Pehi Csabi Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Hát sajnos azt mondhatom el magamról, hogy láttam ahogy kiütik Balzsait a ringben. Szegény elég keményen kapott egyet kettőt és az meg is pecsételte a dolgot. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Hát sajnos azt mondhatom el magamról, hogy láttam ahogy kiütik Balzsait a ringben. Szegény elég keményen kapott egyet kettőt és az meg is pecsételte a dolgot. :huh: bár téged látnánk 1x kiütve ^_^ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 bár téged látnánk 1x kiütve ^_^ :huh: na mi van mégsem vitted a Sap garázsba a beázós astrát? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 na mi van mégsem vitted a Sap garázsba a beázós astrát? :huh: nem mert féltem hogy addig nem bírja ki ^_^ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Hát sajnos azt mondhatom el magamról, hogy láttam ahogy kiütik Balzsait a ringben. Szegény elég keményen kapott egyet kettőt és az meg is pecsételte a dolgot. :huh: Ilyen a box!Nem érdemelte meg már az elöző győzelmet sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Ilyen a box!Nem érdemelte meg már az elöző győzelmet sem. Mindig van egy erősebb! :huh: Az az 1 embernek 1 a párja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Mindig van egy erősebb! :huh: Az az 1 embernek 1 a párja! :lol: Persze ez igaz,de rá is igaz,mint az összes WBO-s "világbajnok"-ra,hogy 10-20 meccsen keresztül vérgyenge ellenfeleket kapnak,aztán jön egy tökös legény és szétkenik a dolgot vagy visszavonulnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Csabi nem akarnál indulni? http://www.regionaplo.hu/motor/php/index.p...a71a972cc2113a6 "verseny szeptember 11-12-én Kiskunhalason" :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Dzsoni menni bombasszszszszszstikk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Csabi nem akarnál indulni? http://www.regionaplo.hu/motor/php/index.p...a71a972cc2113a6 "verseny szeptember 11-12-én Kiskunhalason" :lol: nem is rossz gondolat, most átmegy a Boci alatt egy Hummer is akár :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 nem is rossz gondolat, most átmegy a Boci alatt egy Hummer is akár :huh: mondogasd neki.. boci ül a fűben..... :lol: ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 mondogasd neki.. boci ül a fűben..... :huh: :lol: ^_^ B) :P :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Coupe híres lett...benne volt a híradóban is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Coupe híres lett...benne volt a híradóban is... :huh: láccik nem jársz már opelos társaságba :P ^_^ :lol: mi már autogramot is kaptunk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Coupe híres lett...benne volt a híradóban is... :huh: Nagy szerepe nem volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Nagy szerepe nem volt ^_^ Hát a sztárokra már felfigyelnek nem is kell nagyot alkotniuk... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Hát a sztárokra már felfigyelnek nem is kell nagyot alkotniuk... ^_^ B) :lol: :huh: :lol: :D Na egy értelmes hsz em! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Coupe híres lett...benne volt a híradóban is... :huh: aquaplaning rlz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Dzsoni menni bombasszszszszszstikk :huh: Nekem a Monster cuccról mindig Robby Gordon gépállatja jut eszembe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 mi már autogramot is kaptunk :huh: Pénteken megyek megint, úgyhogy nekem is lesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Coupe híres lett...benne volt a híradóban is... :huh: Új avatar? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 De ismerös ez a vas Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 De ismerös ez a vas Laceeeeeeeeeeeeexautója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Laceeeeeeeeeeeeexautója. És még megy! Új tulajnak mennyi boszúságot okozott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Carlito Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Sziasztok. Skacok hatalmas nagy kéréssel fordulok hozzátok. Október 1.-ére kinnt kell lennem osztrákoknál mert kezdek a melóhelyen. CSAK. Van egy kis bibi az istenért nem tudok szerezni téligumit mert az alpok lábánál van a melóhely és kötelező a téli. Amit keresek 195/45 vagy 50 vagy 205/45. de ilyet nem nagyon láttam téliben a használtpiacon. A másik. Sajna mivel elég sokat mentem ki a papírügyintézések miatt így nem jutottam el egyik fórumtárshoz a fűtőradiátorért. Nem tud valaki a GSI-mhez fűtőradiátort? Nem baj ha használt. a lényeg hogy jó legyen. Az autó klímás. Azt mondták hogy ez is szempont. Itt egy kép a radiátorról. Nagyon nagy segítség lenne ha tudnátok segíteni. Előre is bizalommal köszönöm. Üdv. Peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts