Albert Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 He? Ha? Hö? Na ne ná né? http://xray78.extra.hu/MOTE_NEW.jpg Szerintem igényes és letisztult. Ezek a szavak jutottak eszembe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Nekem is tetszik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Kapu szombat: 09:00-11:00 ogre, redi Hahahahahaha akkor még olyan mélyen fox aludni mint a titanic Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Hahahahahaha akkor még olyan mélyen fox aludni mint a titanic azért van írva 2 ember :) :( másrészt ki olyan répa, hogy reggel 9-re érkezik? Jöjjön pénteken vagy várjon :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 azért van írva 2 ember :( :P másrészt ki olyan répa, hogy reggel 9-re érkezik? Jöjjön pénteken vagy várjon :hiya: Jah, na megoldottam azt a szar rúter resetet nyomni kell a gombot és ugy rádugni a tápot :) de megoldódott.... majd iszunk egy söröt rá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 azért van írva 2 ember :) :( Azért a két embernek nevezett kisfiú mellé lehet nem ártana még egy rendes biztonságiember :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 "az alelnök szerint 10-12 év felett - a pontos határt még nem rögzítették - évenkénti vizsgakötelezettséget vezetnének be annak érdekében, hogy az idősebb autók műszaki állapota biztosan megfeleljen a szabályoknak. " link... Azért a két embernek nevezett kisfiú mellé lehet nem ártana még egy rendes biztonságiember :) majd én vigyázok rájuk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 "az alelnök szerint 10-12 év felett - a pontos határt még nem rögzítették - évenkénti vizsgakötelezettséget vezetnének be annak érdekében, hogy az idősebb autók műszaki állapota biztosan megfeleljen a szabályoknak. " link... Tényleg olyan sok baleset van rossz műszaki állapot miatt, hogy feltétlenül be kell ezt is vezetni még :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Valahogy le kell nyúlni a lóvét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Azért a két embernek nevezett kisfiú mellé lehet nem ártana még egy rendes biztonságiember :) Téged azért nem írtalak be mert öles termeted és dagadó izmaid elriasztaná a fizetővendégek hadát :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 majd én vigyázok rájuk :) te olyankor még a szombati rajzfilmek előtt fogsz ülni :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 te olyankor még a szombati rajzfilmek előtt fogsz ülni :P :( ha viszek tom és jerryt lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 hmmm...6kerben éjjel 1kor záróra, de ha nem vagy szimpi a lakóknak akkor 10kor :P tényleg mindenki ilyen sötét ###### ebben a rohadt kcsg országban :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 "az alelnök szerint 10-12 év felett - a pontos határt még nem rögzítették - évenkénti vizsgakötelezettséget vezetnének be annak érdekében, hogy az idősebb autók műszaki állapota biztosan megfeleljen a szabályoknak. " link... majd én vigyázok rájuk :) Akkor nem lesz autóm leszarom.... menjenek a büdös picsába.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 :) I níííííd a túúúrbóóóóó... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 :) az nagyon beteg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 :) Xray ezt keverd be Blitzre :( tegnap esti adrenalinnövelőnek megvolt egy Honda CBR 600...valami beszarás. utas voltam persze és nem is húzta neki nagyon a haver de akkor is élmény...viszont a 4 kerék az 4 kerék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Akkor nem lesz autóm leszarom.... menjenek a büdös picsába.... nemértem ez mire írod, de szerintem te sem :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 nemértem ez mire írod, de szerintem te sem :) :( Törltem , a hsz-t ! Szabály ellenes volt ! No Politika! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 a nép választotta :) nem tudom hány bőrt lehet még lehúzni az autósokról. nekem pl tegnap vizsgázott az astra, semmi hibát nem találtak átment simán de betelt a forgalmi így nem úszom meg olyan olcsón. az éves műszakival meg csak azt érik el h nem lesz a kabrion műszaki :P aminek örültem h pont Blitz előtt egy nappal jár le a ződkártyám....azt sztem megcsináltatom mert eddig mindegyik Blitzen ott volt a kocsi...ilyen is kevés van a klubban :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 :( :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Hát ezeken besza behu :) :( :P Amikor a taxi átrobog a piroson, az utas felszisszen. - Ugyan, - mondja a sofőr - mi taxisok minden piroson áthajtunk! Aztán a küvetkező zöld lámpánál megáll. - Most miért állt meg? - Hátha jön egy másik taxis. - Ezerkétszázat mutat az óra, uram - mondja a taxisofőr. - Ennyire nem számítottam. Visszavinne kilencszáz forintig? Akkor még egy százas borravalót is tudnék adni! Szőke nő az Andrássy úton beugrik egy ott álló taxiba: - Az Andrássy útra, legyen szíves! - Már ott vagyunk hölgyem! - Hűűű! Ilyen gyorsan? Mennyivel tartozom? - Semmivel! - Hűűű, de olcsó! - Mit mond a rasszista taxis, ha meglát a zebrán egy kínait? - Na, ezen a sárgán még átmegyek! Lemegy a vendég a hotel recepciójára és így szól az angolul nem túl jól beszélő portáshoz: - Good morning! Please call me a taxi! - Oh, good morning mister Ataxi, how are you? Angol turista érkezik Magyarországra, és leint egy taxit. - Vigyen el a nevezetességekhez! A taxis elviszi a Lánchídhoz. Megkérdezi az angol: - Mennyi idő alatt készült el ez a híd? - Két év alatt. - Ohh...az angolok egy év alatt felépítenek egy ilyet. A taxis kicsit ideges lesz, elviszi a Citadellához. Az angol megint megkérdezi: - Mennyi idő alatt készült ez el? - Egy év alatt. - Ohh...az angolok öt hónap alatt felépítenek egy ilyet. A taxis erre igazán dühös lesz, elviszi a Parlamenthez. - És ez mennyi idő alatt készült el? - Nem tudom, reggel még nem volt itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 a nép választotta :) a fórumon nincs politizálás, a valóságban meg nincs alternatíva :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 a fórumon nincs politizálás, a valóságban meg nincs alternatíva :) mé' nincs politikai fórumon? vélemény csak van? vagy ez kb olyan mint a segglyuk? Mindenkinek van csak senki sem kíváncsi a másikéra! :P Kell róla beszélni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts