B_Csaba Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Kérdezd meg, hátha eladja... :D :D Amúgy nem éri meg jobban bérelni az autót... megy bele a sok km, bár tudom, hogy nem olcsó a bérleti díj, de mégis minden ktsg őket terheli cserében... javíttatás bármi... Bár gondolom kiszámoltad, hogy hogy is kedvezőbb... csak a kölcsön autóba leszarod, ha beszállnak szaros cipővel majd télen... a sajátodban meg majd befonod a hajad... :lol: Nem mindegy, hogy lesz egy 500.000 km-es bérautód, vagy egy 500.000 km-s saját autód... :( Számolgattam már, legalább 100x, beszélek naponta kollegákkal, olyanokkal akiknek fullra kivan fizetve a kocsi, többek között olyan is nem is egy akinek merci van kifizetve (12 milla) olyanokkal is akik beleraktak 1-2 millát, a többi bankos dolog, és gyakorlatilag is minimum 100,000Ft maradna havonta a zsebemben, azért írom hogy minimum mert 150 körül jön ki, azért az évi 1.2 milla és 1.8 milla közt, azért az már figyelemre méltó :P számoltam azt is hogy sok Km megy bele, de ha mondjuk 2 millát belefizetek és a többi 5 év múlva jár le, lehet hogy nem fog érni a kocsi csak 1 millát, viszont az is pénz, több mint a nagy semmi, ez most olyan mint az albérlet, kidobott pénz. Viszont ha úgy fogom fel hogy melózok vele öt évet havi 100,000-el kevesebbért mint ha bérelném, és a végén megy a bontóba, az is jó :) Egyébként hiába nem az enyém a kocsi de nagyon vigyázok rá, 2-3 naponta viszem külső belső tisztításra, ami 1500ft taxis kedvezménnyel. Volt már példa hogy odahányt a kisgyerek a hátsóülésre, semmi gond, szépen kifizeti az utas az egészségügyi tisztítást, erre is van fix ára a zónának, ha ilyen van, 23,000FT de egyébként van egy cég taxisoknak 8000Ft full kárpittisztítás, még keresek is rajta, lehet jobb lenne ha minden nap behánynának :hiya: viccet félretéve, tudom hogy fogok idegeskedni ha erősebben csapja be az ajtót mint kéne, meg nem várja meg hogy megírjam a számlát addig is ondolja kipakol, és a lökhárító teteje meg rendszerint össze van ba@@va, de ez van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 majd ha emeli a lábát akkor a növényzet lesz felejtős :P De ez még jobb,mintha a szomszéd kutyája átjönne mikor tüzel,vagy kerítésen keresztül csinálná meg...Ha roti lenne akkor kisebb lenne a gond,de egy beagle roti keverék nem kell :hiya: :lol: :D Nekem a kutya fontosabb mint a a kert...kutya mellett is lehet szép fű :D :( Ami most inkább gaz,mint fű :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 De ez még jobb,mintha a szomszéd kutyája átjönne mikor tüzel,vagy kerítésen keresztül csinálná meg...Ha roti lenne akkor kisebb lenne a gond,de egy beagle roti keverék nem kell :P :hiya: :lol: Nekem a kutya fontosabb mint a fasza kert...kutya mellett is lehet szép fű :D :( Ami most inkább gaz,mint fű :) egyértelmű...nálunk 2 komondor meg egy puli volt és semmi fű :D most csak 1 komondor és 1 puli van, a fű nő de a bokrot lerágják :D és jöhetnek ide is képek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Ma kirándultam egy kicsit... volt egy utam Verőcére... ez le van falazva :) nem tom milyen lökös van rajta de a lámpa qrva jo .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Szépek a fehér indexek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Remélem Piiista rászánja magát, és kicseréli, aztán majd villanthat... :hiya: Okéééé, azért ez most nem az a lusta vagyok és ezért nincs meg kategória :) Törekszem a legoptimálisabb megoldás megtalálni :P Este mi vót ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Szépek a fehér indexek :( Na olyat már néztem én is... lehet beruházok majd rá... :P De a lefalazott stílusú ködlámpatakaró nekem annyira nem jön be... meg a Sonique által linkelt lámpa sem... mellesleg még nem is olcsó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Okéééé, azért ez most nem az a lusta vagyok és ezért nincs meg kategória :) Törekszem a legoptimálisabb megoldás megtalálni :D Este mi vót ? :( Jó, hát gondoltam... :D Este úgy bealudtunk, hogy kakukk... :P Kettőkor keltett Detti, hogy kimaradt a Darts... :hiya: akkor meg már nem indultunk el... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 ....Este úgy bealudtunk, hogy kakukk... :) Kettőkor keltett Detti, hogy kimaradt a Darts... :( akkor meg már nem indultunk el... :P.... :hiya: Csak szokatlan vót, hogy senkinek semmi reakció. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 A lámpa necces,de a lökös határozottan jobb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 :P Csak szokatlan vót, hogy senkinek semmi reakció. Soxor hívtatok??? Meeee é auttam... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Soxor hívtatok??? Meeee é auttam... :) :( Aszittük már valamelyik árokban vagy fejtetőn... "ububub" :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Soxor hívtatok??? Meeee é auttam... :) :( Hááá én egyszer, utánna a Gabit amikor hívtam akkor azt mondta úgy tudja jöttök, ott meg Niki azt mondta már többször próbált titeket hívni :P :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Gabit amikor hívtam akkor azt mondta úgy tudja jöttök Az infó Nikitől származott :) Mr. DoubleBullMen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 egyértelmű...nálunk 2 komondor meg egy puli volt és semmi fű :hiya: most csak 1 komondor és 1 puli van, a fű nő de a bokrot lerágják :lol: és jöhetnek ide is képek :P Nincs szép kertem,úgyhogy nem tudom milyen az :D és ahogy a dolgok alakulnak,egy ideig nem is lesz...Talán mire eljutok odáig a kutya idősebb lesz és nem csinál akkora kárt :D Legalábbis ebben bizom,bár nekem az is elég ha nem szökik ki a kerítésen,mert annak biztos nem lenne jó vége :D.....Remélem hogy akkora lesz mint a szülei,mert nagyon durva kinézetü rotit szeretnék :P.....van is rá esély mert kb 2x olyan nagy mióta elhoztuk :P ui:a bokor szúros,egyenlőre nem szereti :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 ui:a bokor szúros,egyenlőre nem szereti :) :lol Hali. Szép a kis kutya, a szúrós bokorról pedig annyit, hogy nekem még a rózsabokrot is lerágta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Hali. Szép a kis kutya, a szúrós bokorról pedig annyit, hogy nekem még a rózsabokrot is lerágta... Tudom de a remény hal meg utoljára :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 kb 2x olyan nagy mióta elhoztuk :P pedig ilyenkor a legaranyosabbak az avataron ahogy ott lapít nagyon ari :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 pedig ilyenkor a legaranyosabbak az avataron ahogy ott lapít nagyon ari :hiya: :lol: Neked valami bonszájkutya kellene, ami soha nem nő meg :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Neked valami bonszájkutya kellene, ami soha nem nő meg :) :( :P Csak nehogy egyszer a mosatlannal együtt a gépbe tegye :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Subaru & qtya topik :) Lemegyek hétvégén a balcsira és nem fog sokat fogyasztani (mert nem az enyémmel megyünk hehe) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 ...és mit szóltok Ken Block új videójához amit direkt Johnnynak készített? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Subaru & qtya topik :) Lemegyek hétvégén a balcsira és nem fog sokat fogyasztani (mert nem az enyémmel megyünk hehe) Lemegyek hétvégére a Balcsira,és nem fogyaszt sokat a kocsi az jobb??????? :( :P :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 ...és mit szóltok Ken Block új videójához amit direkt Johnnynak készített? :P :hiya: :) :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Lemegyek hétvégére a Balcsira,és nem fogyaszt sokat a kocsi az jobb??????? :) :( :P :lol: Nem megyek a Balcsira hétvégén,.... és így tuti hogy kurv@ra semmitsem fogyaszt na én nyertem? :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts