Stock16v Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/82..._1235049968.jpg 14.5öt ment kövesden Szépnek szép de az ideje nem valami nagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Szépnek szép de az ideje nem valami nagy. én is annyit mentem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Most ki és miért törölte a HSZ em? Na meg Soniquet- is ???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Most ki és miért törölte a HSZ em? Na meg Soniquet- is ???? :lol: mit? hol? miért? (nem a piért) amúgy milyen hozzászólásokról van szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Sonique válaszolt Kecsó hozzászólására, amiben a Seat van. Laci meg Zolinak válaszolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Sonique válaszolt Kecsó hozzászólására, amiben a Seat van. Laci meg Zolinak válaszolt. passz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 én is annyit mentem :lol: oké de te mentél már 13,x-et is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 most mi a rendvás f@szvan itt valami AVH találkozo hogy egy sima postot is kitörölnek ... ki@szott seat akkoris egy trágyadomb és lopjak mint a cukrot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 redi http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=152616 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Szépnek szép de az ideje nem valami nagy. És még csak nem is sárga... Igaz Anti? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 És még csak nem is sárga... Igaz Anti? :lol: Ennyi... :lol: :lol: Slick nélkül én is 14.6-ot mentem a Duckyval... kb egyforma a két autó, Tyutyeszé volt annó, tőle került a mostani tulajhoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 most mi a rendvás f@szvan itt valami AVH találkozo hogy egy sima postot is kitörölnek ... ki@szott seat akkoris egy trágyadomb és lopjak mint a cukrot én voltam. az értesítést meg rossz helyre írtam illetve személy szerint nem lettetek értesítve. itt hibáztam elnézést. a törlés oka meg egyszerű. Te vagy az egyetlen ki nem tudja megjegyezni h képpel nem idézünk. ha %-ban adok figyelmeztetést annak sok értelme nem lenne ezért döntöttem úgy h minden hozzászólásod törölni fogom ahol képpel idézel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 én voltam. az értesítést meg rossz helyre írtam illetve személy szerint nem lettetek értesítve. itt hibáztam elnézést. a törlés oka meg egyszerű. Te vagy az egyetlen ki nem tudja megjegyezni h képpel nem idézünk. ha %-ban adok figyelmeztetést annak sok értelme nem lenne ezért döntöttem úgy h minden hozzászólásod törölni fogom ahol képpel idézel. GSi Club Hungary - gsi.opelclub.hu GSI rulz:) Opel GSi tulajok a MOTE-ben. www.gsiclub.hu A fórum házigazdái: Atommanó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 GSi Club Hungary - gsi.opelclub.hu GSI rulz:) Opel GSi tulajok a MOTE-ben. www.gsiclub.hu A fórum házigazdái: Atommanó :lol: + moderátorok, ha valakinek nem egyértelmű :lol: GTE hogy van? Élvezte a kecskeméti utat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 + moderátorok, ha valakinek nem egyértelmű :lol: GTE hogy van? Élvezte a kecskeméti utat? Jó de akkoris, ok hogy nem nagy cucc kitörölni azt a szerencsétlen img taget és évek óta ezen megy a szenvedés, de azért mégis, - gyakorlatilag - mindenféle jelzés nélkül csak ezért törölni ezt meg mégegy hozzászólást is na szal az érdekes. Jól van köszöni, élvezte. És a Suzuki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Jó de akkoris, ok hogy nem nagy cucc kitörölni azt a szerencsétlen img taget és évek óta ezen megy a szenvedés, de azért mégis, - gyakorlatilag - mindenféle jelzés nélkül csak ezért törölni ezt meg mégegy hozzászólást is na szal az érdekes. Igazad van, már rég le kellett volna tiltani... :lol: Meg, hogy, hogy jövök én itt a képbe azt már végképp nem értem... :lol: Ráncsáááá rá Albi... rádfér... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Jó de akkoris, ok hogy nem nagy cucc kitörölni azt a szerencsétlen img taget és évek óta ezen megy a szenvedés, de azért mégis, - gyakorlatilag - mindenféle jelzés nélkül csak ezért törölni ezt meg mégegy hozzászólást is na szal az érdekes. a plussz egy hozzászólás indokolt volt mert reagálás volt az idézésre. mindenféle jelzés meg megy már régóta. nem szeretnék itt tovább foglalkozni ezzel majd a moderátor kollégák eldöntik h helyes volt e lépésem vagy sem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 a plussz egy hozzászólás indokolt volt mert reagálás volt az idézésre. mindenféle jelzés meg megy már régóta. nem szeretnék itt tovább foglalkozni ezzel majd a moderátor kollégák eldöntik h helyes volt e lépésem vagy sem :lol: Én azt mondom, hogy igen, helyes volt... Én már többször szóltam személyesen is Soniquenak emiatt... sőt volt már, hogy ezek után én is jelzés nélkül töröltem, mert úgy gondolom, hogy tudja mit miért... ha nem tetszik lehet úgy írni, hogy elférjen... ennyi... egyenlőre ez a szabály... kész passz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Jól van köszöni, élvezte. És a Suzuki? :lol: Az is! :lol: Tomboltak a pacik benne, nem hallottad, hogy visítottak a gumik? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 c20xe karbival, ha jól rémlik Aha, gondoltam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Jajjjj, :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 redi http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=152616 sárhányók, :lol: Most ez kerék, vagy sárvédő? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 sárhányók, :lol: Most ez kerék, vagy sárvédő? :lol: Sarat nem iszunk... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Sarat nem iszunk... :lol: :lol: Jaa, akkor maradt a sárvédő vagy a kerék! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Mindjárt kezdődik a Mónika - A kibeszélőshow :lol: Frankón sietek haza hogy megnézhessem, gáz? :lol: :lol: Lehet jobb lenne ha vennék egy tv-t a kocsiba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts