J0hnny Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Néhány embernek olyan feje van ugratás közben. :lol: :lol: :lol: :lol: :P :D :D :D Hát,aki ismeri a colin rally régebbi részeit az inkább sír,mint nevet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 neked meg befújt a szél :lol: Az eső meg a jég jobban zavart :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Az eső meg a jég jobban zavart :lol: :lol: de a taft még mindig tart :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 na vótam kövesden gyorsulni így jöttek az idők elsőre 14.6@163km/h másodjára 14.9@162km/h 3jára 14.5.165km/h :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Ez a cucc mennyire használható ezeken a fos utakon? Mennyiben változna meg a futómü? Nekem az összes szilent Proflex a bububan... nincs vele bajom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 de a taft még mindig tart :lol: :lol: Ez is a Trogher Society része! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Hát,aki ismeri a colin rally régebbi részeit az inkább sír,mint nevet. Nem a játékról beszéltem, de még nem is Ken Block tehetségéről. Hanem pl erről a ######iról: :lol: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Én játszottam az összes cmr-el, és sztem k. jó a dirt2, a dirt1nél nekem jobban teccik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Nem a játékról beszéltem, de még nem is Ken Block tehetségéről. Hanem pl erről a ######iról: http://www.carstyling.hu/pic/news/news_20090913202456.jpg :lol: :lol: :lol: :lol: :P tökmindegy miről beszélsz, dzsoniban van egy ilyen reflex, hogy minden kenblokk postra be kell írni, hogy sz@r :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Pozitív, hogy direktebb lesz kisebb kormánymozdulatra is, mert a szilentek nem gondolkoznak. Fékre nem ugranak hátra a kerekek, ami Astránál, Vectránál, Calibránál jellemző. Sokkal tartósabb, mint a gyáriak. Negatív talán csak annyi, hogy ha szárazon rakod össze, akkor nyikorognak, néha még akkor is, ha szilikonnal, illetve hogy nehezebb lesz szerelni, mert elég feszesek. Nekem az összes szilent Proflex a bububan... nincs vele bajom... :lol: Köszönöm a válaszokat, meggyözönek tünik amit mondtok erröl a szilentröl. Még ladás korszakomban, ilyen szilentek lettek betéve a sport zsiguliba :lol:, és kiszakadtak a tornyok. Mondjuk ott a rozsda is közrejátszott, de elötte amig a gyári szilentek voltak, semmi gond nem volt, utánna 2-3 hó és elkezdett húzni jobbra, meglestük és kezdett kinyilni a torony. Ez miatt kérdeztem hogy milyen hatást gyakorol a futómüre, bár az astránál még nem rohad a torony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 átjöttek F1-et nézni hát lehet nem szeretni???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Néhány embernek olyan feje van ugratás közben. :lol: :lol: :lol: :P :D :D :D :D Hát ez kemény! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 átjöttek F1-et nézni http://kepfeltoltes.hu/090914/pehidiny_www...ltoltes.hu_.jpg hát lehet nem szeretni???? http://kepfeltoltes.hu/090914/mazsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ez mégkeményebb! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 BW Xprovides videjóóóóóóóó... :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Köszönöm a válaszokat, meggyözönek tünik amit mondtok erröl a szilentröl. Még ladás korszakomban, ilyen szilentek lettek betéve a sport zsiguliba :lol:, és kiszakadtak a tornyok. Mondjuk ott a rozsda is közrejátszott, de elötte amig a gyári szilentek voltak, semmi gond nem volt, utánna 2-3 hó és elkezdett húzni jobbra, meglestük és kezdett kinyilni a torony. Ez miatt kérdeztem hogy milyen hatást gyakorol a futómüre, bár az astránál még nem rohad a torony. Érdemes merevítőket rakni ide oda, hogy elkerüld az ilyesmit, mert a lényeg ugyan az... keményebb a szilent, nem dolgozik annyit, így másnak kell... a ladánál neked a torony vette át ezt a feladatot, aztán beadta a kulcsot... nyilván most kicsit más a helyzet, de azért nem árt ha van toronymerevítő... elöl hátul akár még alul is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 BW Xprovides videjóóóóóóóó... :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! csak nálam akadozik,meg nem megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 csak nálam akadozik,meg nem megy? HD OFF! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/50..._1252918248.jpg :lol: :lol: Mostmár tudjuk miért ferdén rakták az oldalára a szöveget :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 BW Xprovides videjóóóóóóóó... :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hat valami ütösre szamitottam a többi elözö Xprovid videoi nyomába sem ér sajnos :lol: és a zeneválasztás sem egy olyan tényezö ami felpörgetni a videot kicsit uncsi lett igy .. egy öregek othonába elmegy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Ez egy találkozó teljes összefoglalója nem csak drift vagy gyorsulás... így nem összehasonlítható a kettő... nekem amúgy a zene meg igencsak bejön... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 ... nekem amúgy a zene meg igencsak bejön... :lol: Mert te is már tempomatos vén fax vagy :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Mert te is már tempomatos vén fax vagy :D :P :lol: Nincs is tempomatom... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Ennyi az egész? nem lesz egy külön csak pályás anyag? Azért emlékeim szerint ettől többet volt a kezükben a kamera. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Ez egy találkozó teljes összefoglalója nem csak drift vagy gyorsulás... így nem összehasonlítható a kettő... nekem amúgy a zene meg igencsak bejön... :lol: oké értemén hogy már az olyan vén nyugdijjasnak is kell anyagot csinalni mint te .. de hat akkor is ilyen kis lagymatag összefoglalot sehol egy ritmusváltás gyorsabb snittek ..semmi ..... a kocsik közti nézelödés elmegy .. de utana az hogy pörög valaki meg ilyenek ugyanevvel a lassu wipeokkal meg uszássokkal ugyanavval a zenvével .... sorry de tv ben dolgozom ...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts