B_Csaba Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Azt próbáltam mondani hogy oké, vettem, értem, meg ilyenek :lol: Hétfőn válaszoltál a vasárnapi írásomra, hogy ezen a héten, és megvilágosodott előttem hogy most nem késtem le a köpködős kávét :D :( :P Jaaa és mikor lenne jó ha nem hagynánk dolgozni? :hiya: Szóval melyik nap a lazább, csüt, pén, szom, vagy vasárnap?? :D :)
Lanti Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Szembe ment az autópályán :) jól kibírta a suzi
MOR16V Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Hajós rally :( 3 órát mostam csak az alvázat :)
Demó Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Hajós rally :( 3 órát mostam csak az alvázat :) http://kepfeltoltes.hu/090714/DSC00188_www...ltoltes.hu_.jpg Hú, nagyon durva látvány volt élőben még sötétben is. :P :hiya: :lol: Gondolom akkor éjjel beálltál az udvarba, hogy a szomszédok ne lássák. :D :D
Demó Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Ami a képen nem látszik, a lámpák itt már le voltak törölve, hogy lehessen látni is valamit! :) :( :P
MOR16V Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Hú, nagyon durva látvány volt élőben még sötétben is. :) :( :P Gondolom akkor éjjel beálltál az udvarba, hogy a szomszédok ne lássák. :D :lol: hát nem álltam be vele, nehogy összekenjem a térkövet. Meg is kaptam fél hajóstól :hiya: Félúton kifogyott az ablakmosó víz is, úgyhogy király volt. Ja a lámpa itt már le volt törölve. Először meglepődtem hogy tud egyszerre kiégni mindkét izzó mikor rájöttem hogy valszeg az 5 centi sár miatt:D
Sonique Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 hát nem álltam be vele, nehogy összekenjem a térkövet. Meg is kaptam fél hajóstól :) Félúton kifogyott az ablakmosó víz is, úgyhogy király volt. Ja a lámpa itt már le volt törölve. Először meglepődtem hogy tud egyszerre kiégni mindkét izzó mikor rájöttem hogy valszeg az 5 centi sár miatt:D nagyon király szorakozas lehetett ... még jobb az utana következö takaritas mi az istent müveltetek !?!? :( szoljhatok ha ilyen bulivan esküszöm ezér megéri lemenni :P
Demó Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Valamit akartam mondani, de mire észrevettem, hogy nem vagy fent MSN-en, elfelejtettem. :) Ez már a korral jár? :(
Demó Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Valamit akartam mondani, de mire észrevettem, hogy nem vagy fent MSN-en, elfelejtettem. :) Ez már a korral jár? :( Jaa, eszembe jutott. :D Mennyi volt a Corsa nálatok a mázsán? A másikon 1020 volt velem együtt, ami azt jelenti, hogy 940 üresen, úgy hogy még vagy 10-12 liter benzin is van a tankban. :P Na most vagy tavaly nem volt jó a mázsa, amikor 930-at mértünk XE-vel, majdnem üres tankkal, vagy nem tudom hová tűnt a súly... :D Annyit csak nem rohadt azóta. :D :hiya: :lol:
MOR16V Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 most meg ez van :) szokatlan lesz hogy elment a fele paci
MOR16V Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Jaa, eszembe jutott. :hiya: Mennyi volt a Corsa nálatok a mázsán? A másikon 1020 volt velem együtt, ami azt jelenti, hogy 940 üresen, úgy hogy még vagy 10-12 liter benzin is van a tankban. :) Na most vagy tavaly nem volt jó a mázsa, amikor 930-at mértünk XE-vel, majdnem üres tankkal, vagy nem tudom hová tűnt a súly... :lol: Annyit csak nem rohadt azóta. :D :( :P exakt 940 volt nálunk is üresen. Első tengely 670, hátul 350 mikor benne ültél. Minden évben hitelesítve lesz a mázsa. Mindkétszer hitelesítés előtt mértünk, de nem szokott elállítódni csak úgy. Ezen nincs annyi gitt :D
