Atommanó Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Euroring pályanap...2009.08.08. S2 vs. gumifal... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 A Cupra még mindig a kereskedésben pihizik... :lol: ^_^ Vajon miért Nekem drága és a fenntartása is. CTR-t is néztem de azok is drágák. A4 caravan volt jó de az meg TD kormolni meg nem akarok ha nem muszáj. Na mindegy majd lesz valahogy. Ez legyen a legnagyobb bajom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Annyira átlátszó marketing fogás volt...hogy nagyon... igen, valóban jó lett volna, de lássuk be, nem biztos hogy jót tett volna, ha ropira verik a mai fiatalok a nagy Schumit... :lol: Szerintem ez így gázabbbbbbbbbb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Szerintem ez így gázabbbbbbbbbb B) Fogadtunk végül??? :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Fogadtunk végül??? :huh: :lol: ^_^ Persze, csak a mennyiségben nem pontosan. Nézd majd vissza B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Akkóóó elég lesz 1 üveg...de majd együtt betoljuk valahol... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Akkóóó elég lesz 1 üveg...de majd együtt betoljuk valahol... :lol: ^_^ B) Az üveget? Mitekbe? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Az üveget? Mitekbe? :huh: Előbb kiisszuk belőle a pezsit, és megkapot megint, hogy feldugdoshasd magadnak, ne aggódj... :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Redi mondj valamit, bármit: A gyengeség megtorlása: mk: hazafelé ennyit tudott: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 hazafelé ennyit tudott: http://kakukk.uw.hu/230.jpg Jártatok a Rám-szakadéknál??? :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 hazafelé ennyit tudott: http://kakukk.uw.hu/230.jpg akkor még jó hogy hamar feladtam. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Én hazafelé félútig bírtam, utána Detti vezetett... néha bealudtam, de mindig arra ébredtem, hogy Pssszt...tyutyutyutyuuuuuuu.... Meg "mennnyéééé mááááááá"... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Jártatok a Rám-szakadéknál??? :huh: :lol: ^_^ az már nem látszik a képen h Diny előttem van 20centire B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 az már nem látszik a képen h Diny előttem van 20centire B) Akkor még jó, hogy nem 30 centis... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Akkor még jó, hogy nem 30 centis... :huh: :lol: ^_^ előtte magam köré tekertem.... sőt mostanában mindig úgy hordom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 előtte magam köré tekertem.... sőt mostanában mindig úgy hordom :huh: Akkor már ééétem... gyanús volt az a pocak... :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Na milyen a féked ? megelözött már a hatso tengely ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Na milyen a féked ? megelözött már a hatso tengely ? :huh: hát őszintén szólva nagyon nem kellett tesztelnem.... de nagyon faján néz ki :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 hát őszintén szólva nagyon nem kellett tesztelnem.... de nagyon faján néz ki :huh: :lol: Oda kellett volna rakni a szlalompályán egy kicsit... B) Egyébként nem is értem... itt a sok nagyszájú rééécer, és senki nem állt oda a pályára, pedig elég jóra sikerült, tempó is volt kanyarok is minden ami kell... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Oda kellett volna rakni a szlalompályán egy kicsit... :lol: Egyébként nem is értem... itt a sok nagyszájú rééécer, és senki nem állt oda a pályára, pedig elég jóra sikerült, tempó is volt kanyarok is minden ami kell... :huh: őszintén szólva még nem is az h zsír új gumik vannak fent, hanem inkább, hogy a 8"-on a 195ös gumit nem éreztem biztonságosnak a kanyarokba, főleg, hogy nekem nem 4bárra van fújva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Volt lent kompresszor is... :lol: Én is 9 colon toltam a GSI-vel a 215-ös gumikkal... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Volt lent kompresszor is... :P Én is 9 colon toltam a GSI-vel a 215-ös gumikkal... :huh: majd Kecskeméten bizonyítok a passatal :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Kíváncsian várom... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 majd Kecskeméten bizonyítok a passatal :huh: :lol: ^_^ Hogy az új TD-k is kormolnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Hogy az új TD-k is kormolnak? Majd jön a csőrös Scania is, ami Lacházán is volt, úgy is egyformán gyorsulnak meg kormol az is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts