Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Mindjárt kezdődik a Mónika - A kibeszélőshow :lol:

Frankón sietek haza hogy megnézhessem, gáz? :P :lol:

Lehet jobb lenne ha vennék egy tv-t a kocsiba! :lol:

Betiltották a bunyós jelenetek leadását... így meg már nincs is értelme... :lol:

Elküldve
Mindjárt kezdődik a Mónika - A kibeszélőshow :lol:

Frankón sietek haza hogy megnézhessem, gáz? :lol: :lol:

Lehet jobb lenne ha vennék egy tv-t a kocsiba! :lol:

Van aki droggal,van aki piával,te meg a mauónika sóval gyalulod az agyad! :P

Elküldve
Halmozottan hátrányos helyzetű! :lol:

Hát igen, és akkor a taxizás már csak hab a tortán! :lol: :lol:

Anti, mikor lesz legközelebb gyorsulás kkházán? Tervezed hogy megjelensz, vagyis emeled a színvonalat a jelenléteddel? :P Meee mennék én is.. :lol:

Elküldve
Hát igen, és akkor a taxizás már csak hab a tortán! :lol: :lol:

Anti, mikor lesz legközelebb gyorsulás kkházán? Tervezed hogy megjelensz, vagyis emeled a színvonalat a jelenléteddel? :P Meee mennék én is.. :lol:

26-án lesz idén az utolsó... ring sem lesz már meg semmi...

Ha nem fog szakadni az eső akkor megyek... de egyelőre esőt jósolnak... :lol:

Elküldve
26-án lesz idén az utolsó... ring sem lesz már meg semmi...

Ha nem fog szakadni az eső akkor megyek... de egyelőre esőt jósolnak... :lol:

Neked az csak jó ha esik :lol: Én nagyon szeretnék menni, az éven nem voltam sehol még :lol: se kkháza, se tököl, se ring :lol:

Elküldve
Neked az csak jó ha esik :lol: Én nagyon szeretnék menni, az éven nem voltam sehol még :lol: se kkháza, se tököl, se ring :lol:

Hát ugyan annyira esik nekem is mint másnak... én csak AWDkkel megyek egy katban...

Elküldve
Hát ugyan annyira esik nekem is mint másnak... én csak AWDkkel megyek egy katban...

Na jó, de te vagy ami vagy, a többi mind lejjebb való :lol: :lol:

Mondjuk jó lenne ha nem esne kivinném a vérebet én is, most már lesz normális powercuuuupom is, 15.26 a legjobb hivatalos kkházán mért időm, ott még sfi dobozzal mentem és teljesen lekopott gumikkal, jó lenne megdönteni, max ha nem fog menni, levágom az összes szííííjat, még a nadrágszíííjat is! :lol: :lol:

Elküldve

Szerezz slicket, és a ragacson biztos jobb rajtot tudsz venni... slick nélkül meg erősen gumifüggő...van aki jobbat megy van aki szarabbat... bár most KOE-n volt lehetőség vagy ragacson vagy mellőle rajtolni...remélem ez a lehetőség most is adott lesz, mert a ragacsra nem vágyok valahogy... :lol:

Elküldve
Szerezz slicket, és a ragacson biztos jobb rajtot tudsz venni... slick nélkül meg erősen gumifüggő...van aki jobbat megy van aki szarabbat... bár most KOE-n volt lehetőség vagy ragacson vagy mellőle rajtolni...remélem ez a lehetőség most is adott lesz, mert a ragacsra nem vágyok valahogy... :lol:

Az jó lenne ha lenne mind2 verzió, nem mind1 hogy 2000-ről indulok vagy 5000-ről, kimennék korán, bár mindig úgy szoktam és lehet menni ezerszer míg nincsenek sokan!

Elküldve
Az jó lenne ha lenne mind2 verzió, nem mind1 hogy 2000-ről indulok vagy 5000-ről, kimennék korán, bár mindig úgy szoktam és lehet menni ezerszer míg nincsenek sokan!

Én is korán tervezem a kimenetelt...

Elküldve
Én is korán tervezem a kimenetelt...

Még korai beszélni róla, de ha minden összejön akkor majd elmegyek oda hozzád, és megyünk együtt, biztos jönnek más opelosok is!

Ui: Jaaaa és ha nem gond, én mennék majd elől, mert utoljára, kóvályogtunk mint fing a fürdőbe (emlékszel?) csak én vagyok a taxis :lol:

Elküldve
Még korai beszélni róla, de ha minden összejön akkor majd elmegyek oda hozzád, és megyünk együtt, biztos jönnek más opelosok is!

Lifi ígérte, hogy jön másról egyenlőre nem tok... de biztos lesz még aki kijön...

Elküldve
Ui: Jaaaa és ha nem gond, én mennék majd elől, mert utoljára, kóvályogtunk mint fing a fürdőbe (emlékszel?) csak én vagyok a taxis :lol:

Okés, csak az órát majd ne kapcsold be... :lol: :lol:

Elküldve
Okés, csak az órát majd ne kapcsold be... :lol: :lol:

Na jóóó, még egy fincsi ebédre is a vendégeim lesztek, már ha annak lehet nevezni amit ott árulnak :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.