Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Kérdezd meg, hátha eladja... :D :D

Amúgy nem éri meg jobban bérelni az autót... megy bele a sok km, bár tudom, hogy nem olcsó a bérleti díj, de mégis minden ktsg őket terheli cserében... javíttatás bármi... Bár gondolom kiszámoltad, hogy hogy is kedvezőbb... csak a kölcsön autóba leszarod, ha beszállnak szaros cipővel majd télen... a sajátodban meg majd befonod a hajad... :lol: Nem mindegy, hogy lesz egy 500.000 km-es bérautód, vagy egy 500.000 km-s saját autód... :(

Számolgattam már, legalább 100x, beszélek naponta kollegákkal, olyanokkal akiknek fullra kivan fizetve a kocsi, többek között olyan is nem is egy akinek merci van kifizetve (12 milla) olyanokkal is akik beleraktak 1-2 millát, a többi bankos dolog, és gyakorlatilag is minimum 100,000Ft maradna havonta a zsebemben, azért írom hogy minimum mert 150 körül jön ki, azért az évi 1.2 milla és 1.8 milla közt, azért az már figyelemre méltó :P számoltam azt is hogy sok Km megy bele, de ha mondjuk 2 millát belefizetek és a többi 5 év múlva jár le, lehet hogy nem fog érni a kocsi csak 1 millát, viszont az is pénz, több mint a nagy semmi, ez most olyan mint az albérlet, kidobott pénz. Viszont ha úgy fogom fel hogy melózok vele öt évet havi 100,000-el kevesebbért mint ha bérelném, és a végén megy a bontóba, az is jó :)

Egyébként hiába nem az enyém a kocsi de nagyon vigyázok rá, 2-3 naponta viszem külső belső tisztításra, ami 1500ft taxis kedvezménnyel. Volt már példa hogy odahányt a kisgyerek a hátsóülésre, semmi gond, szépen kifizeti az utas az egészségügyi tisztítást, erre is van fix ára a zónának, ha ilyen van, 23,000FT de egyébként van egy cég taxisoknak 8000Ft full kárpittisztítás, még keresek is rajta, lehet jobb lenne ha minden nap behánynának :hiya: viccet félretéve, tudom hogy fogok idegeskedni ha erősebben csapja be az ajtót mint kéne, meg nem várja meg hogy megírjam a számlát addig is ondolja kipakol, és a lökhárító teteje meg rendszerint össze van ba@@va, de ez van :D

Megosztás:

majd ha emeli a lábát akkor a növényzet lesz felejtős :P

De ez még jobb,mintha a szomszéd kutyája átjönne mikor tüzel,vagy kerítésen keresztül csinálná meg...Ha roti lenne akkor kisebb lenne a gond,de egy beagle roti keverék nem kell :hiya: :lol: :D

Nekem a kutya fontosabb mint a a kert...kutya mellett is lehet szép fű :D :( Ami most inkább gaz,mint fű :)

Megosztás:

De ez még jobb,mintha a szomszéd kutyája átjönne mikor tüzel,vagy kerítésen keresztül csinálná meg...Ha roti lenne akkor kisebb lenne a gond,de egy beagle roti keverék nem kell :P :hiya: :lol:

Nekem a kutya fontosabb mint a fasza kert...kutya mellett is lehet szép fű :D :( Ami most inkább gaz,mint fű :)

egyértelmű...nálunk 2 komondor meg egy puli volt és semmi fű :D most csak 1 komondor és 1 puli van, a fű nő de a bokrot lerágják :D

és jöhetnek ide is képek :P

Megosztás:

Okéééé, azért ez most nem az a lusta vagyok és ezért nincs meg kategória :)

Törekszem a legoptimálisabb megoldás megtalálni :D

Este mi vót ? :(

Jó, hát gondoltam... :D

Este úgy bealudtunk, hogy kakukk... :P Kettőkor keltett Detti, hogy kimaradt a Darts... :hiya: akkor meg már nem indultunk el... :lol:

Megosztás:

egyértelmű...nálunk 2 komondor meg egy puli volt és semmi fű :hiya: most csak 1 komondor és 1 puli van, a fű nő de a bokrot lerágják :lol:

és jöhetnek ide is képek :P

Nincs szép kertem,úgyhogy nem tudom milyen az :D és ahogy a dolgok alakulnak,egy ideig nem is lesz...Talán mire eljutok odáig a kutya idősebb lesz és nem csinál akkora kárt :D

Legalábbis ebben bizom,bár nekem az is elég ha nem szökik ki a kerítésen,mert annak biztos nem lenne jó vége :D.....Remélem hogy akkora lesz mint a szülei,mert nagyon durva kinézetü rotit szeretnék :P.....van is rá esély mert kb 2x olyan nagy mióta elhoztuk :P

ui:a bokor szúros,egyenlőre nem szereti :) :(

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.