J0hnny Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Sehol egy punci? :lol: A GSi nem pussymagnet...bezzeg Borat tudta ezt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 valaki meg tudja mondani a rövidszárú gátló szára hány centi? Nekem ami itthon van Koni az 20cm a menetes résszel együtt. 60as rugeszhoz nem tudom az hosszú e vagy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 A GSi nem pussymagnet...bezzeg Borat tudta ezt! :lol: De a képen nem is GSi van, hanem Bubaru :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 valaki meg tudja mondani a rövidszárú gátló szára hány centi? Nekem ami itthon van Koni az 20cm a menetes résszel együtt. 60as rugeszhoz nem tudom az hosszú e vagy sem. sokkal egyszerübb ha a koni szamat irod ide ha van benne olyan hogy SP30 vagy ilyesmi akkor ez pl 30mm el roviditett szaru gatlo ... vagy lehet ha jol emléxem SPD6 meg ilyenek kadettnél nekem ilyenvolt az -40mm es gatlo volt ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 bekékűtem, höhö :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 bekékűtem, höhö :lol: :lol: Legközelebb majd jól megverünk, attól fogsz kékülni. :lol: Aludj, lassan mindenki azt teszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Legközelebb majd jól megverünk, attól fogsz kékülni. :lol: Aludj, lassan mindenki azt teszi. Dekemény vagy így hajnali 1 táján László. Gyúrtá? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 sokkal egyszerübb ha a koni szamat irod ide ha van benne olyan hogy SP30 vagy ilyesmi akkor ez pl 30mm el roviditett szaru gatlo ... vagy lehet ha jol emléxem SPD6 meg ilyenek kadettnél nekem ilyenvolt az -40mm es gatlo volt ... az van ráírva, hogy 2099sport Kárászynál csak az árát írja, de alatta az SPD6is ott van ugyanannyiért Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Dekemény vagy így hajnali 1 táján László. Gyúrtá? :lol: :lol: Az, tegnap egész nap "építkeztem". Hol vakoltam, hol gletteltem, aztán meg gipszkartonoztam meg vizet szereltem. Amúgy festék ömlött rád, hogy bekékültél? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Na elvittem ide szembe a Kárászyhoz a cuccot, megdumáltam a szerelő sráccal hogy amennyit tud lerövidít belőle meg felujítják teljesen, holnapra kész is. Mondtam neki, hogy 60as rugóhoz kell úgyhogy megoldja :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Na elvittem ide szembe a Kárászyhoz a cuccot, megdumáltam a szerelő sráccal hogy amennyit tud lerövidít belőle meg felujítják teljesen, holnapra kész is. Mondtam neki, hogy 60as rugóhoz kell úgyhogy megoldja :lol: :lol: árat mondott? mert ha szárat is cserél.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 árat mondott? mert ha szárat is cserél.... 20 a kettő és nem cserél szárat hanem azt csinálja meg, feljebb rakja a ütközőt vagy mit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 ezeket után még astra gsi "orron" gondolkodsz??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 20 a kettő és nem cserél szárat hanem azt csinálja meg, feljebb rakja a ütközőt vagy mit nahátnahát...lehet ilyet? :lol: és ettől ugyanugy fog viselkedni mint egy rövidített szárú? mert akkor jolhangzik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 nahátnahát...lehet ilyet? :lol: és ettől ugyanugy fog viselkedni mint egy rövidített szárú? mert akkor jolhangzik aszonta a srác hogy jaja, mondták hogy ha behozom a gyári gátlókat azt is megcsinálják ilyesmire, de azért a Koni mégis csak Koni, meg kicsit vastagabb is mint a sima. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Gyönyörü Lanti Nagyon kemény én nem bírtam végig hallgatni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Gyönyörü Lanti Nagyon kemény én nem bírtam végig hallgatni most dolgozom, nem tudom meghallgatni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 most dolgozom, nem tudom meghallgatni. :lol: Nem csak 10-12ig dolgozol? Utána kaja és mész haza nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Nem csak 10-12ig dolgozol? Utána kaja és mész haza nem? :lol: még kellett egy mailt írnom kaja után.. megyek is lassan haza Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Gyönyörü Lanti Nagyon kemény én nem bírtam végig hallgatni Ez egy gyerekeknek szánt dal, ha nem tűnt volna fel :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 :lol: :lol: :lol: Köszönjük. Voltam ma Patyinál vagyis csak Börninél mert Laci Hávájon van. Trapézban stabrúdszilenttartó izé csere volt, meg bengaszűrő csere. Amikor lejött a kerék, Börni szólt hogy akkor talán fáradjak el egy fékpofáért, mert az elmúlt 75ezer ezt jelentősen megviselte. Vettem ATE-t Csergőben (Vktr nélkül is megoldottam bár vele sokkal jobb :D ) tárcsák még simán jók állítólag. Alapjárati motort is mondtam hogy nézze má meg, pont annyira volt koszos hogy fosul működjön, most újra pöccröff a kocsi :P Mondta hogy üzeni annak aki felrakta hogy a kuurvaannyát, mer a bilincsekhez alig fért hozzá (tudta hogy ő volt az). Még a kuplungot is megigazgatta de nekem úgy jobban tetszett ahogy volt, igaz ha kapkodtam akkor rendszerint félkettő vagy félhárom lett váltás helyett. Hajnalban meg elhúzok, szegasztok vizslát 1hétmúlva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Durrog...csattog...lángol... :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Durrog...csattog...lángol... :lol: :lol: :lol: :lol: Új kipuff van a Subarun? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Durrog...csattog...lángol... :lol: :lol: :lol: :lol: akkor mi a f.... keresel otthon 00:10 kor pappppucs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts