Pehi Csabi Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Anti percről-percre tudosított : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1188&st=160 :) hát azt a topikot én nem látom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 hát azt a topikot én nem látom szar lehet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 hát azt a topikot én nem látom MOndjam, vagy mutassam? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 MOndjam, vagy mutassam? :( Te meg lessél be az FPS-topikba! :P szar lehet... :) Meg te is,,,, :lol: Aztán toljátok :hiya: Ez e itt! Klick!?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 :( :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 :( :) :P :hiya: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 :) :( :P :hiya: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 :hiya: :lol: :D :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Hozzászólási szbályok: 7. Mellőzd az egyszavas / csak smileykat (grimaszokat) tartalmazó hozzászólásokat. :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 :P :hiya: :lol: :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 :) :( :P :hiya: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 :( :P :hiya: Wazze, nem néztem meg a bubudat, pénteken! Állandóan ez a rohanás, tö@öm kiva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 opel16v cartárs, láttalak nemrég esztergom kertvárosban a vasútiátjáróban az omival. Későn vettelek észre, de vészvillogóztam, nemtom észlelted-e. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 opel16v cartárs, láttalak nemrég esztergom kertvárosban a vasútiátjáróban az omival. Későn vettelek észre, de vészvillogóztam, nemtom észlelted-e. :) ha kilátott, akkor van rá esély :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 ha kilátott, akkor van rá esély :hiya: vagy ha elordította magát hogy "periszkópot fel!!!" :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 vagy ha elordította magát hogy "periszkópot fel!!!" :) :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Volt a srác akinek elvették a forgalmiját mer összevissza világított a lámpája, és mondtam itt állt az utcában. Na most a srác itt lakik, egy (lehethogycsakvolt) rendőrnek a fia, és ma egy első ránézésre elég jó állapotú piros GSi-vel állt meg a házuk előtt. Csabi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Volt a srác akinek elvették a forgalmiját mer összevissza világított a lámpája, és mondtam itt állt az utcában. Na most a srác itt lakik, egy (lehethogycsakvolt) rendőrnek a fia, és ma egy első ránézésre elég jó állapotú piros GSi-vel állt meg a házuk előtt. Csabi? :) elvileg az a haverjáé :( ja és krf rendszáma van, olyat meg nem osztanak mostanában. ha jól tudom Csabié A** Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Volt a srác akinek elvették a forgalmiját mer összevissza világított a lámpája, és mondtam itt állt az utcában. Na most a srác itt lakik, egy (lehethogycsakvolt) rendőrnek a fia, és ma egy első ránézésre elég jó állapotú piros GSi-vel állt meg a házuk előtt. Csabi? :) Hümmmmm....máris auuuuuguusztus 5 lenne ? :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Ezen van minden :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Ezen van minden :) Nem olyan rossz,de bár cuccot visszacserélnék gyárira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Nem olyan rossz,de bár cuccot visszacserélnék gyárira. vannak benne jó részletek de az összhatás nekem annyira nem jön be Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Ezen van minden :) és elvileg ez egy nem szétgyilkolt let...egy caliból való, aztán egy ekadettben volt, majd egy sedan astraban...de ezt így 1-1,5éven belül :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 és elvileg ez egy nem szétgyilkolt let...egy caliból való, aztán egy ekadettben volt, majd egy sedan astraban...de ezt így 1-1,5éven belül :) és azért árulja mert most még talán kibírja a próbakört :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts