Atommanó Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 mé' nincs politikai fórumon? vélemény csak van? vagy ez kb olyan mint a segglyuk? Mindenkinek van csak senki sem kíváncsi a másikéra! :( Kell róla beszélni! :) olvasd el a szabályzatot... amúgy feltétel, hogy politikamentesnek kell lennie az egyesületnek, így a hozzá tartozó fórumnak is pl az APEH 1% visszaigénylés miatt... máskülönben nem adják meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 olvasd el a szabályzatot... amúgy feltétel, hogy politikamentesnek kell lennie az egyesületnek, így a hozzá tartozó fórumnak is pl az APEH 1% visszaigénylés miatt... máskülönben nem adják meg... Megtörtént , Tudomásul vettem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 ahoj olyan problémánk lenne,hogy jár a motor benyomom a kuplungot teljesen és valami hangot ad ki ezt a hangot 1-2-3 váltásakor is hallani de 1re halkabban 3-2-1re meg 1re hangosabb valakinek valami tipp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Én kinyomó csapágyra tippelek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Én kinyomó csapágyra tippelek. :) Én is csak nem mertem elsőként leírni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Szerintem is az lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 De még akár a kinyomócsapágy miatt is lehet baj a problémával :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 :( :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Sonique! Létezhet, hogy ma olyan 2-3 tájékán Kecskemét belvárosában láttalak?Vagy csak alterego? GSi, szín stimmt, felni talán. Lehet? ui: Redi? te nem járták szintén arra ma? kb. 1 órával később? Vagy csak a szemem káprázik már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 kinyomó nem csak felengedett kuplungnál süvít ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Sonique! Létezhet, hogy ma olyan 2-3 tájékán Kecskemét belvárosában láttalak?Vagy csak alterego? GSi, szín stimmt, felni talán. Lehet? ui: Redi? te nem járták szintén arra ma? kb. 1 órával később? Vagy csak a szemem káprázik már? most fekete volt vagy fehér? :) :( én biztos nem, de a fórum official Ken Block fanját láttam a Soroksárin :hiya: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Egyik fekete, másik fehér volt. Ne akarj összezavarni. :) A fehér nagyon hasonlított a csapásmérőre. Van hasonmása? Már a fehéret is másolják, nem csak a kék-feketét? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Már a fehéret is másolják, nem csak a kék-feketét? :( a fehér gsi ritkább mint a fehér holló :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 most fekete volt vagy fehér? :) :( én biztos nem, de a fórum official Ken Block fanját láttam a Soroksárin :lol: :P Jöttem Szigethalomról dolgozni... :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Jöttem Szigethalomról dolgozni... :) én azt hittem Johnny-ra gondolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 TV2 mintha magam látnám :) Pénteken beült 2 arab a roosevelt téren hogy 30 perc alatt kikéne érni a reptérre 30 eurót adnak, mondom megpróbáljuk, a nagyvárad térnél a dugóba nem hittek benne azonnal megemelték 50 eurora, én meg azonnal dobtam egy szembeforgalmat, annyira örültek kinn a reptéren hogy át is ba@@@ak,, adtak 70 eurot :( Csináltatok is egy sürgősségi taxi matricát :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Én kinyomó csapágyra tippelek. :) köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Jöttem Szigethalomról dolgozni... :( Micsoda egoista vagy má! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 kinyomó nem csak felengedett kuplungnál süvít ? Menet közben is hallani,ha eléggé ki van már a lelke! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 a fórum official Ken Block fanját láttam a Soroksárin :P :) Még a TJ Hooker szemüveget is levettem,hogy megismerj! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Micsoda egoista vagy má! :) Hát ha rólad beszééét, akkor a fan-t idézőjelbe kellett volna rakni... me, hogy ma kétszer én is jártam arra... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Hát ha rólad beszééét, akkor a fan-t idézőjelbe kellett volna rakni... me, hogy ma kétszer én is jártam arra... :) lehet úgy értette h fan=ventillátor, tehát fúj....de ennyire csak nem kocka.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Jöttem Szigethalomról dolgozni... :P jaja Johnny integett nekem te csak egy kék subarus vagy a többi kék subarus között :hiya: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Jöttem Szigethalomról dolgozni... :) dolgozni.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 dolgozni.... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts