Pehi Csabi Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Oda kellett volna rakni a szlalompályán egy kicsit... :lol: Egyébként nem is értem... itt a sok nagyszájú rééécer, és senki nem állt oda a pályára, pedig elég jóra sikerült, tempó is volt kanyarok is minden ami kell... :huh: Pedig én próbáltam megfűzni a Diny de nem adta be a derekát, Pitta meg nem vitt a szenivel. Saját autóval is tuti felmentem volna ha lett volna annyi manim hogy azzal menjek le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 az már nem látszik a képen h Diny előttem van 20centire :huh: hát igen szélárnyékban csak ennyi a max? Nem azért de mi nem szélárnyékba mentünk ennyit a Kadettal. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 hát igen szélárnyékban csak ennyi a max? Nem azért de mi nem szélárnyékba mentünk ennyit a Kadettal. :huh: tudta ezt még1x hazafelé mikor 210nél félreált a bmw-s Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 hát igen szélárnyékban csak ennyi a max? Nem azért de mi nem szélárnyékba mentünk ennyit a Kadettal. :huh: Óra szerint Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Óra szerint persze, de 6 licis fogyival... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Egyébként nem is értem... itt a sok nagyszájú rééécer, és senki nem állt oda a pályára, Meee nem vóótam ottan! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Antika, 4-5-6 kkháza gyüssz majd? Én mennék ha értem gyüssz :lol: :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Antika, 4-5-6 kkháza gyüssz majd? Én mennék ha értem gyüssz :lol: :huh: ^_^ Remélem kűfődön leszek akkor éppen... megyünk nyaralni elvileg...valami brutál lastminutra...de hogy hova... B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Remélem kűfődön leszek akkor éppen... megyünk nyaralni elvileg...valami brutál lastminutra...de hogy hova... :huh: B) Jaaa az más, hát ha úgy lesz akkor jó pihenést meg jó nyaralást meg hasonlókat! De remélem nem jön össze :lol: nem jobb egy kkháza? dehogynem :P ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Jaaa az más, hát ha úgy lesz akkor jó pihenést meg jó nyaralást meg hasonlókat! De remélem nem jön össze :huh: nem jobb egy kkháza? dehogynem ^_^ :lol: Hát én meg remélem, hogy összejön, mert kéne pihiznem már kicsit... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Jaaa az más, hát ha úgy lesz akkor jó pihenést meg jó nyaralást meg hasonlókat! De remélem nem jön össze :huh: nem jobb egy kkháza? dehogynem :P :lol: Jaa meg mi is megyünk elméletileg eddig a járdaszigetekre ^_^ B) nemdrága és nincs messze :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Hát én meg remélem, hogy összejön, mert kéne pihiznem már kicsit... B) Televan a betyár mi? :lol: Hát rád is fér egyébként, mostanában feszült vagy ahogy látom ^_^ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Na hála az istennek ma is bemértek, 50-es táblánál 81, már kezdtem izgulni hogy ebben a hónapban nem fogok 70,000-et fizetni?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Televan a betyár mi? ^_^ Hát rád is fér egyébként, mostanában feszült vagy ahogy látom B) :huh: Feszűűűűűűűt??? Abszolút nem... csak már jó lenne egy kis napot meg tengert látni, és sz@rni a farmra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Feszűűűűűűűt??? Abszolút nem... csak már jó lenne egy kis napot meg tengert látni, és sz@rni a farmra... :huh: Jól nyomod, én is ezt pofázom asszonynak hogy legalább a horvát tengerpartra ruccanjunk le egyik hévégén, rám is rámférne már igencsak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Nem is kérdeztem, mi van a bubu hátsójával? Meglett a bibi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Jól nyomod, én is ezt pofázom asszonynak hogy legalább a horvát tengerpartra ruccanjunk le egyik hévégén, rám is rámférne már igencsak! Blitzre letolhattátok volna az arcotokat, bár nem konkrétan a regenerálódásról szolt a hétvége... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Nem is kérdeztem, mi van a bubu hátsójával? Meglett a bibi? Holnap reggel viszem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Blitzre letolhattátok volna az arcotokat, bár nem konkrétan a regenerálódásról szolt a hétvége... :lol: Hát komolyan mondom, napi minimum 15-16 óra meló után kib@szottul egybefolynak a napok, soha nem tudok menni sehova, mindent elfelejtek, :huh: Hidd el nem kicsit bánom hogy nem mentem :D A feleségem ma 30 éves, franón mondom hogy azt is elfelejtem ha nincs egy incidens az m3-as autópályán tegnap, csináltam tegnap négy kanyart, mikor felhívott a feleségem hogy menjünk haza (kisvárda) a lányért délután ott nyaralt már most 4. hete, hát jó mondom ma úgysem vezettem csak 200-at mi az a 600 még ^_^ na mind1, jövünk hazafelé, megálltam egy kútnál hogy veszünk szendvicset meg valami naftát, bement az asszony meg a lány, én kint maradtam cigizni, már 10 percet vártam, mondom mivan mááá, bementem és nem akartak cigit adni az asszonynak, kérték a személyit B) erre mondja Regina hogy holnap leszek 30 éves :P ez a 10 centivel magasabb lány meg a lányom, erre a kutas meg hogy na persze :lol: na mondom akkor agggyál nekem more, rajtam csak látszik az idő foga :D szóval a szülinapot is el@@szom ha ez nincs, ezért is vagyok itthon ilyen korán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 megyünk nyaralni elvileg...valami brutál lastminutra...de hogy hova... :huh: ^_^ azholvan? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 köcsög vagyok és kicsi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Buktál valami fogadást ? :huh: :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 köcsög vagyok és kicsi ^_^ nahát ezt tudtuk Lanti :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Buktál valami fogadást ? :huh: :lol: ^_^ B) neeem csak Lantos úr szórakozik :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts