Kess Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 bekeményítettél Pista?? :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ez az csak keményen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Benya kb. még 2nap és kész a gépem. Ha gondolod elvihetlek autókázni egy kicsit mondjuk pl.: a váci útra és akko majd elgondolkodsz és talán rájössz,hogy ez a pár emberke miért is szereti ennyire a saját autóját :wink: De szerintem rajtam kívűl még biztosan akadnának egy páran,hogy elvigyenek egy kis élményautózásra :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Peti : pontosan tudom milyen érzés :D Ugyanígy voltam anno a 180 lovas civic vtim-mel. Egyébként meg ne vegyetek mindent támadásnak, én se véletlenül keresek elsősorban GSI-t. De ha nincs olyan ami tetszik én nem fogok kompromisszumokat kötni. Nem kell rá reagálni, tudom hogy szerettek kötözködni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Jópofa ez a GSI forum :D 2 fő autó nélkül, néhányan a márka iránti szimpátiából bár másféle opeljük van, és újabb néhány ember akinek GSI-je van bár a garázsban áll mert nem működik :P Én most egy charade gti-vel szemezek. 350 rugó. klímás, állítólag pöpec. ma megnézem. te alapvetően jófej srácnak tartod magad??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Benzin ez a pár sor most minden vetítésed felülmúlta. Most akkor nem 1 milkáért veszel autót hanem 350ért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 OFF Nemtom hallottátok-e, most csehországban az EU eltöröltet egy regisztrációs adó szerű adófajtát, mert ellentétes a szabad használtautó piacra vonatkozó szabályozással. Pont úgy mint a hazai reg. adó. Azért nézek most ilyen olcsó kisautókat mert ha eltörlik a regadót akár fél egy éven belül, ezen nem bukhatok, viszont ha veszek egy másfél milliós 96-97 körüli kocsit, fél milliót simán elbukhatok rajta. Mindenki azt mondja, hogy az állam nem fogja hagyni hogy egy ekkora bevételi forrástól elessen mint a regisztrációs adó, csak azt felejtik el, hogy az erősebb kutya b*szik, jelen esetben az EU. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ezen régen én is gondolkodtam de absz. nem érdekelt mert ahogy megláttam a gépet nem tudtam azt mondani : áááá veszek inkább egy wartburgot mert ugyis megkapom az ilyesfajta gsi-ket majd féláron. :wink: Sztem ezek az autók egyik sem befektetés. És ha megnézed pl. a német piacot ott is ami ocsó az xar :!: Ott sincs csoda a jót kint is megkell fizetni :wink: szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ezen régen én is gondolkodtam de absz. nem érdekelt mert ahogy megláttam a gépet nem tudtam azt mondani : áááá veszek inkább egy wartburgot mert ugyis megkapom az ilyesfajta gsi-ket majd féláron. :wink: Sztem ezek az autók egyik sem befektetés. És ha megnézed pl. a német piacot ott is ami ocsó az xar :!: Ott sincs csoda a jót kint is megkell fizetni :wink: szerintem :D ...............s, ha Mobile.de-t megnézed, a valamirevaló GSÍ-k olyan 2000Eur körül kezdődnek. 8) De ha neked egy ilyen nevenincs távolkeleti noname verda kell, amihez csillagászati minden alkatrész(ha egyáltalán van), hát..........akkor minden tiszteletem a tiéd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 le kell ereszkednünk a mezei autósok szintjére és nem Gsi szélvédőn keresztül nézni a világot. Itt ez a cartárs aki Aból Bbe akar jutni autójával, ennyi, nem kell túlspilázni.... De akkor Benzin ne értsd félre amit mondok ne vegyél gsit, már töbször bízonyítottad,h nem neked való :wink: hidd el csak a nyüg lesz vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 le kell ereszkednünk a mezei autósok szintjére és nem Gsi szélvédőn keresztül nézni a világot. Itt ez a cartárs aki Aból Bbe akar jutni autójával, ennyi, nem kell túlspilázni.... De akkor Benzin ne értsd félre amit mondok ne vegyél gsit, már töbször bízonyítottad,h nem neked való :wink: hidd el csak a nyüg lesz vele... vegxyen inkább daihatsut. azzal nem lesz ennyi baj. 1.0 turbó motor sokkal jobb mint a 2.0 opelmotor. strapabiróbb :D :P :D szerintem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 :smt044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Na skacok ma kiderült, hogy szét lesz szedve újra a verda... Húsvét másnap én utazok Prágába, és mire hazajövök készen lesz...elvileg.. :roll: Patyi megküldte egy kicsit, és brutál módon füstölt... Aztán gyertyák ki, és egyértelműen látszik, hogy az 1-es és a kettes hengernél van a bibi... :roll: Lehet gyűrű, szelepszárszim...meg egy csomó szarság, viszont utána nem kegyelmezek senkinek... :wink: :D Ja és Patyi nagyon korrekt, volt (habár ez természetes) gariba megy az egész... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Hemi köszi a cikket... Aztec, copi plz a gsi.opelclub.hu n is légyszi... Köszi! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Benzin én tényleg nem értelek... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ejjj...jajjj.....gyűrű?! Szerintem az :D De ha gariba megy akko nincs gond :wink: :wink: Sok sikert. Drukkolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Itt egy kis videjó a füstről... :wink: http://foxtrot.uw.hu/Antikipuff.3gp Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚHHHHH. Ez tuti gyűrű. De hogyan?! Hmmmmmm...... :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Na skacok ma kiderült, hogy szét lesz szedve újra a verda... Aztán gyertyák ki, és egyértelműen látszik, hogy az 1-es és a kettes hengernél van a bibi... :roll: :P Csak nehogy újra kelljen bejáratnod... Amúgy a power legyen veled. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Anti és ehhez mit szól a lambda szonda?! Olajtól nem készűl ki? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 A bejáratás a dukók miatt kellett..gyűrűzés után elvileg nem kell... Amúgy az érdekes az, hogy egyszerre két hengerben van galiba... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2005 Hemi köszi a cikket... Aztec, copi plz a gsi.opelclub.hu n is légyszi... Köszi! Üdv.: Atommanó Bekopizom én , úgy gyorsabb mert meg van a HTML source rendesen. J amár OK is:) Benzin barátunk szakmája pedig mozigépész:))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Köszike... :wink: "Benzin barátunk szakmája pedig mozigépész:)))" :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Anti és ehhez mit szól a lambda szonda?! Olajtól nem készűl ki? :shock: Peti Gondolom ugyanúgy nem örül neki mint én... :roll: Egyenlőre hogy őszinte legyek fingom sincs... :wink: Hogy Redi szavaival éljek: Lóf@sz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts