Sonique Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Sonique! Létezhet, hogy ma olyan 2-3 tájékán Kecskemét belvárosában láttalak?Vagy csak alterego? GSi, szín stimmt, felni talán. Lehet? ui: Redi? te nem járták szintén arra ma? kb. 1 órával később? Vagy csak a szemem káprázik már? sokat ittál vagy megártot a héten a kánikula :( nem nem jártam arra dolgoztam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 sokat ittál vagy megártot a héten a kánikula :( nem nem jártam arra dolgoztam :) Hááát. Az úgy volt, hogy az este fogyott a sör rendesen. Viszont akkor van egy kib@szottul hasonló gsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 meg se forduljon az fejedben hogy csak hozod és viszed jobb esetben 2 nap rosszabb esetben 1hét ..... ahogy az embernek munkaja engedi sonique oda tudnám adni neked valamikor a tárcsát, hogy kifúrasd? vagy ha megmondod hova kinek kell vinni, elviszem. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 M6-on hazafele egy ilyennel akadtam össze :) Asszondja: "...2,3 literes közvetlen befecskendezésű benzines MZR turbómotor maximális teljesítménye 260 lóerő, maximális nyomatéka 380 Nm... " "A nyolc másodperces 0-100 km/h-s gyorsulással és a 210 km/h-s végsebességgel kellemes meglepetést okoz, bárki számára." Tényleg meg is lepődtem, hogy milyen hamar eltűnt a tükrünkben :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Mi ez e nagy csend????? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 PCS kór téged is elért ? :) :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 PCS kór téged is elért ? :) :( :P :hiya: Soha :lol: :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Ez elég kellemeset lép és elég jó motor is van benne. :) http://www.myvideo.de/watch/1880104/Bitbur...06_Vmax_Bmwopel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 PCS kór téged is elért ? :P :hiya: :lol: :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 :) :( Neked a mániád, hogy beírd : mi ez nagy csend / hol vannak a hozzászóllások / stb. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Mi ez e nagy csend????? :) Képzeljétek, voltam a hétvégén Balcsin. Előtte telitankoltam a kocsit és 7.05-re jött ki a fogyi. Pedig nem is vigyáztam. fele pálya 120-130al fele város volt. Tessék post :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Képzeljétek, voltam a hétvégén Balcsin. Előtte telitankoltam a kocsit és 7.05-re jött ki a fogyi. Pedig nem is vigyáztam. fele pálya 120-130al fele város volt. Tessék post :D Az semmi. Én volt a Baján utánna a Dunapatajon és 1 Forint benzinembe sem került :) :( :P Ken Blokkal nem találkoztál ? :hiya: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Ken Blokkal nem találkoztál ? :lol: :D :D Nem de vasárnap délután a ferenciek tere és az astoria között két Ferrari is jött szembe :hiya: Én volt a Baján utánna a Dunapatajon és 1 Forint benzinembe sem került :) :( :P Fogadjunk hogy viszont a pia az nagyonsokkaltöbbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Én meg tegnap elmentem a 9. kerületbe, és nem tom mennyibe került... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Én meg tegnap elmentem a 9. kerületbe, és nem tom mennyibe került... :) Vájá, énis, meg ma is, és én sem tudom, de kevesebbe, mint neked, az tuti :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Vájá, énis, meg ma is, és én sem tudom, de kevesebbe, mint neked, az tuti :) :hiya: Nem biztos...me én egyedül mentem, Te meg csájostúúú... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Nem biztos...me én egyedül mentem, Te meg csájostúúú... :) :( Azé akkora súlykülönbség nincsen :P . Gyere msn,me akarok kérdezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Én meg tegnap elmentem a 9. kerületbe, és nem tom mennyibe került... :( Lehet többe mint az én balcsiköröm :) De lehet jobb is volt az út :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 RS Tuning HeavyTools buszt valaki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Vájá, énis, meg ma is, és én sem tudom, de kevesebbe, mint neked, az tuti :( :hiya: Én meg pénteken aquarénába mentem, és a benzinköltség + egy AC pumpa volt az utiköltség :) Amúgy baromi jó csúszdák vannak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 ilyen csörgő autóval megyek a blicre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Én meg pénteken aquarénába mentem, és a benzinköltség + egy AC pumpa volt az utiköltség :) Amúgy baromi jó csúszdák vannak :( Pénteken mérnem dolgozol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Képzeljétek, voltam a hétvégén Balcsin. Előtte telitankoltam a kocsit és 7.05-re jött ki a fogyi. Pedig nem is vigyáztam. fele pálya 120-130al fele város volt. Tessék post :lol: Én is 7.1-7.4 között járok :D :( :P Ma feltöltettem a klímát(köszi Ákos a szelepeket)sosem volt ennyire jó :) :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Ma feltöltettem a klímát(köszi Ákos a szelepeket)sosem volt ennyire jó :) :P Te magadnak? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts