Hepi Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 hát még rendőrt is hívjak, hogy megnézze a gsi-t.... nem győzők előlük menekülni :) :( :P
Stock16v Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 tökmind1 hova állitod.... ja hogy alapból sz@r...ezt nem tudtam
Hepi Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 már gsi lökös van rajta elvileg, de tény h a sonar lámpa a baglyokat is megvilágítja :) én úgy hívom, hogy fácánkereső :(
Albert Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 már gsi lökös van rajta elvileg, de tény h a sonar lámpa a baglyokat is megvilágítja :) Itt állt az utcánkban két hete amikor hazaugrottam ebédelni melóból. Le is fényképeztem. Már a gyári lökős volt rajta. Némileg igaza volt a pékeknek, de talán elég lett volna egy mozaikos beidézés mint Csabinak.
Albert Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 mentem a szabadság hídra Pestről és ott már új az út ment előttem valami izé, ő átfért a csatorna felett én nem.. nagyon nem... az a baj h pont középen egy 15-20cm maga csatornafedél unatkozik..... :) Miért nem ott és akkor hívtatok rendőrt???
Pehi Csabi Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Te meg itt írogatsz ahelyett hogy mennél nyaralni. :) :( Tegnap pont 8 körül indúltunk le, szépen kényelmesen, és már megy a pihenés. Végre Budapest mentes jónapot lesz 1 hétig.
Albert Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Tegnap pont 8 körül indúltunk le, szépen kényelmesen, és már megy a pihenés. Végre Budapest mentes jónapot lesz 1 hétig. Holvagytok?
laller Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 odabasztam az alját, elfolyt az oil... haza húzott pehi :) kell olajteknő more,?
Albert Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 A telken a Tiszánál Helyes, a szúnyogoknak is kell kaja :( Pontosabban? Minima gps koordináták.. :)
Lanti Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 kell olajteknő more,? köszi, van, csak oil nincs még :)
Atommanó Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Helyes, a szúnyogoknak is kell kaja :hiya: Azok is esznek csontot??? :) :( :P
Pehi Csabi Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Azok is esznek csontot??? :) :( :P Ugyanmá csak álmodozol arról, hogy olyan sukár gyerek legyél mint én
Gelko Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Ugyanmá csak álmodozol arról, hogy olyan sukár gyerek legyél mint én midenkinek ez az álma :)
Atommanó Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Ugyanmá csak álmodozol arról, hogy olyan sukár gyerek legyél mint én Álmodozik a tököm... Ganxta is megmondta, hogy amelyik férfi nincs 100 kg, az vagy beteg vagy csóró... :) Amúgy meg mostanában baszott nagy viharok vannak, és az sem esne jól ha valamelyik szelő hanyattcsapna... :(
Xray Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Ganxta is megmondta, hogy amelyik férfi nincs 100 kg, az vagy beteg vagy csóró... :) Amúgy meg mostanában baszott nagy viharok vannak, és az sem esne jól ha valamelyik szelő hanyattcsapna... :( nincsde.hu :P
redline Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 egy mozaikos beidézés mint Csabinak. Azzal vajon milehet? Kiváncis lennék mitmondtak és min izmoztak
Laci4 Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 köszi Csabi, neked elnézem :P Futó kolléga: tuti lesz kedd-szerdán olaj? mert kicsit sürgősebb lett a dolog :) Bazz.. erre majdnem beírtam, hogy kellett neked úgy megpakolni.. (elöző oldalakon valahol linkelt képed..) Még jó,hogy továbbolvastam.. odabasztam az alját, elfolyt az oil... haza húzott pehi :hiya: Faxa! Ha amúgy nincs kint útjavítás, úthiba tábla, szerintem megpróbálhatsz kártérítést kérni... És ha szívóznak a magasságal, mond nekik, amit Anti írt.. "Nézzenek már rám.. " :( Xenonos Gsi. Síma közuti ellenőrzés, vagy péntek(vagy szombat...) esti raccing alkalmával vették el a forgalmit? Mert az se mindegy :lol:
B_Csaba Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Kávét akkor is kapsz ha szívod a vérem... max beleköpök előtte... :) :( :P Na wazze, az a baj hogy belőled ki is nézem :hiya: Sebaj, viszek magammal kávét :lol: Ui: Mármint a jövő hét csüt péntek szombat vasárnap?
Albert Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Na wazze, az a baj hogy belőled ki is nézem :) Sebaj, viszek magammal kávét :P Jó ötlet, abba aztán tényleg képtelenség beleköpni :hiya: Ganxta is megmondta, hogy amelyik férfi nincs 100 kg, az vagy beteg vagy csóró... :lol: De nem volt igaza :(
Atommanó Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Ui: Mármint a jövő hét csüt péntek szombat vasárnap? Szal most héten... :)
Recommended Posts