Atommanó Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Naaaaa mondjál már téttteeeeet :) :( :P Asti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Lehet, hogy nem is rugó volt? :) Rugókilövő fegyverzék :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Asti? Mennyi ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Mennyi ? :( Nem tom még mennyire leszek szomjas... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Nem tom még mennyire leszek szomjas... :) min négy üveg és az ezüst címkés, muskotályos :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 min négy üveg és az ezüst címkés, muskotályos :hiya: :lol: :D A telefonszámla többe kerül, hogy felhívjam Schumit, hogy kap 2 üveg Astit, ha nem indul... :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 kicsit negativ vagy ,javaslok 7 évet tibetben ott megnyugodhatsz és verekedhetsz is :) csak ugy süt a gyülölet és pesszimizmus a lekedből lehet megérintett a sötét oldal?? ugyis van egy futamunk majd elveszem a gázt hátha jobb kedved lessz ..... sztem sumáker dagadtan félálomba is elkeni sok embr száját (nem vagyok egy fan de tökéletes marketing a bukdácsolo ferrarinak ) nem hinném, hogy negatív lennék, csodák nincsenek, a ferrári most nem ment rosszul és kezdi megtalálni önmagát, de attól még azonnal nem lesz Sumakker első. A 7 vb címbe sok minden benne volt és most azért több csapat van az élen egyszerre, egyáltalán nem lehet azt mondani hogy bárki bármikor csukott szemmel elvezetné az első helyen a ferrári. Sumakkert is ugyanúgy le lehet győzni mint bárkit (pl Hakkinen is leverte ha jó autója volt). Én is örülök hogy visszajön egy kicsit és tuti nyomni fogja neki, de a többiek tuti nem engedik el csak azért mert ő a Sumakker. Ráadásul szerintem ha a Hungaroringre tudott volna eljönni szerintem az összes jegy elfogyott volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 A telefonszámla többe kerül, hogy felhívjam Schumit, hogy kap 2 üveg Astit, ha nem indul... :) :( :P Mennyi lehet egy kartonban ? hat ? nyolc ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Az biztos,hogy mindig is utáltam a kalácsképű sumit,de azért most kiváncsi leszek mire képes még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Az biztos,hogy mindig is utáltam a kalácsképű sumit,de azért most kiváncsi leszek mire képes még. Te mindenkit utálsz aki gyorsabban tud kanyarodni mint te :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Te mindenkit utálsz aki gyorsabban tud kanyarodni mint te :) :( Most mé mondod! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 asszem az index-en olvastam: hogy ha sumi visszatérne az az egész f1-nek kb 10%-os néző növekedést jelentene... :) Ez így van.. már ha csak magamat, meg a barinőmet nézem is.. már kettő :P Igaz, eddig is néztem, de csak fél szemmel... ha meg lemaradtam róla, lemaradtam... Nah.. megyek lurdiba.. nagy szó.. :( nekem lassan 5éve az van bent.....hibátlan Nah de az gondolom origi új volt.. ezt meg még nem tom.. majd ma este beszélek Dinivel... Amúgy neked mennyi az ültetés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Te mindenkit utálsz aki gyorsabban tud kanyarodni mint te :) :( Nem azért utálom,hanem mert egy arogáns,nagyképű pöts! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Nem azért utálom,hanem mert egy arogáns,nagyképű pöts! És mert Senna ellensége volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Nah.. szép volt jó volt... Lurdi :( És még cicababa fotózás is volt :) Coupe: Lantinak odaadtam az odaadni valót.. ha holnap, azaz ma!! (figyelek ám Pesta..) taliztok, kérd el töle.. Kösszii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Nah de az gondolom origi új volt.. ezt meg még nem tom.. majd ma este beszélek Dinivel... Amúgy neked mennyi az ültetés? Igen új volt mikor vettem.Elől -35 hátul -60, nekem nem tetszett hogy orrabukik alapból ezért került hátra nagyobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 http://f1.blog.hu/2009/07/30/schumacher_na...oert_ter_vissza Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Csabi,nézzünk Lantiról valami jó képet!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Csabi,nézzünk Lantiról valami jó képet!!! :( nehéz lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Csabi,nézzünk Lantiról valami jó képet!!! :( De olyat, amin kiskutyát sétáltat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 De olyat, amin kiskutyát sétáltat :) Mellette bármilyen kutya kicsi :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Sok műveletlen,tegnap este erről beszéltem: Ez nagyon ród! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Sok műveletlen,tegnap este erről beszéltem: Ez nagyon ród! :) hát még így sem emlékszem rá, túl fiatal vagyok :( a bolygó kapitánya, meg az erdő kapitánya az megvan fejben :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Csabi,nézzünk Lantiról valami jó képet!!! :) majd nálatok megpróbáljuk, mert egyelőre itt bent nem akaródzik felmenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 :( :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts