Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Na pont azért van ez a párezer Ft hogy az ilyen macskajancsik ne menjenek bohóckodni mf1.gifmf1.gifmf1.gif

hát max 5 kör nem ér meg tízezreket szerintem, és az olyanok mint én miért is ne mehetnének fel? :)

Elküldve
há mikor a platón ülnek és a bubu elé dobnak egy nagy zsákót pl, nemtom hány perc hány másodpercnél

és biztos a kisbabás nőt is véletlenül ütötték el, csak felvették és berakták a videóba... :)

Elküldve
hát max 5 kör nem ér meg tízezreket szerintem, és az olyanok mint én miért is ne mehetnének fel? :)

Albi ingyen sem menne fel mert ugrana a "dizel" fogyi :(

Elküldve
Dógozok sajnos... ráadásul Forma 1-van... :(

Kár, mondjuk én is kimaradok belőle, bár péntek és vasárnap szerintem nem lesz rossz! De kicsit pihenni is kell! Unatkozni nem fogunk, eddig 32 taxival megyünk le :) Remélem jó idő lesz!

Gondolom teltház van nálatok is, hívni akartalak azt hiszem hétfőn de mondom biztos teltház van és elvittem a Victoriába az utasokat!

Elküldve
Kár, mondjuk én is kimaradok belőle, bár péntek és vasárnap szerintem nem lesz rossz! De kicsit pihenni is kell! Unatkozni nem fogunk, eddig 32 taxival megyünk le :) Remélem jó idő lesz!

Gondolom teltház van nálatok is, hívni akartalak azt hiszem hétfőn de mondom biztos teltház van és elvittem a Victoriába az utasokat!

A Passageban még van hely 2 szép nagy lakás 140 EUR körül/éj...ha tudsz rá valakit, holnap délelőtt ott vagyok... :(

Elküldve
A Passageban még van hely 2 szép nagy lakás 140 EUR körül/éj...ha tudsz rá valakit, holnap délelőtt ott vagyok... :(

Már ma is jó lett volna? Egyik kollégám keresett hasonlót a főcsatornán, ha ezt tudom ajánlom neki! :) Elvitte a Meridienbe, úgy utálom azokat, szemét egy népség,

Mind1 majd kalkulálok ezzel is, úgy is csörgök ha van valami!

Elküldve
Már ma is jó lett volna? Egyik kollégám keresett hasonlót a főcsatornán, ha ezt tudom ajánlom neki! :) Elvitte a Meridienbe, úgy utálom azokat, szemét egy népség,

Mind1 majd kalkulálok ezzel is, úgy is csörgök ha van valami!

Lett volna...

Holnaptól van egy 2 éjszakára, aztán van egy péntektől 2 éjszakára...

80 nm-nél nagyobb luxuskecók... :(

Az épület maga gáz, mert kihalt de a kecók jók...

Elküldve
Ez építették a spanyolok ?

dác mikor ?

Igen...

index.hu-n van pár szép cikk... :)

Dác fél 10 körül...állítólag... de Niki azt ígérte, hogy még csörög, mikor indulnak...

Elküldve
Egyik reggel voltam itt vendégért de már kint álltak mire odaértem!

3 cég üzemeltet itt apartmanhotel (szerűséget)... Central Passage Apartman - 4seasons Apartman, és mi vagyunk a Passage Apartman Hotel...

Elküldve
3 cég üzemeltet itt apartmanhotel (szerűséget)... Central Passage Apartman - 4seasons Apartman, és mi vagyunk a Passage Apartman Hotel...

Aha, azt nem tudom melyikből jöttek, csak a cím volt megadva meg a név, 3 olasz utas volt! Egyébkén szépek a kecók!

Elküldve
Igen...

index.hu-n van pár szép cikk... :P

Dác fél 10 körül...állítólag... de Niki azt ígérte, hogy még csörög, mikor indulnak...

Szép, kérdés meddig lesz az :) :(

10 előtt nem lesz semmi megint :hiya: :lol: :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.