laller Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 pár100m es olajcsik ,aztán nagy robbanás és kijött a hajtokar az oldalán .........faxa ezé nem kell basztatni meg sufnituningolni főleg nem okosabbnak lenni a japán mérnőköknél ugye.....ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 ....Az első GTR tegnap este KO ra ment. Szétrobbant a motorja!.... Na a ez volt az első, amit megvettek a világon, akkor biztos előszériás volt :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Na a ez volt az első, amit megvettek a világon, akkor biztos előszériás volt :) :hiya: :lol: Inkább írd le, hogy hahahaha.... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 pár100m es olajcsik ,aztán nagy robbanás és kijött a hajtokar az oldalán .........faxa ezé nem kell basztatni meg sufnituningolni főleg nem okosabbnak lenni a japán mérnőköknél ugye.....ennyi :) Egyetértek veled! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Egyetértek veled! :) Mondd el mi az az 1, amit értesz Lalival együtt :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Mondd el mi az az 1, amit értesz Lalival együtt :) :( Mondjuk hogy egy gyári cuccba nem kell belebarmolni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Mondjuk hogy egy gyári cuccba nem kell belebarmolni! hameg igen az legyen gyári cége a márkénak ebben a kategoriában vagy legalább tipusorientált nem janodob,meg sorolhatnám....vicc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 hameg igen az legyen gyári cége a márkénak ebben a kategoriában vagy legalább tipusorientált nem janodob,meg sorolhatnám....vicc Na igen , eza pontos megfogalmazás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Na a ez volt az első, amit megvettek a világon, akkor biztos előszériás volt :) :( :P Hétfői autó :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 De már anno valami chip volt benne, nem? A srác tényleg ekkora kókányolva használta? Pedig ő szerintem megtehetné, hogy normális cuccokat vesz, láttam már a flottáját (vagy annak egy részét).... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Hogy mit csinál??? :) Az egy "szemöldök" amit a lámpára lehet ragasztani... hát olyan mintha neked ott lenne valami lámpa funkció nem? helyzetjelző vagy mittudoménmicsoda Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Ezek szerint még megvan....Mozaikkal mi a helyzet? Mikor megfogtak, kicseréltem a xenont meg a kormányt, és következő héten elvittem a mozaikba, a kézifék ne tetszett nekik hogy rá kéne állítani, meg a kormány oszlop végén van egy kis csapágy közvetlen a kormány alatt az egy picit kotyog, már megvettem csak kikéne cserélni, a többivel nem volt gond,még dicsérték is hogy jó állapotban van a kocsi a korához képest, jaaa, meg az első gátlók nem jók, azt mondta még tart de kikell cserélni, vagy felújítani! Végül is ennyi volt, adtak egy papírt lepecsételve hogy megjelentem és megfelelt a vizsgán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Jajjjj, majdnem elfelejtettem :( :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Jajjjj, majdnem elfelejtettem :( :) :P :hiya: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Mikor megfogtak, kicseréltem a xenont meg a kormányt, és következő héten elvittem a mozaikba, a kézifék ne tetszett nekik hogy rá kéne állítani, meg a kormány oszlop végén van egy kis csapágy közvetlen a kormány alatt az egy picit kotyog, már megvettem csak kikéne cserélni, a többivel nem volt gond,még dicsérték is hogy jó állapotban van a kocsi a korához képest, jaaa, meg az első gátlók nem jók, azt mondta még tart de kikell cserélni, vagy felújítani! Végül is ennyi volt, adtak egy papírt lepecsételve hogy megjelentem és megfelelt a vizsgán! mindezt mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Hétfői autó :) Vagy pénteki :( Cukimuciiiiii úzzzmááá meg az a csavart, nem leet lejárt a munkaidőm :P :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 mindezt mennyiért? Ingyenes volt, ha így berendelnek akkor nem kell fizetni, ha nem megy át, akkor a következő vizsgáért már kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Ingyenes volt, ha így berendelnek akkor nem kell fizetni, ha nem megy át, akkor a következő vizsgáért már kell! érdekes... nekem pomázon be kellett fizetni a vizsgadijat, de cserébe meghosszabbították a müszakimat..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 hameg igen az legyen gyári cége a márkénak ebben a kategoriában vagy legalább tipusorientált nem janodob,meg sorolhatnám....vicc Itthon szerintem köze nincs hozzá senkinek.Eleve úgy tervezték a motorvezérlőjét hogy ne lehessen "belenyúlkálni" mondjuk ahoz képest vannak szép eredmények de valóban nem ilyen volumenű műhelyektől. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Vagy pénteki :P Cukimuciiiiii úzzzmááá meg az a csavart, nem leet lejárt a munkaidőm :hiya: :lol: :D Nálunk a hónap végi utolsó napok délutános műszakos kocsiai voltak neccesek. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Pár hozzászólás evoklubbról: Az első GTR tegnap este KO ra ment. Szétrobbant a motorja! Az ezüst. 1.5 bar nyomással volt töltve lent és széttört benne minden! Kilyukadt a blokk! Nesze 1000 lóerő bír a skyline blokk! Akkora kamu ,hogy bírják minden módosítás nélkül hogy csak na! de ez nem skyline blokk .. az sor6 mert az valoban birja .. ez már egy v6 nem ugyan az .. nem tom kiirta ezt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 de ez nem skyline blokk .. az sor6 mert az valoban birja .. ez már egy v6 nem ugyan az .. nem tom kiirta ezt..... Zoli!Cucc megvan?Átvetted? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 ahogy nezem anti 8ra ne menj elsején csak 9re mert 8-9 ig motorok mennek .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 ahogy nezem anti 8ra ne menj elsején csak 9re mert 8-9 ig motorok mennek .... Lehet sehányra nem megyek... :) Detti elintézett egy háznézést szombaton...11-re...nap közepén... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts