spzoli Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 és azért árulja mert most még talán kibírja a próbakört :) bármi megtörténhet.itt a kárstájlingos oldala Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 bármi megtörténhet.itt a kárstájlingos oldala a zene elsőosztályú alatta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 a zene elsőosztályú alatta :) jah, még kéne egy kis sugarhillgang :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 bármi megtörténhet.itt a kárstájlingos oldala ez volt amúgy "hency-ék autója aki nem tudná Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 vktr fórumtárs, ha esetleg lesz egy kis időd, ki tudnád nekem deríteni hogy a C20XE motoros gépjárművek szervócsövei különböznek-e valamiben a többitől és ha van esetleg olyan motorkód ami egyezik a C20XE csöveivel, akkor le tudnád nekem írni hogy melyik az? :) előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 opel16v cartárs, láttalak nemrég esztergom kertvárosban a vasútiátjáróban az omival. Későn vettelek észre, de vészvillogóztam, nemtom észlelted-e. :P Nem vettelek észre, pedig törölközőn ültem, mert a komáromi strandról jöttünk éppen, és én az utsó percig vízben voltam :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Nem vettelek észre, pedig törölközőn ültem, mert a komáromi strandról jöttünk éppen, és én az utsó percig vízben voltam :) :( És, milyen a gyerek medence? :lol: :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 És, milyen a gyerek medence? :lol: :P :hiya: Nem rossz, de nem sokat voltam benne, mert karúszóval már beengedtek a 120-as medencébe is :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 És, milyen a gyerek medence? :D :hiya: :lol: Gonosz! :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Gonosz! :( :P :hiya: Szerintem Viktor azt kérdezte, hogy hideg vagy meleg? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Szerintem Viktor azt kérdezte, hogy hideg vagy meleg? :) :P CSak a medencéig jutottam el! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 CSak a medencéig jutottam el! :) Én a hűtőig! :( Jó a hideg sör. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 :) :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 http://h6.tagstat.com/tags/09_/09_TJygAg.gif:lol: :) :( :P Ezt kocsival is ell lehet jáccani Subaru VS GSI odamegyek egy 10kg-s kalapáccsal rajt előtt és szétverem a kocsit vazze! UA! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 :( :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Kkecsó2 :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 ez volt amúgy "hency-ék autója aki nem tudná Lantos Úr. Köllene a Pájó. Cserébe megkapod a JVC-t, de az meg majd árulva lészen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 :P :( :hiya: De most komolyan. Ennek miértelme :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Kkecsó2 :) :( :P Nem igaz, tévedsz, ebben a 3 smillben van legalább 30 mondat :hiya: :D :lol: Ami a legfontosabb, hogy minden nap benézek hozzátok mikor hazaérek, mert nélkületek szinte elképzelhetetlen az életem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Anti, mész szombaton kkházára? Nem tudom még hogy alakul, de ha úgy ahogy szeretném, beférek hozzád? de el is kéne jönni értem :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 De most komolyan. Ennek miértelme :) Méééé ennek mi??? :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Anti, mész szombaton kkházára? Nem tudom még hogy alakul, de ha úgy ahogy szeretném, beférek hozzád? de el is kéne jönni értem :) :( Megyek... reggel 8-ra ott vagyok...ahogy szoktunk... viszont nem jövök vissza Bp-re, hanem csak Szigethalomra... dél körül meg kell nézni egy házikót ott... szal ha meg tod oldani, hogy hazajuss akkor lehet róla szó persze... (meg ha nem megyünk le már pénteken Szhalomra...de ez kiderül addig bőven...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Méééé ennek mi??? :) :( Hát ez egy kérdés. Hátha kapok választ és okosabb leszek. Persze közben kaptam, hogy ez 30 mondat volt. Most már ezt is tudom. Okosabb lettem. Holnap ha elállt a délnyugati akkor kifújja a felhőket az északi és megint legalább olyan jót lehet majd veretni mint hétvégén :P http://windguru.cz/hu/index.php?sc=59503 Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Megyek... reggel 8-ra ott vagyok...ahogy szoktunk... viszont nem jövök vissza Bp-re, hanem csak Szigethalomra... dél körül meg kell nézni egy házikót ott... szal ha meg tod oldani, hogy hazajuss akkor lehet róla szó persze... (meg ha nem megyünk le már pénteken Szhalomra...de ez kiderül addig bőven...) Oké, majd meglátom akkor, de akkor max délig leszel, vagyis még addig sem ha leakarsz utazni oda? Miért nem Vasárnap nézitek meg? Kár, pedig gondoltam eszünk iszunkm ott egész nap, kell a plusz súly :) Na mindegy addig még sok víz lefolyik a dunán! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 SZIH és KKLH nincsenek olyan messze egymástól http://maps.google.com/maps?saddr=Szigetha...mp;t=h&z=11 Csak gondolom mert a döntőkön ott lesz Anti... Van má slick a subira? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts