Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Nem panaszkodom, de csak azért, mert van akinek munkahelye sincs! :lol: Hoznál nekünk vendéget még a Gundelbe is meghívhatnál utána... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Áááá az nekem már túl egyenes... subarunak nem való... :lol: :lol: Igaz, annak valóban nem az egyenes való! Megnézném, vagyis ülnék benne szívesen csak egy visegrádi úton, mit nyújt! :lol: Tuti királyság! :lol: persze nem a 11-esen gondoltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Hoznál nekünk vendéget még a Gundelbe is meghívhatnál utána... :lol: :lol: Múltkor állandóan telt ház volt, már lehet számítani rátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Múltkor állandóan telt ház volt, már lehet számítani rátok? Egy telót mindig megér.. bár nagyon jól foglalt a szálloda, épp ma is tele vagyunk, de holnaptól megint van szabad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Egy telót mindig megér.. bár nagyon jól foglalt a szálloda, épp ma is tele vagyunk, de holnaptól megint van szabad... Oké, hát szinte 10 percenként bekérdez 1-1 kollega hogy hova vigye az utast, sissi mostanában felejtős a teltház miatt, de majd ajánlom akkor újra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Oké, hát szinte 10 percenként bekérdez 1-1 kollega hogy hova vigye az utast, sissi mostanában felejtős a teltház miatt, de majd ajánlom akkor újra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 én voltam. az értesítést meg rossz helyre írtam illetve személy szerint nem lettetek értesítve. itt hibáztam elnézést. a törlés oka meg egyszerű. Te vagy az egyetlen ki nem tudja megjegyezni h képpel nem idézünk. ha %-ban adok figyelmeztetést annak sok értelme nem lenne ezért döntöttem úgy h minden hozzászólásod törölni fogom ahol képpel idézel. hogy mennyire le is sz@rom töröld ha akarod ki a f@aszt zavar ha ott a kép és latjak mire gondolt az ember itt divat csak ez a hülyeség le van szarva, hülye egy ország hülye emberekkel Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 le van szarva, hülye egy ország hülye emberekkel :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 én voltam. az értesítést meg rossz helyre írtam illetve személy szerint nem lettetek értesítve. itt hibáztam elnézést. a törlés oka meg egyszerű. Te vagy az egyetlen ki nem tudja megjegyezni h képpel nem idézünk. ha %-ban adok figyelmeztetést annak sok értelme nem lenne ezért döntöttem úgy h minden hozzászólásod törölni fogom ahol képpel idézel. No akkor 1 et mondj meg én HOL idéztem képpel? mindegy nemérdekes , csak hogy az enyémet miért ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 hogy mennyire le is sz@rom töröld ha akarod ki a f@aszt zavar ha ott a kép és latjak mire gondolt az ember itt divat csak ez a hülyeség le van szarva, hülye egy ország hülye emberekkel Fakocka Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 hogy mennyire le is sz@rom töröld ha akarod ki a f@aszt zavar ha ott a kép és latjak mire gondolt az ember itt divat csak ez a hülyeség le van szarva, hülye egy ország hülye emberekkel És különben is a körteformákat és mecsboxaim add vissza,mert kitiltalak a játszótérről... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 le van szarva, hülye egy ország hülye emberekkel Te is itt élsz... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 No akkor 1 et mondj meg én HOL idéztem képpel? mindegy nemérdekes , csak hogy az enyémet miért ? Beleestél a szórásba biztos... nincs háború áldozatok nélkül... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Beleestél a szórásba biztos... nincs háború áldozatok nélkül... :lol: :lol: :lol: HOU HOU HOU :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Lifi ígérte, hogy jön másról egyenlőre nem tok... de biztos lesz még aki kijön... mi is szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Na mindjárt 2. félidő... sajnos 1:0 eddig oda... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 http://www.iraqgoals.net/ch2.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 http://www.iraqgoals.net/ch2.html Én itt nézem... :lol: http://atdhe.net/9233/watch-liverpool-vs-debrecen Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Én itt nézem... :lol: http://atdhe.net/9233/watch-liverpool-vs-debrecen én meg nővéremnél néztem eddig a fürdőszobában a csempéket a falon, hogy a qrva életbe, már csempézni is tudok... vagyis eddig még megállnak a falon. :lol: oszt a rédió mondta, hogy 1-0 oda... debreceniként kicsit sz@r, hogy még nézni sincs időm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 hejj sonic dik dejó...mivan megen jo hangulatban vagy ? moni holnap éjjszakás ha gondolod intézek helyet ,de van itthon egy két jo cucc is ..... ja nagynehezen odataláltam bmeg 16:50 kor persze miután felhivtam öket ...gondoltam kicsi falu ez a kecskemét ló faxt na Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 egyébként ha kitöröl vki azt megkeresem azt meglékelem a fejét ismerek mindenkit vazze rohadt forum nehogymá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 ...gondoltam kicsi falu ez a kecskemét ló faxt na egyébként ha kitöröl vki azt megkeresem azt meglékelem a fejét ismerek mindenkit vazze rohadt forum nehogymá :lol: Kemény vagy Csokker! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Beleestél a szórásba biztos... nincs háború áldozatok nélkül... :lol: :lol: :lol: :lol: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Beleestél a szórásba biztos... nincs háború áldozatok nélkül... :lol: :lol: :lol: Na ennél több is veszett Don kanyarba! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 egyébként ha kitöröl vki azt megkeresem azt meglékelem a fejét ismerek mindenkit vazze rohadt forum nehogymá :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts