Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Megint lezuhant egy Airbus... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 van itt péz én meg a küszöböt rágom <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 akkor új kipuffrendszer is ? Az mááá van alatta... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 van itt péz én meg a küszöböt rágom <_< Ha melóznááá Te is kapnááá hitelt... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Megint lezuhant egy Airbus... <_< Ezért járunk kocsival, mert az nem tud lezuhanni... Amúgy viccet félre téve, kicsit aggódnék a típus kapcsán... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Ha melóznááá Te is kapnááá hitelt... :) :lol: rajta vagyok az ügyön :) szeptemberbe megyek vissza a suliba <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 réssz let he esze meg áll a parasztnak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Miért árulod még mindig a vekit? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Miért árulod még mindig a vekit? <_< Eladja Piista alól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Miért árulod még mindig a vekit? <_< Meee nem tom leszedni...elfelejtettem mivel regeltem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Hát én már ennek is örülhetek... Amúgy szerintem az a törvény lesz az, ami nem fogja megélni a 2010-et... :) Legalább is remélem... <_< Ez milyen törvény? Súlyadót szigorították? Anti szép a géped. Jó a színe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 ... Anti szép a géped. Jó a színe :) Csak egy kis fekete még hiányzik róla <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Ez milyen törvény? Súlyadót szigorították? Anti szép a géped. Jó a színe :) köszi... :) Hova lett a Saab? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Tegye fel aki kib@szottul unja hogy Ken Block pénzes hülyegyerek aki csak azért tud vezetni mert fussanekirá éshogy régen a stratossal mindenki sokkaljobb volt :) :) :lol: <_< Ezek köcsögök a parlamentben meg mostmár tényleg dögöljenek meg a kurvaannyukat. Hogy ragaszkodnak a hatalomhoz. Egysor politikus, egysortűz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Tegye fel aki kib@szottul unja hogy Ken Block pénzes hülyegyerek aki csak azért tud vezetni mert fussanekirá éshogy régen a stratossal mindenki sokkaljobb volt <_< :) :) Énisénisénisénisénis :lol: :lol: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Tegye fel aki kib@szottul unja hogy Ken Block pénzes hülyegyerek aki csak azért tud vezetni mert fussanekirá éshogy régen a stratossal mindenki sokkaljobb volt :) :) :lol: <_< Ezek köcsögök a parlamentben meg mostmár tényleg dögöljenek meg a kurvaannyukat. Hogy ragaszkodnak a hatalomhoz. Egysor politikus, egysortűz. Igazad van...inkább mesélj arról, hogy voltál Balcsin hétvégén, és 6-an ülteteka GSI-ben, és nem fogyasztott sokat... :lol: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Igazad van...inkább mesélj arról, hogy voltál Balcsin hétvégén, és 6-an ülteteka GSI-ben, és nem fogyasztott sokat... <_< :) :) Este megyek balcsira vitorlázni a hét hátralévő részére. Két csajt meg sok cuccot viszek és nem fog sokat fogyasztani :lol: :lol: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Este megyek balcsira vitorlázni a hét hátralévő részére. Két csajt meg sok cuccot viszek és nem fog sokat fogyasztani :lol: :lol: :lol: ^_^ Veled ellentétben <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Veled ellentétben <_< :) :) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Este megyek balcsira vitorlázni a hét hátralévő részére. Két csajt meg sok cuccot viszek és nem fog sokat fogyasztani :) :lol: :lol: :lol: és a két csajt kiknek viszed? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Megint lezuhant egy Airbus... <_< jóvan ebbe a hónapba szar az arányuk, de mióta mennek azok is? Hány repülésből zuhant le a kettő? Igaz hogy ez nem vígasztaló de sajna ez benne van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Hát jah, engem is érint nagyon ez a vagyonadós dolog <_< Baromi nagy luxus, ha az ember tud építeni magának egy kis otthont 10 év munka után, 25 év hitelre... egyszerűen nem lehet betenni egy kis házat sem az agglomerációban 30 misi alá, ami új építésű... :) pedig nem is kerül annyiba felépíteni :lol: meg aztán a kis lóerőknél is átlag 20-25%-ot emelkedik a teljesítményadó januártól :lol: arról nem is beszélve, hogy holnaptól 20ft-tal drágább a benya... és ma is már 296-ért tankoltam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Az valami SAS kommandó??? <_< :) jóvan direkt átírtad te szemét :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 jóvan ebbe a hónapba szar az arányuk, de mióta mennek azok is? Hány repülésből zuhant le a kettő? Igaz hogy ez nem vígasztaló de sajna ez benne van. Hát fent még nem maradt egy sem... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 jóvan direkt átírtad te szemét :lol: :) Szerinted ezzel foglalkozok miii??? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts