Sonique Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Törpojáca járt köztünk B) http://img8.indafoto.hu/6/3/33713_227d6457...9959cc7b5_m.jpg sorry anti de ezt nem hagyhattam ki :P Hát aki modellnek születik...istenem... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 ennyit a subarusokrol.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Antikácska, este kihozod a bubut? :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Antikácska, este kihozod a bubut? ^_^ :huh: Antikácska sztem Blitzen van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Antikácska sztem Blitzen van. :huh: yahh ottvan én le akartam menni de hogy a pibe lehetett ilyenmesszire rakni .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 ennyit a subarusokrol.... http://img7.indafoto.hu/8/1/59901_1e70bbaf...4a2935ac7_m.jpg Miért? Attól még lehet mozgáskorlátozott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Miért? Attól még lehet mozgáskorlátozott... ahham ... és neked még mindig a jézuska hozza az ájándékot !?!? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 ahham ... és neked még mindig a jézuska hozza az ájándékot !?!? :lol: Na jó, csak korlátozott :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Miért? Attól még lehet mozgáskorlátozott... Állítólag az is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Állítólag az is... :huh: Aszem ez a wrx rugta el a váciról kikanyarodva pénteken az árpád híd felé,hát ott nem látszott bénának,bár elég szép kék füstpamacsokat eregetett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 1. igaz nem bubuval, de szoktam én is nyomi helyen parkolni, pláne amikor mutert viszem ide-oda. 2. a kép hátulról van, de látni kéne, hogy van-e kártya a szélvédőhöz rakva. Lehet meglepetés lenne. 3. Antinak még igaza is lehet. 4. a blitz nem volt messze, mert volt aki az ország másik végéből jött el, hogy jól szórakozzon, és a jelek szerint nem bánta meg. :lol: A távolság mindig relatív. Mihez képest? :huh: Legközelebbi buli a pályanap lesz Kecskeméten, szeptember 12.-én! Tessék készülni rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Na voltam ma Ave mérésen, már akkor sejtettem hogy nem stimmel valami amikor a rajtnál megnyomtam a piros gombot és odébb böktem a készüléket, mentem egy 16.0 és egy 16.4-es időt, mondom neki valami nem stimmel, erre ő ááá dehogynem minden oké, ott is hagytam a p@csába 15.0-at mentem voszinál x@r gumikkal, meg kkházán is 15.2-őt sfi dobozzal meg x@r gumikkal, na mind1 csak mérges vagyok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 1. igaz nem bubuval, de szoktam én is nyomi helyen parkolni, pláne amikor mutert viszem ide-oda. Soha nem vinne rá a kényszer,hogy oda álljak! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Soha nem vinne rá a kényszer,hogy oda álljak! :huh: Engem sem a kényszer visz rá, hanem, hogy ő jogosult rá valóban. Az a baj, hogy mindenki azt hiszi, hogy csak a sofőr lehet nyomi, ha ilyen helyen parkol, közben meg lehet valakit vitt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Engem sem a kényszer visz rá, hanem, hogy ő jogosult rá valóban. Az a baj, hogy mindenki azt hiszi, hogy csak a sofőr lehet nyomi, ha ilyen helyen parkol, közben meg lehet valakit vitt. így van, sajnos nekem is kell néha használnom mikor úgy hozza a sors :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Engem sem a kényszer visz rá, hanem, hogy ő jogosult rá valóban. Az a baj, hogy mindenki azt hiszi, hogy csak a sofőr lehet nyomi, ha ilyen helyen parkol, közben meg lehet valakit vitt. A másik meg lehet, hogy simán az apja nevére vette a kocsit és ő használja, vagy csak kölcsönkérte, aki jogosult rá, hogy ott parkoljon. Nálunk fater jogosult rá (sajnos) és már ment a fehérrel, amikor a pirosat javították éppen és így az én autómról is készülhetett volna ilyen kép aztán én lettem volna a bunkó :lol: Az már más kérdés, hogy van, aki tényleg szimplán az, de nem biztos, hogy autó alapján kéne ezt megítélni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Hát nem sok izgalmas dolog történt mióta nem voltam. Csak Xray fogyiját tudtuk meg de azt is csak egy másik topikból :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 :lol: :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 így van, sajnos nekem is kell néha használnom mikor úgy hozza a sors :huh: Persze mikor sietsz és nem akarod lekésni a mozit. :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Sumi mégsenem Ofisül webszájt ingliss link Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Sumi mégsenem Vááááááááááááááááááááááá mitmondtam....hogy a sérülésére fogják... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Vááááááááááááááááááááááá mitmondtam....hogy a sérülésére fogják... ^_^ hát sajnálom, bár nem sose voltam ferráris, mégis jó lett volna egy ember a régi jó f1-ből. Lehet asszony addig rinyált neki míg visszakozott :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Annyira átlátszó marketing fogás volt...hogy nagyon... igen, valóban jó lett volna, de lássuk be, nem biztos hogy jót tett volna, ha ropira verik a mai fiatalok a nagy Schumit... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Annyira átlátszó marketing fogás volt...hogy nagyon... igen, valóban jó lett volna, de lássuk be, nem biztos hogy jót tett volna, ha ropira verik a mai fiatalok a nagy Schumit... ^_^ Vagy ha Sumi a mai fiatalokat :lol: Azon gondolkoztam hogyha lecserélném a GSi-t akkor milyen autók jöhetnének szóba, de annyira nem jut eszembe semmi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Vagy ha Sumi a mai fiatalokat :lol: Azon gondolkoztam hogyha lecserélném a GSi-t akkor milyen autók jöhetnének szóba, de annyira nem jut eszembe semmi :huh: A Cupra még mindig a kereskedésben pihizik... ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts