Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Na meg amúgyse jó semmire sem a 4x4. kemény 90Nm-t visz hátra, többet pedig tartósan nem bír semmi. Se a váltó, se az osztómű, se a kuplung, se a difi. Mire ezeket megerősíted, vehetsz olyant is, ami gyárilag sokat bír. Ha valaki erős összkerekes autót akar emberi áron, akkor ---> 2.2 20V Quattro <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 most sok astra user néz csúnyán a monitorra sztem :) <_< yah yön itt a mini bevásárlo kocsijával amiben még a kormány sincs középpen .... muhahahahha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Na meg amúgyse jó semmire sem a 4x4. kemény 90Nm-t visz hátra, többet pedig tartósan nem bír semmi. Se a váltó, se az osztómű, se a kuplung, se a difi. Mir ezeket megerősíted, vehetsz olyant is, ami gyárilag sokat bír. Ha valaki erős összkerekes autót akar emberi áron, akkor ---> 2.2 20V Quattro <_< 300e és birja az osztomü de ezt már kitárgyaltuk régebben ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 yah yön itt a mini bevásárlo kocsijával amiben még a kormány sincs középpen .... muhahahahha Erre futotta! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Erre futotta! <_< jahát ez már csak ilyen vagy kicsi autó nagy motorral, vagy nagyobb autó de kisebb motorral. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 300e és birja az osztomü de ezt már kitárgyaltuk régebben ... marad ott még gyenge pont elég. Az F28 se arra van kitalálva, hogy 200+Nm-t vigyen hátra. Szerintem elég gyakori lenne ott már a difiház törés. Na meg a 4x4 hátsó difije ugyanaz, mint ami az NE A Omegákon van, de egy erősebb, mint pl. az Omega 3000-é fel se megy komolyabb átalakítások nélkül. Az én szememben zsákutca az Opel 4x4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabii Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 yah yön itt a mini bevásárlo kocsijával amiben még a kormány sincs középpen .... muhahahahha ilyen kis autóval bevásárolni se lehet :) :) ez igazi női vagy tanuló autó.Ezzel tudnak parkolni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 látom beindítottam valamit <_< Még megvárom Stock mit mond a calibrára. De nem nagyon igyekszik :) pedig sürget az idő. A vecit asszem azért megnézem, de ha valaki esetleg arra tévedne, szemügyre vehetné kicsit. Nem haragudnék meg. A héten meglesem majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 ilyen kis autóval bevásárolni se lehet :lol: :lol: ez igazi női vagy tanuló autó.Ezzel tudnak parkolni <_< Nincs benne hátsó üléssor, így azért megy bele pár csomag WC-papír! :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabii Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Mi lenne, ha vennél simán egy LET-et? Nem kellene a többi autóddal szórakozni és átépítgetni, csak simán bepajszerolod a GSI-be és kész. Igazából drágább se lenne és egy rakás szopást megspórolnál magadnak. Ha egy ilyen állapotó Vectrát elbontasz, tuti hozzá nem nyúlok semmihez. :) mert ezt ki lehet próbálni váltóval mindennel együtt.Ami meg kint van az ki tudja milyen. Ha magadnak vennéd Te is egy gyári jó állapotút keresnél és nem egy tuningolt széthajtott vackot :) <_< az a vectra full gyári és még direkt szűrő sincs benne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabii Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Nincs benne hátsó üléssor, így azért megy bele pár csomag WC-papír! <_< :) :) a jobbos ülést minek hagytad benne? 5-10kg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 mert ezt ki lehet próbálni váltóval mindennel együtt.Ami meg kint van az ki tudja milyen. Ha magadnak vennéd Te is egy gyári jó állapotút keresnél és nem egy tuningolt széthajtott vackot :) <_< az a vectra full gyári és még direkt szűrő sincs benne :lol: De ha ténylag olyan jó, az én szememben bűn lenne szétbontani. :lol: Van elég szar Cali, amit nem kell sajnálni bontásra. Pár dolgot töröltem, mert a végén még meglincseltek volna itt a GSI-sek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 a jobbos ülést minek hagytad benne? 5-10kg :) szerintem az nem igazi ülés, kartonpapírból van hajtogatva és sulifix tartja a helyén, csak azért van benne hogy a rendőrök ne baszogassák ezmiatt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Pár dolgot töröltem, mert a végén még meglincseltek volna itt a GSI-sek. :) Itt nem lincselünk, majd Blitzen körbeállunk és megkövezünk max. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 szerintem az nem igazi ülés, kartonpapírból van hajtogatva és sulifix tartja a helyén, csak azért van benne hogy a rendőrök ne baszogassák ezmiatt. :) Nem ártana kicsit könnyíteni, mert szerintem nagyon nehéz lett. Még nem mértem, de szerintem simán meglesz az 1 tonna. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Nem ártana kicsit könnyíteni, mert szerintem nagyon nehéz lett. Még nem mértem, de szerintem simán meglesz az 1 tonna. <_< kövi gyorsulásig csak tollat egyél. :) :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 szerintem az nem igazi ülés, kartonpapírból van hajtogatva és sulifix tartja a helyén, csak azért van benne hogy a rendőrök ne baszogassák ezmiatt. :) Nem ártana kicsit könnyíteni, mert szerintem nagyon nehéz lett. Még nem mértem, de szerintem simán meglesz az 1 tonna. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090706/impreza_seat...ltoltes.hu_.jpg :) ezt a poént lelőttem abban a kommentben amire Demó reflektált. <_< :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090706/impreza_seat...ltoltes.hu_.jpg <_< Biztos jó lenne az oldaltartása! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 ezt a poént lelőttem abban a kommentben amire Demó reflektált. <_< :) :lol: :) Tudom, onnan van az ihlet. Ez már csak gyakorlati segítség :lol: De a kedvedért belerakom az idézetet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 De ha ténylag olyan jó, az én szememben bűn lenne szétbontani. :) Van elég szar Cali, amit nem kell sajnálni bontásra. Pár dolgot töröltem, mert a végén még meglincseltek volna itt a GSI-sek. <_< nem bün az .. nehogy már meggyöz valakit sz@r calibol hasonlo motort lehet kibányászni egy jobb veciböl meg nem futsz lyukra legalább ... szal nem kár a veciért ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Tudom, onnan van az ihlet. Ez már csak gyakorlati segítség :lol: De a kedvedért belerakom az idézetet :) hehe, csak kötözködés képpen írtam nem komolyan, de azé kösz. :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 nem bün az .. nehogy már meggyöz valakit sz@r calibol hasonlo motort lehet kibányászni egy jobb veciböl meg nem futsz lyukra legalább ... szal nem kár a veciért ... Na ebben épp az a szomorú, hogy itthon nem értékelik a rikaságokat, márpedig egy Vectra turbó igenis az. Kint egy ilyen 7-8e eurót is érhet, ha tényleg patent, itthon meg elkótyavetyélik, csak hogy legyen egy LET valamibe. Caliból van 10x annyi, azt kell bontani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Na ebben épp az a szomorú, hogy itthon nem értékelik a rikaságokat, márpedig egy Vectra turbó igenis az. Kint egy ilyen 7-8e eurót is érhet, ha tényleg patent, itthon meg elkótyavetyélik, csak hogy legyen egy LET valamibe. Caliból van 10x annyi, azt kell bontani. Szerintem meg mindkettőt bontani kell és be kell rakni Kadettba az az igazi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 No Comment: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts