Stefan Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Vönni köll vagy 70Ah-t mint nekem ^_^ Nekem vadkerten 2 napig bírta és utána pöcc röfi :lol: B) Utána még két nap, míg feltölti a generátor :lol: :P :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Utána még két nap, míg feltölti a generátor :P B) :lol: Hazudsz :huh: , mert nekem ez már a második és no problém, hidd el ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Laci megjött píííz, köcce ^_^ Nicsmit... ez csak természetes.. a szolgáltatást meg kell fizetni :lol: Már látom,ahogy a sok perverz fantáziája beindúl :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Anti vazze, neked lehet nyomni a dudát :lol: célirányosan a zebra felé, pedig gondoltam megvárlak ^_^ najó, igazából a lámpámat néztem h mi a krvanyjáért nincs refim :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 :huh: hiába no, kiszálltál a bubóból aztán elindultál át :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 hiába no, kiszálltál a bubóból aztán elindultál át :lol: Jaaaaaaaa...hogy már gyalog... :huh: Ilyen lassú vagy??? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Jaaaaaaaa...hogy már gyalog... :huh: Ilyen lassú vagy??? ^_^ hűűlye, ott álltam a parkolóban járó motorral, aztá Antalka begurul, nagynehezen beparkol, visszahűt, kiszáll, közben engem majdnem elütött egy busz, aztá sétálsz a zebra felé, dudálok egyet, semmi változás...mondom akko b+ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Jaaaaaaaaaaaaaaa.... hogy Te dudáltál... :huh: :lol: Há hallottam, de mondom f@szom, úgy sem nekem dudálnak... ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Jaaaaaaaaaaaaaaa.... hogy Te dudáltál... :huh: :lol: Há hallottam, de mondom f@szom, úgy sem nekem dudálnak... ^_^ B) Látod, be kellett volna szólni neki, hogy "ne dudájjáámáá kötsög!" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Lanti ez milyen? Uhuhu linkelte még régebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Bent van most nálunk egy ember, a kollégám beszél éppen vele de alig bírom megállni, hogy elröhögjem magam. Sajna nem tudom lefényképezni mert észrevenné, de nagyon gyönyörű: fehér póló, rajta derék fűző és arra rátekerve a derekára még egy pulóver :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 hűűlye, ott álltam a parkolóban járó motorral, aztá Antalka begurul, nagynehezen beparkol, visszahűt, kiszáll, közben engem majdnem elütött egy busz, aztá sétálsz a zebra felé, dudálok egyet, semmi változás...mondom akko b+ :huh: Öregszik már,nem hall! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Bent van most nálunk egy ember, a kollégám beszél éppen vele de alig bírom megállni, hogy elröhögjem magam. Sajna nem tudom lefényképezni mert észrevenné, de nagyon gyönyörű: fehér póló, rajta derék fűző és arra rátekerve a derekára még egy pulóver :huh: :lol: Rámozdultál? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Törpojáca járt köztünk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Törpojáca járt köztünk :P http://img8.indafoto.hu/6/3/33713_227d6457...9959cc7b5_m.jpg :huh: :lol: ^_^ Anti másodállásban törpöl? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 ez a kép :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Hát aki modellnek születik...istenem... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Hát aki modellnek születik...istenem... :huh: :lol: ^_^ Az nem te vagy, aki annak született B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Az nem te vagy, aki annak született ^_^ Akkor a második eshetőség, hogy jó az alap, gyorsan tanulok... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Ez már a blicces trendi? Ebben nyomod majd a színpadon? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Ez már a blicces trendi? Ebben nyomod majd a színpadon? :huh: Most, hogy az NDK papucs kiment a divatból, muszáj volt valami újjal előrukkolni... :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Most, hogy az NDK papucs kiment a divatból, muszáj volt valami újjal előrukkolni... :huh: :lol: ^_^ Nyugi az is ott lesz B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Ha valaki beugrik Surda helyett is, kölcsönadom a kalapot :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 :lol: :huh: ^_^ Szasztok kedves tündibündi opelostársak :P :lol: nincs valami nagyélet ma úgylátom :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts