kiskecso Elküldve Július6, 2009 Elküldve Július6, 2009 Mert az annyira ritka, hogy pillanatnyilag csak az enyém van itthon, ami működik is. :) méééég.......... <_<
mélykék76 Elküldve Július6, 2009 Elküldve Július6, 2009 jól megy mindkettő let? melyik az a cali? Jahhh <_< Kb. : http://users.atw.hu/calibra/m_cars/cali_07.htm
Demó Elküldve Július6, 2009 Elküldve Július6, 2009 méééég.......... <_< Így van, belátható időn belül ez csak kevesebb lehet. :lol: Ha jól tubom a Laci szétszedte már a sárgát és készíti az új kasztnit. Több olyan állat meg nincs, aki ennyi pénzt locsolna egy A Corsába! :) :) :lol:
Laci4 Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 No nekem most jött ki soltvadkert végső számlája... 50 helyett 73 mértek D.földváron 30000-es csekk bejátszik..... <_< :) A büdös k..va anyjukat... és nemértem mert az óra felfelé csal,.,, és amikor néztem 60 volt - 4-5 km és az 56-55 hogy a bánatos ló...szba lett az 73 nemtudom... :) :lol: Amúgy életem első büntetése... Örülj neki! (mármint,hogy az első! ;)) Mondjuk traffis nekem is csak egy volt van.. tudtommal.. szintén egy 30ezres.. Lassan tényleg jó lesz vigyázni.. ha igaz, amit Gabi írt, hogy már megy a maszek is.. :lol: Érdekes,de a füvet nem bántja a lakást sem......de ami lóg és amit rágni lehet osztja ^_^ Akkor öntöző biztos nem kell.. csak megnyitod a csapot.. a slag már biztos elég szita hozá... :P Anti.. te meg nyugodtan kimehetsz... 4x4.. rali autó.. és úgyis "még mindig áll".. szal nincs gond.. csak a lógó dolgokat osztja :P (ehh.. sry.. assem ideje aludni inkább :lol: )
Xray Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Örülj neki! (mármint,hogy az első! :)) Mondjuk traffis nekem is csak egy volt van.. tudtommal.. szintén egy 30ezres.. Lassan tényleg jó lesz vigyázni.. ha igaz, amit Gabi írt, hogy már megy a maszek is.. :) Szal , azért nyugodtan, megrohadhatnak a maszekok is... milyen munka az hogy civil ellenőriz civilt... hova jutottunk... Aztán milyen faxa lessz ahogy ismerem a vállalkozókat.. jó kevés pénzért beültet valami 6 - elemis romakölköt aki olvasni sem tud... na mindegy hagyjuk... ezzel ígysem úgysem értek egyet. Civil mérőkocsi.... Szíjanak le... <_<
1.6 16v Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Eddig se unatkoztam,de most már végképp nem :) http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...sz/DSC04334.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...04352.jpg"] http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...sz/DSC04352.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...sz/DSC04362.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...04358.jpg"]http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...sz/DSC04358.jpg Hali. Naggggyyon fajin kis kutyi, gratulálok hozzá. Most jön majd a mindentszéjjelszaggatok idöszaka. <_<
Vktr Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Viktor! Te hogy bírtad működésre a garmint? <_< Sonique-tól kaptam az info-t: nézd meg itt
redline Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Viktor! Te hogy bírtad működésre a garmint? :lol: Venni kell normális gps-t, nekem pont van egy eladó bontatlan TomTom ONE XL 19ért <_< :) :)
Stefan Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Ha így vesszúk, az is csak egy donor! :lol: Jól menne az a motor is egy C Kadettban. :lol: Új projekt? <_< ... na hátde honnan tudnék megkülönböztetni egy vectrát vagy egy korzát....darab-darab ^_^ :) donor-donor :) Amúgy ő a Robi, tőle van a fehér (akkor még NE volt), csak rápróbálták a Corsára a Veki felnijét :lol:
Vktr Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Venni kell normális gps-t, nekem pont van egy eladó bontatlan TomTom ONE XL 19ért <_< :) :) Majd csekkold az enyimet, azért nem rossz ez se.
Stefan Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Mert az annyira ritka, hogy pillanatnyilag csak az enyém van itthon, ami működik is. :) Miért? Működik? :) <_<
spzoli Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Sonique-tól kaptam az info-t: nézd meg itt jah, itt láttam a neved, csak éjjel nem volt kedvem átnyálazni azt a 200oldalt :lol: a program már megy, csak a térképpel nem barátkozik Venni kell normális gps-t, nekem pont van egy eladó bontatlan TomTom ONE XL 19ért <_< :) :) véletlen, pont :lol:
opel16v Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Érdekes,de a füvet nem bántja a lakást sem......de ami lóg és amit rágni lehet osztja :lol: Akkor oda nem érdemes nagyon rövid gatyában menni :) Szal , azért nyugodtan, megrohadhatnak a maszekok is... milyen munka az hogy civil ellenőriz civilt... hova jutottunk... Aztán milyen faxa lessz ahogy ismerem a vállalkozókat.. jó kevés pénzért beültet valami 6 - elemis romakölköt aki olvasni sem tud... na mindegy hagyjuk... ezzel ígysem úgysem értek egyet. Civil mérőkocsi.... Szíjanak le... <_< Tudtommal a biomassza még hivatásos, csak az autó civil. Vannak H Astrák is, szürkét, pirosat láttam eddig. M7-en pedig mindig valamelyik felüljárón van a 3 lábú egész nyáron. Most hétvégén is kint volt, bár vasárnap este 70-es átlagot sikerült jönni Siófoktól Bp-ig :)
spzoli Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Tudtommal a biomassza még hivatásos, csak az autó civil. Vannak H Astrák is, szürkét, pirosat láttam eddig. M7-en pedig mindig valamelyik felüljárón van a 3 lábú egész nyáron. Most hétvégén is kint volt, bár vasárnap este 70-es átlagot sikerült jönni Siófoktól Bp-ig <_< én zalában láttam egy szürke h astrat, parkoló autók közt volt...észrevehetetlen. muter kocsijába megvan a rendszám. 3km arrébb, egy 60as tábla mögé beállt egy fehér stift sedan, szintén jellegtelen és mégis trafis...aztán még 3km múlva vasúti átjárónál mért, de ott már rendes színesszagos oktávból... :)
Vktr Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 jah, itt láttam a neved, csak éjjel nem volt kedvem átnyálazni azt a 200oldalt <_< a program már megy, csak a térképpel nem barátkozik Azt szedtem le másikat máshonnan, pendrájvon oda tom adni.
spzoli Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Azt szedtem le másikat máshonnan, pendrájvon oda tom adni. melyiket szedted le? mert én a garmin oldaláról az sdkártyás img filet...amiről regélt vmit h csak azokon meg ahol eddig unl-t kellett használni..de nem mukoggy.
redline Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Most hétvégén is kint volt, bár vasárnapeste 70-es átlagot sikerült jönni Siófoktól Bp-ig <_< Aki nyáron vasárnap este jön az M7-en az meg is érdemli....tényleg nem értem, hogy lehet ekkora ostobaságot csinálni :)
opel16v Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Aki nyáron vasárnap este jön az M7-en az meg is érdemli....tényleg nem értem, hogy lehet ekkora ostobaságot csinálni <_< Mivel csak hétvégére tudok lemenni anyámhoz, nincs más választásom. De bíztat a tudat, hogy már csak augusztusban kell egyszer eljátszani a kékhalált az autópályán, szeptemberben már jobb lesz a helyzet :)
redline Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 és amig mind lefelé bámul feltenni egy üvegtörést imitáló matricát a hátuk mögé a földre <_< :)
Stefan Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 és amig mind lefelé bámul feltenni egy üvegtörést imitáló matricát a hátuk mögé a földre :) :lol: Jajj, olyan vagy... :) <_<
Atommanó Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 és amig mind lefelé bámul feltenni egy üvegtörést imitáló matricát a hátuk mögé a földre <_< :) Redi??? Csütörtöktől már a klíma is jó lesz benne... :)
Recommended Posts