Stefan Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 :( :) :P Bírom a hozzászólásaidat mostanában. Megint valami fullost fuvaroztál? :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Bírom a hozzászólásaidat mostanában. Megint valami fullost fuvaroztál? :) Te meg ne jártasd ennyit itt a szád, inkább egyél valamit :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Te meg ne jártasd ennyit itt a szád, inkább egyél valamit :P :( Most nem lehet, hétvégén gyorsulási verseny :lol: :hiya: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 :) ugye csörgött valami mikor benyomtam a kuplungot...hát most megadta magát és nem lehet benyomni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Sok műveletlen,tegnap este erről beszéltem: Ez nagyon ród! :) Anyám, borogass! Ezt anno nagyon néztem! :( :P ugye csörgött valami mikor benyomtam a kuplungot...hát most megadta magát és nem lehet benyomni Azé blitzre jössz valamivel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 http://img1.tar.hu/gelko/size2/38578768.jpg Hát ez milyen szánalmas már.... :huh: Bár lehet megcsinálom én is ilyenre! :lol: Egyébként nem tudsz aludni ??? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Hát ez milyen szánalmas már.... :huh: Egyébként nem tudsz aludni ??? :lol: most értem haza és nemsokára indulok a Tiszára horgászni ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 most értem haza és nemsokára indulok a Tiszára horgászni :huh: Én is nemrég jöttem haza az éjszakásból, de én is megyek csak nem horgászni hanem dögleni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Én is nemrég jöttem haza az éjszakásból, de én is megyek csak nem horgászni hanem dögleni! :lol: elhiheted h nem munkából jöttem haza :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 elhiheted h nem munkából jöttem haza :huh: Sejtettem :lol: Valami NŐ szagot érzek! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Azé blitzre jössz valamivel? az astrával szeretnék :huh: hétfőn már szedik is szét reménykedem h péntekre kész ha nem akkor vagy maradok itthon(ez a legvalószínűbb),vagy anyumtól elkérem a sárkányt Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 EZ terepgumi???nemár :huh: :lol: ^_^ Csakmert kép alatt ott van, és nem az h terepre is használható... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 EZ terepgumi???nemár :huh: :lol: ^_^ Csakmert kép alatt ott van, és nem az h terepre is használható... Persze, aszfaltos terepre tökéletes B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 NA Sumakker is meggyütt kis hazánkba. Lassan itt vannak szabin a Ferrárisok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Sejtettem :huh: Valami NŐ szagot érzek! :lol: ^_^ B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 EZ terepgumi???nemár :huh: :lol: ^_^ Csakmert kép alatt ott van, és nem az h terepre is használható... Zolika, amit neten írnak nem kell mindent elfogadni fenntartások nélkül B) :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 köszi Csabi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Olyan, minta csonkolna lenne a lábad :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 http://www.kepfeltolto.net/files/95dndsdc8gppbc0di4yz.jpg szegény robogo :huh: ^_^ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Na erre vártam. :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Olyan, minta csonkolna lenne a lábad :huh: :lol: ^_^ Tomika a 11C-ből hogy nézne ki ezen? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 http://www.kepfeltolto.net/files/95dndsdc8gppbc0di4yz.jpg Az a falusi háttér külön is emeli a kép értékét :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Az a falusi háttér külön is emeli a kép értékét :huh: Na psze mert egy szöcske , min te másképp nézne ki azon a motoron? :lol: Egyébként is lefújna a menetszél a motorról! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts