Sonique Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Nincs is tempomatom... :lol: :lol: :lol: még szerencse mert rajtprogi helyett sztem te inkabb tempomattal indulnal 30 al :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 sorry de tv ben dolgozom ...:lol: Akkor megkapod a nyerset közel 7 órányi anyag, és hajrá... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Ennyi az egész? nem lesz egy külön csak pályás anyag? Azért emlékeim szerint ettől többet volt a kezükben a kamera. :lol: Ennyi... ennyit is kértünk... illetve megkapjuk az összes vágatlan nyersanyagot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Mert te is már tempomatos vén fax vagy :P :lol: :lol: Te csak ne dumálj Konvojman.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Akkor megkapod a nyerset közel 7 órányi anyag, és hajrá... :lol: és ez nekem miért lenne jo ?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Te csak ne dumálj Konvojman.... :lol: :lol: Mosmémá?! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 és ez nekem miért lenne jo ?! Hát ha most nem jó, akkor csak jobb lenne, ha meg jó, akkor mééénem jó? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Hát ha most nem jó, akkor csak jobb lenne, ha meg jó, akkor mééénem jó? :lol: :lol: :lol: most mi a jo és mi a nem jo !??! és méénem ? a video nem jo .. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Ennyi... ennyit is kértünk... illetve megkapjuk az összes vágatlan nyersanyagot... Azt meg lehet kapni, vagy veszélyes lehet egyesek karrierjére nézve? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Azt meg lehet kapni, vagy veszélyes lehet egyesek karrierjére nézve? :lol: :lol: nam mi van LET huszar !?!? :lol: jol megyen most minden ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 nam mi van LET huszar !?!? :lol: jol megyen most minden ?? Hát, ha azt nem nézzük, hogy szombaton Kecskemétről már haza kellett húzni a Corsát, akkor igen. :lol: Beállt a kinyomócsapágy és bedarálta a szerkezet lamelláit. De idén már nem csinálom meg, mert összejött egy-két dolog, amit meg akarok még csinálni, így tavaszig szünet következik. Többek között lesz futómű- és turbófelújítás, illetve lakatolás és 5x110-es futómű hátra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 tökmindegy miről beszélsz, dzsoniban van egy ilyen reflex, hogy minden kenblokk postra be kell írni, hogy sz@r :lol: :lol: :lol: Igen, igen, ezt már észrevettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 sorry de tv ben dolgozom ...:lol: tudtam, hogy valahonnan ismerős vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 tudtam, hogy valahonnan ismerős vagy :lol: http://net.szerencsejatek.hu/images/hirek/keno-4-big.jpg LooooooooooooooL, na ez ütött. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 tökmindegy miről beszélsz, dzsoniban van egy ilyen reflex, hogy minden kenblokk postra be kell írni, hogy sz@r :lol: :lol: :lol: Főleg hogy egy olyan mesterrel említik ezt az amcsi reklámhuszárt egy lapon,mint Colin McRae...én akkor is utálom ezt a majmot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Ennyi... ennyit is kértünk... illetve megkapjuk az összes vágatlan nyersanyagot... na, az már más beszéd. Milyen adathordozón kapjuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 :lol: :lol: :lol: Pöstön a villyamos jár sínen... :P :D :D :D - Mi a foglalkozása? - Áramszedő vagyok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Pöstön a villyamos jár sínen... :D :D :D :D - Mi a foglalkozása? - Áramszedő vagyok... :lol: Hát ez faxa! :lol: :lol: :lol: Kipróbálom legközelebb,,,, :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 tudtam, hogy valahonnan ismerős vagy :lol: hat ami a taskaban van siman azért akárt még ezt is felvenném :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Hát ez faxa! :lol: :lol: :lol: Kipróbálom legközelebb,,,, :lol: Van miből válogatni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 14.5öt ment kövesden Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 :lol: Milyen moci van ebben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Milyen moci van ebben? c20xe karbival, ha jól rémlik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts