Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 újra divat lett a mezőgazdi? <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Na ebben épp az a szomorú, hogy itthon nem értékelik a rikaságokat, márpedig egy Vectra turbó igenis az. Kint egy ilyen 7-8e eurót is érhet, ha tényleg patent, itthon meg elkótyavetyélik, csak hogy legyen egy LET valamibe. Caliból van 10x annyi, azt kell bontani. de mond már meg mi benne a kuriozum ami miatt nem kell elbontani ?!?! ami miatt ha kell egy jo motor azt nem egy jo kocsibol hanem egy szarrá gyilkoltbol vegyem ki ???? semmi extra nincs a vectra turboban egy astra 200Ts már ritkaság .... de ebbol ugysem kerül erre egysem ... szal nem értem .... vectra az csak egy vectra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 ...vectra az csak egy vectra... kezd olyan "ken block vs mindenki más aki rallyzik" feelingem lenni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 hu bazzz diny :) hozza a formáját <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 kezd olyan "ken block vs mindenki más aki rallyzik" feelingem lenni. :) de most miért tucat kocsi ... <_< :lol: :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 de mond már meg mi benne a kuriozum ami miatt nem kell elbontani ?!?! ami miatt ha kell egy jo motor azt nem egy jo kocsibol hanem egy szarrá gyilkoltbol vegyem ki ???? semmi extra nincs a vectra turboban egy astra 200Ts már ritkaság .... de ebbol ugysem kerül erre egysem ... szal nem értem .... vectra az csak egy vectra Csupán annyi, hogy már kevesebb gyári Vectra turbó van, mint 200TS Astra. Lotus Omegából sincs sokkal több. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Na ebben épp az a szomorú, hogy itthon nem értékelik a rikaságokat, márpedig egy Vectra turbó igenis az. Kint egy ilyen 7-8e eurót is érhet, ha tényleg patent, itthon meg elkótyavetyélik, csak hogy legyen egy LET valamibe. Caliból van 10x annyi, azt kell bontani. ezt a vecit 4.190,- euroért árulja, és nagyon patent, és eredeti, szinte full gyári kék vectra turbo Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 De hogy mindenki megnyugodjon, kicsit kipofozom a barnát és eladom valami cigónak. A v2000-et elbontom, visszarakom az 1.8-at az astrába, és lesz legalább pénzem :) Amúgy sincs kedvem már szórni a pénzt fölöslegesen. És majd meglátom mi lesz jövőre. Ha elkap megint valami akkor építek, ha nem, akkor már nem is fogok soha többé. De azért a vectrát megnézem, mert kivi vagyok rá. De nem veszem meg, teljesen elment a kedvem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Csupán annyi, hogy már kevesebb gyári Vectra turbó van, mint 200TS Astra. Lotus Omegából sincs sokkal több. <_< no ezt azért kétlem ..... lotus omega nem egy kategoria egy vectrával Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Az a Vectra nem az egyik fórumos arc autója volt? Talán mintha korzája lett volna....a szin és a felni kinézet az avatar alapján egyezik azt hiszem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 A 3.0-ból legalább jól jöttem ki, nem buktam semmit, mert 480-ból megvolt minden, és azt a pénzt viszont látom. Ez nem volt bukta, ami azért nem mindig mondható el. És azért tudott örömet szerezni. Lehet ideje lenne megkomolyodni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 lotus omega nem egy kategoria egy vectrával Ha így vesszúk, az is csak egy donor! <_< Jól menne az a motor is egy C Kadettban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Sonique vagy Anti nektek milyen kuleretek volt?(méretre) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Lehet ideje lenne megkomolyodni <_< Minek? Számolgatni a napokat a nyugdijig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabii Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 mindenféleképpen meg kell nézni többet.Ha meg van idő akkor várni kell mert lesz még fent.Az meg h kint minek mi az ára nézőpont kérdése.Angliába ezeket utánnad dobják :) .3 milla körül új autót kapsz.Egy milla meg egy 16 éves vectra csak azért mert ritka nálunk a turbós <_< :) ha meg a saját autómba kellene a motor csak olyat tennék be ami egy gyári jó állapotú autóból van.Szerintem nem vagyok ezzel egyedül.Ha egy 15-20eft-os c20Ne-ről lenne szó akkor nem érdekel.De turbót nem újítasz fel pici pénzért és nem sok bontott van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 ...De nem veszem meg, teljesen elment a kedvem <_< Most fogd rám! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabii Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 A 3.0-ból legalább jól jöttem ki, nem buktam semmit, mert 480-ból megvolt minden, és azt a pénzt viszont látom. Ez nem volt bukta, ami azért nem mindig mondható el. És azért tudott örömet szerezni. Lehet ideje lenne megkomolyodni örülj neki :) NAGYON <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Minek? Számolgatni a napokat a nyugdijig? Puding te neeeeeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabii Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Most fogd rám! :) <_< most mindenki téged okol majd ha nem lesz LET az astrában.Kezd el zárni a corsát nehogy elvesszen a motor belőle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Most fogd rám! :) :) hááá miattad is van érezd magad nagyon is bünösnek ... tönkretetted valaki álmát brühühühühühüü :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Az a Vectra nem az egyik fórumos arc autója volt? Talán mintha korzája lett volna....a szin és a felni kinézet az avatar alapján egyezik azt hiszem <_< kire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 örülj neki :) NAGYON <_< Ezt szerintem a Pé hozzászólására akartad írni, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 örülj neki :lol: NAGYON :lol: <_< elképesztően boldog vagyok :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Most fogd rám! :) <_< simán rádfogom. veszek én is egy bubut oszt csókolom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts