Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Ennyi az egész? nem lesz egy külön csak pályás anyag? Azért emlékeim szerint ettől többet volt a kezükben a kamera. :lol:

Ennyi... ennyit is kértünk... illetve megkapjuk az összes vágatlan nyersanyagot...

Elküldve
Hát ha most nem jó, akkor csak jobb lenne, ha meg jó, akkor mééénem jó? :lol: :lol: :lol:

most mi a jo és mi a nem jo !??! és méénem ?

a video nem jo ..

:lol: :P

Elküldve
Ennyi... ennyit is kértünk... illetve megkapjuk az összes vágatlan nyersanyagot...

Azt meg lehet kapni, vagy veszélyes lehet egyesek karrierjére nézve? :lol: :lol:

Elküldve
nam mi van LET huszar !?!? :lol:

jol megyen most minden ??

Hát, ha azt nem nézzük, hogy szombaton Kecskemétről már haza kellett húzni a Corsát, akkor igen. :lol:

Beállt a kinyomócsapágy és bedarálta a szerkezet lamelláit.

De idén már nem csinálom meg, mert összejött egy-két dolog, amit meg akarok még csinálni, így tavaszig szünet következik.

Többek között lesz futómű- és turbófelújítás, illetve lakatolás és 5x110-es futómű hátra.

Elküldve
tökmindegy miről beszélsz, dzsoniban van egy ilyen reflex, hogy minden kenblokk postra be kell írni, hogy sz@r :lol: :lol: :lol:

Igen, igen, ezt már észrevettem. :lol:

Elküldve
tökmindegy miről beszélsz, dzsoniban van egy ilyen reflex, hogy minden kenblokk postra be kell írni, hogy sz@r :lol: :lol: :lol:

Főleg hogy egy olyan mesterrel említik ezt az amcsi reklámhuszárt egy lapon,mint Colin McRae...én akkor is utálom ezt a majmot. :lol:

Elküldve
Pöstön a villyamos jár sínen... :D :D :D :D

- Mi a foglalkozása?

- Áramszedő vagyok...

:lol:

Hát ez faxa! :lol: :lol: :lol: Kipróbálom legközelebb,,,, :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.