Xray Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Amúgy meg pöcegödör itt is van, nem kell a Balcsira menni! :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Subaru & qtya topik :) Lemegyek hétvégén a balcsira és nem fog sokat fogyasztani (mert nem az enyémmel megyünk hehe) nekem törpehörcsögöm van , és a ház mögé csövel.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 nekem törpehörcsögöm van , és a ház mögé csövel.... :) :( :P :hiya: Macskáitok megvannak még? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 :) :( :P Macskáitok megvannak még? :D Van 7 db! Már akkorák mint egy leopárd! :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 :) :P :( Te minek örülsz 6-ost dobtál.... inkább nyilatkozz mivan a piroskával! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 ...és mit szóltok Ken Block új videójához amit direkt Johnnynak készített? :) :( kutya :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 kutya :) :( Johnny szerint kutyaszar... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Te minek örülsz 6-ost dobtál.... inkább nyilatkozz mivan a piroskával! :) X! Leszedtem a képet az aláírásodbóóóó me nemszabadejnyebejnye... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 ma lefotóztak a budafokni 75-80al... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 megpakolva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Johnny szerint kutyaszar... :) Alvós nyugdíjas subarus! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 ma lefotóztak a budafokni 75-80al... :( Fejből mondom Lanti, 30 ezer... :P Amúgy nagyon rá vannak állva mostanság! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 ma lefotóztak a budafokni 75-80al... :( Senki nem kényszerített, hogy annyival menj... :) Na de viccet félre... ott 50-es tábla van? Akkor az mennyi? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Senki nem kényszerített, hogy annyival menj... :) Na de viccet félre... ott 50-es tábla van? Akkor az mennyi? :hiya: ott 60as tábla van, ez nem sok sebességtúllépés így 30 :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Senki nem kényszerített, hogy annyival menj... :) Na de viccet félre... ott 50-es tábla van? Akkor az mennyi? :P szerintem is 60-as van ott bár lehet mivel ez a vége a budafokinak lehet mégiscsak 50es... mind1 ilyennek is kell egyszer történnie :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 ma lefotóztak a budafokni 75-80al... :( Vigyázni kell mostanság, ellepték az utakat a fotósok... civil kocsi volt, vagy normál fényvisszaverős-antennás? Amúgy tegnap láttam Budán, hogy fényképezik a parkoló autókat, már akik szabálytalanul álltak be. Pl aki fordított menetirányban, vagy zebra ill. buszmegállótól nem megfelelő távolságban. Ezek is objektív felelősségesek, úgyhogy ezek mind beszopacsolták. Erre is vigyázzatok, gyűjtik most nagyon a píízt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 ma lefotóztak a budafokni 75-80al... :) 09. csütörtök: 19.30 ? 20.45 Bp. XI. ker. Budafoki út Jaja. Ma meg a Füredi/Stefánia/Fogarasi a pálya errefelé. Este meg a Budaörsi. (Jó az Anti-féle link de kurvára) Ha 60-as tábla volt és 75-80 körül mentél óra szerint akkor simán megúszhatod. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 09. csütörtök: 19.30 – 20.45 Bp. XI. ker. Budafoki út Jaja. Ma meg a Füredi/Stefánia/Fogarasi a pálya errefelé. Este meg a Budaörsi. (Jó az Anti-féle link de kurvára) Ha 60-as tábla volt és 75-80 körül mentél óra szerint akkor simán megúszhatod. :( szerintem nem úsztam meg mert sajna a passatnak jól mutat az órája és engem mért, majd mondta a rendszámomat a kollégának aki jegyezte.... amúgy a 60as tábla is kérdéses :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 szerintem nem úsztam meg mert sajna a passatnak jól mutat az órája és engem mért, majd mondta a rendszámomat a kollégának aki jegyezte.... amúgy a 60as tábla is kérdéses :) Nincs még a cs-n homasitás (dzsémszbondos/nájtrájderes/taxikettős) rendszámfordító rendszer? Lassan megérné csinálni ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Nincs még a cs-n homasitás (dzsémszbondos/nájtrájderes/taxikettős) rendszámfordító rendszer? Lassan megérné csinálni ilyet. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Nincs még a cs-n homasitás (dzsémszbondos/nájtrájderes/taxikettős) rendszámfordító rendszer? Lassan megérné csinálni ilyet. Ezen már én is komolyan agyaltam :( Első körben valami tipikus Corsás megoldás jutott eszembe, hogy valami zsinórral leengedni valami takarótáblát elé, amikor szükséges :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Ezen már én is komolyan agyaltam :lol: Első körben valami tipikus Corsás megoldás jutott eszembe, hogy valami zsinórral leengedni valami takarótáblát elé, amikor szükséges :) tipikus Corsás megoldás :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 :) :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 http://crxforum.flix.hu/images/smilies/felirat/ken_block.gif :) :( :P :hiya: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Ezen már én is komolyan agyaltam :( Első körben valami tipikus Corsás megoldás jutott eszembe, hogy valami zsinórral leengedni valami takarótáblát elé, amikor szükséges :) Mondjuk ha ezért elkapnak az bűncselekmény - de lehet még az is olcsóbb mint a gyorshajtás. Meséltem a IV-es golfos kalandunkat amikor éjjel a stoptábla ellenére hullarészegen belénkjött a csávó és Balázst elvitték mellőlem pár bordatöréssel meg lépzúzódással - csávót megvágták 88642 forintra oszt heló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts