J0hnny Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Hooooppppp...ez az EVO odalett... :( Idióta f@szok! :)
opel16v Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Futó kolléga: tuti lesz kedd-szerdán olaj? mert kicsit sürgősebb lett a dolog :) VIP listás lettél, hogy legyen valami örömhíred is... :( ma délután bármikor mehetsz az olajért, nevemre keresd :P
B_Csaba Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Jó ötlet, abba aztán tényleg képtelenség beleköpni :( Hát, ott is benne van a pakliban, mondjuk ha hátramegyünk cigizni ugye a kávé mellé, egy oldalra nézés és megtörtént a baj :)
Lanti Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 VIP listás lettél, hogy legyen valami örömhíred is... :) ma délután bármikor mehetsz az olajért, nevemre keresd :( köszi Gábor, holnap elmegyek érte.
Atommanó Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 :) Há most mibajod... most hét az most van b@szod... :P dátum szerint írjam??? vagy hogy szeretnéd??? :( Vagy úgy, hogy ma hétfő van... holnap kedd, aztán szerda...és utána jön a csütörtök...és már jöhetsz is... :hiya:
Sonique Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Há most mibajod... most hét az most van b@szod... :D dátum szerint írjam??? vagy hogy szeretnéd??? :hiya: Vagy úgy, hogy ma hétfő van... holnap kedd, aztán szerda...és utána jön a csütörtök...és már jöhetsz is... :D én is megyek bezárjuk a szallodat és kimegyünk raccsingolni :lol: :) :P :D :P vagy már tulzottan megszoktad és kedvedsincs vezetni :( klima mennyi lett ?
Atommanó Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 én is megyek bezárjuk a szallodat és kimegyünk raccsingolni :hiya: :) :P :D :D vagy már tulzottan megszoktad és kedvedsincs vezetni :( klima mennyi lett ? Gyertek...de legkésőbb 1-kor alvás van... :lol: klíma javszerolás 60 pénz volt...
Sonique Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Gyertek...de legkésőbb 1-kor alvás van... :) klíma javszerolás 60 pénz volt... persze délután 1 kor .... :(
kiskecso Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Sonique a héten mennénk pestre...meddig tart átfúrni?mert reggel megyünk és valamikor délután jönnénk haza na meg kb mennyi mert már nincs sok pézem :)
Zsoltee Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Nincs valakinek véletlenül egy rajza vagy fényképe hogy a gsi koptató felfogató fémcucca hogy néz ki? Vettem koptatót olcsón, de fém nem volt hozzá, aztmondták az okosok ( spzoli ) hogy nem is kell megvenni az eredetit, mert egyszerűen ki lehet vágni lemezből ezt a cuccot, semmi különleges nincs rajta. Csak kellene valami támpont amin elindulhatok hogy mégis hogy néz ki. Előre is kösz. :)
spzoli Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Nincs valakinek véletlenül egy rajza vagy fényképe hogy a gsi koptató felfogató fémcucca hogy néz ki? Vettem koptatót olcsón, de fém nem volt hozzá, aztmondták az okosok ( spzoli ) hogy nem is kell megvenni az eredetit, mert egyszerűen ki lehet vágni lemezből ezt a cuccot, semmi különleges nincs rajta. Csak kellene valami támpont amin elindulhatok hogy mégis hogy néz ki. Előre is kösz. :( :) :P
Pehi Csabi Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Nincs valakinek véletlenül egy rajza vagy fényképe hogy a gsi koptató felfogató fémcucca hogy néz ki? Vettem koptatót olcsón, de fém nem volt hozzá, aztmondták az okosok ( spzoli ) hogy nem is kell megvenni az eredetit, mert egyszerűen ki lehet vágni lemezből ezt a cuccot, semmi különleges nincs rajta. Csak kellene valami támpont amin elindulhatok hogy mégis hogy néz ki. Előre is kösz. :( Általában az eredetinél sem az anyagköltséget kell megfizetni hanem a tudást, hogy hogyan is néz ki és hogy kell felrakni. Amúgy ne higgy a rajznak mert lukak is vannak rajta. :)
J0hnny Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61479.jpg :P :hiya: Hogy akadna a fésű abba az egyensszálú hajadba! :) :(
spzoli Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 http://img3.tar.hu/atommano/size2/38464082.jpg azé ennyi lik nicsen rajta :) Dzsoni te meg hallgass britniszpírszt :(
Sonique Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Sonique a héten mennénk pestre...meddig tart átfúrni?mert reggel megyünk és valamikor délután jönnénk haza na meg kb mennyi mert már nincs sok pézem :) meg se forduljon az fejedben hogy csak hozod és viszed jobb esetben 2 nap rosszabb esetben 1hét ..... ahogy az embernek munkaja engedi
Atommanó Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 azé ennyi lik nicsen rajta :) akkóóó tömjé be rajta párat...most én magyarázzam eee... :( :P
Albert Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Nincs valakinek véletlenül egy rajza vagy fényképe hogy a gsi koptató felfogató fémcucca hogy néz ki? Vettem koptatót olcsón, de fém nem volt hozzá, aztmondták az okosok ( spzoli ) hogy nem is kell megvenni az eredetit, mert egyszerűen ki lehet vágni lemezből ezt a cuccot, semmi különleges nincs rajta. Csak kellene valami támpont amin elindulhatok hogy mégis hogy néz ki. Előre is kösz. :) Gyere adok eredeti fémet, most szedtem le pár hete.
Sonique Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Gyere adok eredeti fémet, most szedtem le pár hete. én meg pár honapja dobtam ki :) mert volt belöle pluszba ... :(
B_Csaba Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Há most mibajod... most hét az most van b@szod... :D dátum szerint írjam??? vagy hogy szeretnéd??? :P Vagy úgy, hogy ma hétfő van... holnap kedd, aztán szerda...és utána jön a csütörtök...és már jöhetsz is... :D Azt próbáltam mondani hogy oké, vettem, értem, meg ilyenek :hiya: Hétfőn válaszoltál a vasárnapi írásomra, hogy ezen a héten, és megvilágosodott előttem hogy most nem késtem le a köpködős kávét :lol: :) :(
Atommanó Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Azt próbáltam mondani hogy oké, vettem, értem, meg ilyenek :P Hétfőn válaszoltál a vasárnapi írásomra, hogy ezen a héten, és megvilágosodott előttem hogy most nem késtem le a köpködős kávét :hiya: :) :( Áháááááááááá... :lol:
Recommended Posts