Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

ma lefotóztak a budafokni 75-80al... :(

Vigyázni kell mostanság, ellepték az utakat a fotósok... civil kocsi volt, vagy normál fényvisszaverős-antennás?

Amúgy tegnap láttam Budán, hogy fényképezik a parkoló autókat, már akik szabálytalanul álltak be.

Pl aki fordított menetirányban, vagy zebra ill. buszmegállótól nem megfelelő távolságban. Ezek is objektív

felelősségesek, úgyhogy ezek mind beszopacsolták. Erre is vigyázzatok, gyűjtik most nagyon a píízt! :)

Megosztás:

09. csütörtök: 19.30 – 20.45 Bp. XI. ker. Budafoki út

Jaja. Ma meg a Füredi/Stefánia/Fogarasi a pálya errefelé. Este meg a Budaörsi. (Jó az Anti-féle link de kurvára)

Ha 60-as tábla volt és 75-80 körül mentél óra szerint akkor simán megúszhatod. :(

szerintem nem úsztam meg mert sajna a passatnak jól mutat az órája és engem mért, majd mondta a rendszámomat a kollégának aki jegyezte....

amúgy a 60as tábla is kérdéses :)

Megosztás:

szerintem nem úsztam meg mert sajna a passatnak jól mutat az órája és engem mért, majd mondta a rendszámomat a kollégának aki jegyezte....

amúgy a 60as tábla is kérdéses :)

Nincs még a cs-n homasitás (dzsémszbondos/nájtrájderes/taxikettős) rendszámfordító rendszer? Lassan megérné csinálni ilyet.

Megosztás:

Nincs még a cs-n homasitás (dzsémszbondos/nájtrájderes/taxikettős) rendszámfordító rendszer? Lassan megérné csinálni ilyet.

Ezen már én is komolyan agyaltam :(

Első körben valami tipikus Corsás megoldás jutott eszembe, hogy valami zsinórral leengedni valami takarótáblát elé, amikor szükséges :)

Megosztás:

Ezen már én is komolyan agyaltam :(

Első körben valami tipikus Corsás megoldás jutott eszembe, hogy valami zsinórral leengedni valami takarótáblát elé, amikor szükséges :)

Mondjuk ha ezért elkapnak az bűncselekmény - de lehet még az is olcsóbb mint a gyorshajtás. Meséltem a IV-es golfos kalandunkat amikor éjjel a stoptábla ellenére hullarészegen belénkjött a csávó és Balázst elvitték mellőlem pár bordatöréssel meg lépzúzódással - csávót megvágták 88642 forintra oszt heló

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.