Demó Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 exakt 940 volt nálunk is üresen. Első tengely 670, hátul 350 mikor benne ültél. Minden évben hitelesítve lesz a mázsa. Mindkétszer hitelesítés előtt mértünk, de nem szokott elállítódni csak úgy. Ezen nincs annyi gitt :P Ez ugyanaz a kasztni, mint tavaly. :( Akkor C20XE, most LET. Akkor F20, most F28 Akkor 284-es fék, most 294 és 4 dugattyú/nyereg+ adapterek Akkor ott van a csövezés, a Cooler, a nagyobb olajhűtő, a marhanehéz szilentblokkok a kereszttartón, meg amit beheggesztettem az elejébe. Egyedül a hátsó üléseket vettem ki meg az öveket, még a pótkereket is benne hagytam. :)
MOR16V Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Ez ugyanaz a kasztni, mint tavaly. :( Akkor C20XE, most LET. Akkor F20, most F28 Akkor 284-es fék, most 294 és 4 dugattyú/nyereg+ adapterek Akkor ott van a csövezés, a Cooler, a nagyobb olajhűtő, a marhanehéz szilentblokkok a kereszttartón, meg amit beheggesztettem az elejébe. Egyedül a hátsó üléseket vettem ki meg az öveket, még a pótkereket is benne hagytam. :) akkor nemtudom, de ha mindkét mázsa ennyit mutat akkor csak annyi. Vagy lehet csalunk mindketten kicsit lefelé? :P Jól mér pedig. Örülj neki hogy nem nehezebb :hiya: Lehet anno is minuszról indult és nem vettük észre.
Demó Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 akkor nemtudom, de ha mindkét mázsa ennyit mutat akkor csak annyi. Vagy lehet csalunk mindketten kicsit lefelé? :( Jól mér pedig. Örülj neki hogy nem nehezebb :hiya: Lehet anno is minuszról indult és nem vettük észre. Amúgy nekem tényleg nem ez a mérés tűnik kevésnek, hanem inkább a tavalyi soknak. :) Na de mindegy is, 2 mérleg csak nem csal ugyanannyit. :lol: Ha elvinném még egy méhtelepre is méretni, akkor ott tuti könnyebb lenne még 60-80 Kg-al, mert annyit általában szoktak csalni azok a mázsák. :P
J0hnny Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Először meglepődtem hogy tud egyszerre kiégni mindkét izzó mikor rájöttem hogy valszeg az 5 centi sár miatt:D Előttem van a bamba képed,ahogy nézed: "mi a f4sz van?kiégett mindkettő?" :) :( :P
Atommanó Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Betegek vagytok... biztos van valami a hajósi vízben... :) :( :P
J0hnny Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Betegek vagytok... biztos van valami a hajósi vízben... :) :( :P Legközelebb a bubuval fog így csapatni,oda ne add neki! :hiya:
J0hnny Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Vktr! Kösz a napszemüvegtartót,oltári f4sz4! :)
MOR16V Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Legközelebb a bubuval fog így csapatni,oda ne add neki! :) :P a végén már húzni kellett, lecsúsztam az "ideális ívről" akkor már 6x6 hajtás volt :(
MOR16V Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Betegek vagytok... biztos van valami a hajósi vízben... :) :( :P nem akkor éppen a hajósi borban volt valami :hiya:
Zsoltee Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Gyere adok eredeti fémet, most szedtem le pár hete. hohohohóóó, megbeszélhetjük, érdekellne a dolog. Hétvégén ráérsz, akkor felmennék érte. :( PÜben értesíts, vagy nekem a posta is megfelel. :)
Pehi Csabi Elküldve Július15, 2009 Elküldve Július15, 2009 Ken Block paródia... :) :( Mekkora gyökerek. Gazdag kis pöcsök, hogy szétku.nak egy subarut, ráadásul közúton baromkodnak miközben mások is ott mennek. Pöcsfejek.
Recommended Posts