ha akarod ki a f@aszt zavar ha ott a kép és latjak mire gondolt az ember itt divat csak ez a hülyeség le van szarva, hülye egy ország hülye emberekkel Fakocka
J0hnny Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Sonique írta: hogy mennyire le is sz@rom töröld ha akarod ki a f@aszt zavar ha ott a kép és latjak mire gondolt az ember itt divat csak ez a hülyeség le van szarva, hülye egy ország hülye emberekkel És különben is a körteformákat és mecsboxaim add vissza,mert kitiltalak a játszótérről... :lol:
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Sonique írta: le van szarva, hülye egy ország hülye emberekkel Te is itt élsz... :lol: :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Xray írta: No akkor 1 et mondj meg én HOL idéztem képpel? mindegy nemérdekes , csak hogy az enyémet miért ? Beleestél a szórásba biztos... nincs háború áldozatok nélkül... :lol: :lol: :lol:
Zsoltee Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Atommanó írta: Beleestél a szórásba biztos... nincs háború áldozatok nélkül... :lol: :lol: :lol: HOU HOU HOU :lol:
Lanti Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Atommanó írta: Lifi ígérte, hogy jön másról egyenlőre nem tok... de biztos lesz még aki kijön... mi is szerintem
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Na mindjárt 2. félidő... sajnos 1:0 eddig oda... :lol:
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Vktr írta: http://www.iraqgoals.net/ch2.html Én itt nézem... :lol: http://atdhe.net/9233/watch-liverpool-vs-debrecen
mackosajt Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Atommanó írta: Én itt nézem... :lol: http://atdhe.net/9233/watch-liverpool-vs-debrecen én meg nővéremnél néztem eddig a fürdőszobában a csempéket a falon, hogy a qrva életbe, már csempézni is tudok... vagyis eddig még megállnak a falon. :lol: oszt a rédió mondta, hogy 1-0 oda... debreceniként kicsit sz@r, hogy még nézni sincs időm.
laller Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 hejj sonic dik dejó...mivan megen jo hangulatban vagy ? moni holnap éjjszakás ha gondolod intézek helyet ,de van itthon egy két jo cucc is ..... ja nagynehezen odataláltam bmeg 16:50 kor persze miután felhivtam öket ...gondoltam kicsi falu ez a kecskemét ló faxt na
laller Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 egyébként ha kitöröl vki azt megkeresem azt meglékelem a fejét ismerek mindenkit vazze rohadt forum nehogymá :lol:
J0hnny Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 laller írta: ...gondoltam kicsi falu ez a kecskemét ló faxt na laller írta: egyébként ha kitöröl vki azt megkeresem azt meglékelem a fejét ismerek mindenkit vazze rohadt forum nehogymá :lol: Kemény vagy Csokker! :lol:
B_Csaba Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 Atommanó írta: Beleestél a szórásba biztos... nincs háború áldozatok nélkül... :lol: :lol: :lol: :lol: :P :D
Xray Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 Atommanó írta: Beleestél a szórásba biztos... nincs háború áldozatok nélkül... :lol: :lol: :lol: Na ennél több is veszett Don kanyarba! :lol: :P
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 laller írta: egyébként ha kitöröl vki azt megkeresem azt meglékelem a fejét ismerek mindenkit vazze rohadt forum nehogymá :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts