Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Itt van néhány fotó. Örömmel jelentem megtaláltam az akksit :lol: Tényleg jobb oldalt van :lol:

2 nap múlva megyek Magyarországra. Remélem jövőhéten kitudok jutni Ludry-ba. :)

BMW 335i Bi-Turbo

<_<

Na végre képppeeeek :lol:

Szép ótóóóóó :)

Szólj, ha fuvar kellene a Ludyhoz ^_^

Elküldve
Na végre képppeeeek :)

Szép ótóóóóó <_<

Szólj, ha fuvar kellene a Ludyhoz :lol:

Pista! Köszönöm! Ha nemtalálok embert pl. Laci4 vagy Agressor akkor szolok mindenképp. :) Örülök,hogy tetszenek a képek...........felét már illuminált állapotban készítettem :lol:

Elküldve
Losi ex-e sem volt GSi? És mi a helyzet Pista Caravánjával (tényleg, neki most akkor hány autója van? :) )?

Méé a kombi ecotec ? <_< :)

Ott van díszlécben, hogy Gsi ha még nem vetted volna észre :lol:

Elküldve
Méé a kombi ecotec ? <_< :)

Ott van díszlécben, hogy Gsi ha még nem vetted volna észre :)

De J0hnny az ajtók számán volt fennakadva.

Ha meg van belőle mindenféle kivitel, akkor nem ez a kérdés, hanem az, hogy az ecotec-es is GSi-nek számít e, csak újabb?

Ha már NE-ből is volt GSi, akkor miért ne lehetne az ecotec is az?

Evribádi kápis?

Elküldve
De J0hnny az ajtók számán volt fennakadva.

Ha meg van belőle mindenféle kivitel, akkor nem ez a kérdés, hanem az, hogy az ecotec-es is GSi-nek számít e, csak újabb?

Ha már NE-ből is volt GSi, akkor miért ne lehetne az ecotec is az?

Evribádi kápis?

Volt 5 ajtós Gsi a régiből az biztos.

Minden kivitel ? Mutass már egy gyári Cabrio Astra gsi-t pls. :) :lol: :lol: Vagy Van-t <_< :)

Andrisnak mintha szintén lenne gsi a díszlécben és az eco, de lehet az már Sport.

Elküldve

Minden kivitel ? Mutass már egy gyári Cabrio Astra gsi-t pls. :) :) :lol:

Andrisnak mintha szintén lenne gsi a díszlécben és az eco, de lehet az már Sport.

"Minden" alias legtöbb :lol: Kadettből volt mondjuk, ezek szerint kabrióban nincs F Astra GSi (gyárilag).

A "van" az meg egy külön állatfajta, abból "csak"dízel vagy 1.4i van <_< Amúgy meg ne kötöcköggyé! :lol: ^_^

Elküldve

Minden kivitel ? Mutass már egy gyári Cabrio Astra gsi-t pls. :) :lol: :lol: Vagy Van-t <_< :)

Gsi, Ecotec az nincs sztem.

Elküldve
Gsi, Ecotec az nincs sztem.

Engem az bizonytalanít el, hogy együtt említik:

"1995-ben megjelent a spoilerek nélküli, de még C20xe Astra GSi, amelyik kívülről csak a sötét hátsó lámpából és az alacsonyabb futóműről lehetett megkülönböztetni szériatársaitól. Még ebben az évben megjelent az első generációs ECOTEC motor 136 lóerővel."

Igaz nem azt mondja, hogy a GSi-be rakják, hanem csak azt, hogy megjelenik, de azt sem mondja, hogy a GSi-be (annak szánt, vagy hogyismondjammagának) nem raktak ilyet.

Elküldve
"Minden" alias legtöbb :lol: Kadettből volt mondjuk, ezek szerint kabrióban nincs F Astra GSi (gyárilag).

A "van" az meg egy külön állatfajta, abból "csak"dízel vagy 1.4i van <_< Amúgy meg ne kötöcköggyé! ^_^ :P

Fogalamazz pontosabban és akkor nem lesznek lecsapásra váró labdák :) :) :lol: :lol:

Elküldve

A lecsapásra váró labdákról annyit, hogy van astra gsi cabrio, angliában a Kadett E-t úgy hívják :lol:

Elküldve

astrábol nem volt 5ajtos és GSi .... ez felejtös .. és a masik a bivaj erös ECOTEC motor

egy olyan dolog sincs benne amitöl csak egy picit is Gsi lenne ...

ez egy 5 ajtos x20xe 136le vel vagy mennyivel ... és qrva drága ...

az hogy bc van benne az pedig csak felszereltség

Elküldve

én inkább a megfogalmazáson mosolygok...

fedélzeti computer- ami kijelzi a megtehető kilométert a következö tankolásig. Ez a technologia az uj Saabok van
Elküldve

Számomra az astra gsi 91-95-ig létezett. A gsi nem csak a motort tartalmazza hanem felszereltség mint pl. lökhárító, küszöb, szárny stb. Amibe c20ne vagy c20xe moci van az miért lenne gsi, ilyen erővel akkor van calibra, vectra és újabban lada <_< gsi is.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.