Lanti Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Ma leelőlegeztem egy ilyet, szinte minden ugyan az, km, stb.. Ha minden jól megy már ezzel dolgozok 1 heten belül! :lol: és mi van az egy hónapja megrendelt octaviaval? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 és mi van az egy hónapja megrendelt octaviaval? :lol: Flottába lett volna vásárolva, vagyis az első adag az 25db, így lett volna 3.5 milla, de ehhez 25db embernek kellett volna összejönni aki befizet 20% önrészt, vagyis előleget, de nem volt csak 10 ember aki betudta volna fizetni, végül is ez miatt bukott az egész. Végül is vehetnék 4.4 milla körül, de inkább egy 2 éves passat mellett döntöttem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Ma leelőlegeztem egy ilyet, szinte minden ugyan az, km, stb.. Ha minden jól megy már ezzel dolgozok 1 heten belül! :lol: ha megveszed mehettek Lantival konvojban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 ha megveszed mehettek Lantival konvojban :lol: sött vácin is szúrhatjuk neki :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 sött vácin is szúrhatjuk neki :lol: :lol: Meg használhatod a buszsávot is... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Mit??? :lol: Azt, hogy 3-an láttuk a félig kész videót??? Viktor meg én, illetve Redi aki az Xprovides Gergő munkatársa, aki ott ül elég sűrűn mellette... Megkérdezte Gergő, hogy jó lesz e így, ahogy most van, finomíthatja e??? Amúgy benne vagy Te is... meg a kisautó, és a Patyigyerekek... becarás... :D :lol: :lol: :lol: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 :lol: :lol: :P :D :D :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 ha megveszed mehettek Lantival konvojban :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 sött vácin is szúrhatjuk neki :lol: :lol: Hát lehet kerülni fogom azért :lol: lefogom fóliáztatni az ablakokat, nem mindig jó ha látják ki és hányan ülnek a kocsiban :P viszont a kpm nem szereti ezt a felállást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 ha megveszed mehettek Lantival konvojban :lol: ki van téve a traktorral behajtani tilos tábla, nem? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 ki van téve a traktorral behajtani tilos tábla, nem? :lol: :lol: :lol: nem is értem akkor hogy jársz haza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 ...bukott az egész. Végül is vehetnék 4.4 milla körül, de inkább egy 2 éves passat mellett döntöttem. Szerintem ezzel jobban jársz. Pont tegnap volt szó kollégával az 1.4t-ről, meg is akartam ma kérdezni hogy mivan azzal, de akkor így nem kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 életmentés céljából keresek vezetőoldali elektomos ablak kapcsolót, mert ami a vezető oldali ablakot vezérli annak vége :lol: átkötni meg nemszeretném :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 életmentés céljából keresek vezetőoldali elektomos ablak kapcsolót, mert ami a vezető oldali ablakot vezérli annak vége :lol: átkötni meg nemszeretném :lol: most már nem zavarja a fülcimpádat a szél?? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 most már nem zavarja a fülcimpádat a szél?? :lol: :lol: hát szivás volt hazafelé az a jégeső szerű valami, az ablak meg lehúzva és meg sem mozdult :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 hát szivás volt hazafelé az a jégeső szerű valami, az ablak meg lehúzva és meg sem mozdult :lol: :lol: Norbi, szerintem Calibráét és Vectráét hamarabb találsz és szerintem a kapcsoló a panelban ugyanolyan lehet. Egy próbát mindenképpen megérne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Blitzes Xprovid videóról van egyébként valami hír? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Blitzes Xprovid videóról van egyébként valami hír? :lol: még nem láttátok?? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 még nem láttátok?? :lol: :lol: ..l.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 még nem láttátok?? :lol: :lol: Most már tudom, hogy azt a hülye oszlopot ki kellett volna dönteni, amikor láttuk, hogy felmászott rá valaki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Ahogy látom a katonai GSi Caravan-os srácnak megint elgurult a gyógyszere, de most kicsit messzebbre. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 http://img8.hostingpics.net/pics/287293DSC00518.jpg Ahogy látom a katonai GSi Caravan-os srácnak megint elgurult a gyógyszere, de most kicsit messzebbre. :lol: :lol: Hali. Ilyen hütö rácsot lehet valahol venni? Mert én még eddig nem láttam egy tuningbolt kinálatában sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Hali. Ilyen hütö rácsot lehet valahol venni? Mert én még eddig nem láttam egy tuningbolt kinálatában sem. Ez egy gyári facelift előtti hűtőmaszk ahogy látom, csak méhsejtrácsos műanyag van benne. Én már kerestem ilyet, égen földön kb sehol nem kapható. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 na vótam kövesden gyorsulni így jöttek az idők elsőre 14.6@163km/h másodjára 14.9@162km/h 3jára 14.5.165km/h :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts