B_Csaba Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Azt próbáltam mondani hogy oké, vettem, értem, meg ilyenek :lol: Hétfőn válaszoltál a vasárnapi írásomra, hogy ezen a héten, és megvilágosodott előttem hogy most nem késtem le a köpködős kávét :D :( :P Jaaa és mikor lenne jó ha nem hagynánk dolgozni? :hiya: Szóval melyik nap a lazább, csüt, pén, szom, vagy vasárnap?? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Ken Block paródia... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Ken Block paródia... :) :( :P :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Szembe ment az autópályán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Szembe ment az autópályán :) jól kibírta a suzi Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Hajós rally :( 3 órát mostam csak az alvázat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Hajós rally :( 3 órát mostam csak az alvázat :) http://kepfeltoltes.hu/090714/DSC00188_www...ltoltes.hu_.jpg Hú, nagyon durva látvány volt élőben még sötétben is. :P :hiya: :lol: Gondolom akkor éjjel beálltál az udvarba, hogy a szomszédok ne lássák. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Ami a képen nem látszik, a lámpák itt már le voltak törölve, hogy lehessen látni is valamit! :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Hú, nagyon durva látvány volt élőben még sötétben is. :) :( :P Gondolom akkor éjjel beálltál az udvarba, hogy a szomszédok ne lássák. :D :lol: hát nem álltam be vele, nehogy összekenjem a térkövet. Meg is kaptam fél hajóstól :hiya: Félúton kifogyott az ablakmosó víz is, úgyhogy király volt. Ja a lámpa itt már le volt törölve. Először meglepődtem hogy tud egyszerre kiégni mindkét izzó mikor rájöttem hogy valszeg az 5 centi sár miatt:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 hát nem álltam be vele, nehogy összekenjem a térkövet. Meg is kaptam fél hajóstól :) Félúton kifogyott az ablakmosó víz is, úgyhogy király volt. Ja a lámpa itt már le volt törölve. Először meglepődtem hogy tud egyszerre kiégni mindkét izzó mikor rájöttem hogy valszeg az 5 centi sár miatt:D nagyon király szorakozas lehetett ... még jobb az utana következö takaritas mi az istent müveltetek !?!? :( szoljhatok ha ilyen bulivan esküszöm ezér megéri lemenni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Valamit akartam mondani, de mire észrevettem, hogy nem vagy fent MSN-en, elfelejtettem. :) Ez már a korral jár? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Valamit akartam mondani, de mire észrevettem, hogy nem vagy fent MSN-en, elfelejtettem. :) Ez már a korral jár? :( Jaa, eszembe jutott. :D Mennyi volt a Corsa nálatok a mázsán? A másikon 1020 volt velem együtt, ami azt jelenti, hogy 940 üresen, úgy hogy még vagy 10-12 liter benzin is van a tankban. :P Na most vagy tavaly nem volt jó a mázsa, amikor 930-at mértünk XE-vel, majdnem üres tankkal, vagy nem tudom hová tűnt a súly... :D Annyit csak nem rohadt azóta. :D :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 most meg ez van :) szokatlan lesz hogy elment a fele paci Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Jaa, eszembe jutott. :hiya: Mennyi volt a Corsa nálatok a mázsán? A másikon 1020 volt velem együtt, ami azt jelenti, hogy 940 üresen, úgy hogy még vagy 10-12 liter benzin is van a tankban. :) Na most vagy tavaly nem volt jó a mázsa, amikor 930-at mértünk XE-vel, majdnem üres tankkal, vagy nem tudom hová tűnt a súly... :lol: Annyit csak nem rohadt azóta. :D :( :P exakt 940 volt nálunk is üresen. Első tengely 670, hátul 350 mikor benne ültél. Minden évben hitelesítve lesz a mázsa. Mindkétszer hitelesítés előtt mértünk, de nem szokott elállítódni csak úgy. Ezen nincs annyi gitt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 exakt 940 volt nálunk is üresen. Első tengely 670, hátul 350 mikor benne ültél. Minden évben hitelesítve lesz a mázsa. Mindkétszer hitelesítés előtt mértünk, de nem szokott elállítódni csak úgy. Ezen nincs annyi gitt :P Ez ugyanaz a kasztni, mint tavaly. :( Akkor C20XE, most LET. Akkor F20, most F28 Akkor 284-es fék, most 294 és 4 dugattyú/nyereg+ adapterek Akkor ott van a csövezés, a Cooler, a nagyobb olajhűtő, a marhanehéz szilentblokkok a kereszttartón, meg amit beheggesztettem az elejébe. Egyedül a hátsó üléseket vettem ki meg az öveket, még a pótkereket is benne hagytam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Ez ugyanaz a kasztni, mint tavaly. :( Akkor C20XE, most LET. Akkor F20, most F28 Akkor 284-es fék, most 294 és 4 dugattyú/nyereg+ adapterek Akkor ott van a csövezés, a Cooler, a nagyobb olajhűtő, a marhanehéz szilentblokkok a kereszttartón, meg amit beheggesztettem az elejébe. Egyedül a hátsó üléseket vettem ki meg az öveket, még a pótkereket is benne hagytam. :) akkor nemtudom, de ha mindkét mázsa ennyit mutat akkor csak annyi. Vagy lehet csalunk mindketten kicsit lefelé? :P Jól mér pedig. Örülj neki hogy nem nehezebb :hiya: Lehet anno is minuszról indult és nem vettük észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 akkor nemtudom, de ha mindkét mázsa ennyit mutat akkor csak annyi. Vagy lehet csalunk mindketten kicsit lefelé? :( Jól mér pedig. Örülj neki hogy nem nehezebb :hiya: Lehet anno is minuszról indult és nem vettük észre. Amúgy nekem tényleg nem ez a mérés tűnik kevésnek, hanem inkább a tavalyi soknak. :) Na de mindegy is, 2 mérleg csak nem csal ugyanannyit. :lol: Ha elvinném még egy méhtelepre is méretni, akkor ott tuti könnyebb lenne még 60-80 Kg-al, mert annyit általában szoktak csalni azok a mázsák. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Először meglepődtem hogy tud egyszerre kiégni mindkét izzó mikor rájöttem hogy valszeg az 5 centi sár miatt:D Előttem van a bamba képed,ahogy nézed: "mi a f4sz van?kiégett mindkettő?" :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Betegek vagytok... biztos van valami a hajósi vízben... :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Betegek vagytok... biztos van valami a hajósi vízben... :) :( :P Legközelebb a bubuval fog így csapatni,oda ne add neki! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Vktr! Kösz a napszemüvegtartót,oltári f4sz4! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Legközelebb a bubuval fog így csapatni,oda ne add neki! :) :P a végén már húzni kellett, lecsúsztam az "ideális ívről" akkor már 6x6 hajtás volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Betegek vagytok... biztos van valami a hajósi vízben... :) :( :P nem akkor éppen a hajósi borban volt valami :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Gyere adok eredeti fémet, most szedtem le pár hete. hohohohóóó, megbeszélhetjük, érdekellne a dolog. Hétvégén ráérsz, akkor felmennék érte. :( PÜben értesíts, vagy nekem a posta is megfelel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Ken Block paródia... :) :( Mekkora gyökerek. Gazdag kis pöcsök, hogy szétku.nak egy subarut, ráadásul közúton baromkodnak miközben mások is ott mennek. Pöcsfejek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts