Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Látom jó a hangulat :D

Atommanó, drukkolok neked.

Peti, én nem azt sérelmeztem, hogy a kocsim enné az olajat. Nem eszi jobban mint kéne.

Azt sérelmeztem, hogy nagyon sok ember jön azzal, hogy

"XY a jó olaj, mert azt nem eszi a kocsi."

Ez szvsz hülyeség.

Elküldve

Egyébként gondolkodtam a dolgon. Szerintem ha mér egy hengerenkénti kompressziót és az érték megfelel akkor 2 dolog lehet rossz.Szelep sz. Szimmering vagy az olaj.

Szóval érdemes elösször egy olaj csere majd ha az sem akko......bontás :D Szerintem

Elküldve

Addig klikkelgettem,hogy majdnem sikerült megrendelnem a 32.xxx EUR -os Risse motort. 1db -ot :D Ez lol inkább vennék az árán egy raklap gsi-t :P (megkéne tanulnom németül :oops: )

Elküldve
Hát elkelt már a jó hangulat, mert tegnapelőtt igencsak befordúltam... :roll:

Üdv.: Atommanó

most ezt úgy mondod mintha egész péntek éjjel nem röhögtünk volna.....

Nálad a krizis az utsó 10 percben állt meg akkor jött rád a depi :D

Elküldve

Anti koma ennek már az elje sem volt jó....

Hallodmost menekültem ki jó kis kapcsoltaomból, mert nyugiravan szükségem, erre képes lenni a nyakamba varni még 1.... hölgyet?

Felecsd el ahogy Al Pacino is mondotta :wink:

Elküldve

Anti!

Ha a képek mellé csapnál némi szöveget is felkerülhetne a magazinoldalra a szereld magad részbe!

aztec is állandóal szögel a vasán mégsem dokumentál semmit pedig némi friss anyag jó lenne a "szereld magad" részbe :D

Elküldve
aztec is állandóal szögel a vasán mégsem dokumentál semmit pedig némi friss anyag jó lenne a "szereld magad" részbe :D

Hát Redi!

A gáz,h a cuccokat amiket betettünk azokat kár lenne kiszedni újra.

A motortartó telóról, a hátsóablaktörlő moc kiszereléséről, a toronyról, sportkormány beszerelésről tudnék irni...

Elküldve
A gáz,h a cuccokat amiket betettünk azokat kár lenne kiszedni újra.
persze nem is ezekre gondoltam :D

A motortartó telóról, a hátsóablaktörlő moc kiszereléséről, a toronyról, sportkormány beszerelésről tudnék irni...

sztem irjatok -minnél többet- bármilyen szirszar szerelgetésről la szerver elbírja és ki tudja kinek jön majd egyszer jól. Gergő Neked télleg tudnod kellene, hogy a ledokumentált rendszer mekkora segítség :P :D

Anti!

NE nekem küld, hanem a Heminek :D

Elküldve

ha este a tvben mutatják,h egy lángoló gsit találtak pesten az én voltam

de egyelőre nem adom fel

én nemtom srácok ki szerelte ezt a kocsit elöttem

de annak ezúton livánom h szarjon sünt :x

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.