kiskecso Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 csütörtökön délután Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Fuck Ken Block!This is the Rally! :) Hát ez a videó nagyon ott van, zeneileg és összeállításban. Le a kalappal. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 persze...de azért a miheztartás végett... a VTI-k sorban futják a 13-as időket meg 14 nagyon alját...míg a GSI-k meg ott toporognak a 15 közepe időkkel... <_< :) Vti , mármint nem az agyonhúzottakról beszélünk, azrét még mindig más árkategória és nem is 25 éves...... csak érdeekességképp irtam le h 80körülről sehol nincsenek...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Szivesen mentem volna, de gyorsan ma még csak a klotyó felé mozogtam :) :lol: Ha mész arra készülj, hogy issszoooonnnnyyyyyat tömeg lesz.... :lol: Tömeg még hagyján, de szauna volt <_< Mi lehet ott, ha kint 35 fok van ? :) Amúgy zsír volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Mi köze van Ken Blocknak egy rally tribute videóhoz? Ja, és a sok szemét ingyenélőn ott virít a Marlboro és Martini felirat....biztos a seggük alá rakták a kocsit meg a többi blah blah ami baromságokat szoktál írni :) :) +1 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Mi köze van Ken Blocknak egy rally tribute videóhoz? Ja, és a sok szemét ingyenélőn ott virít a Marlboro és Martini felirat....biztos a seggük alá rakták a kocsit meg a többi blah blah ami baromságokat szoktál írni <_< :) Annyi,hogy ezek tudnak is vezetni,nem gyakorolják be a pályát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Annyi,hogy ezek tudnak is vezetni,nem gyakorolják be a pályát! Össze is törték jó soxor a gépeket... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 persze...de azért a miheztartás végett... a VTI-k sorban futják a 13-as időket meg 14 nagyon alját...míg a GSI-k meg ott toporognak a 15 közepe időkkel... <_< :) Gyárilag egyik vti sem megy 15.5-től jobbat, az más hogy jobban húzható mint egy gsi, viszont pont duplájába is kerül egy azonos évjáratú vti mint egy gsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Apa kezdődik!!! <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 csütörtökön délután Én tuti megismertelek volna ha látlak ezért vagy Ági volt vele vagy Te álltál olyan helyen hogy nem vettelek észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Gyárilag egyik vti sem megy 15.5-től jobbat, az más hogy jobban húzható mint egy gsi, viszont pont duplájába is kerül egy azonos évjáratú vti mint egy gsi. végül is a willy haveromé csak 14,5-t ment... de az övébe tettem egy apexi ECU-s cuccot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Én tuti megismertelek volna ha látlak ezért vagy Ági volt vele vagy Te álltál olyan helyen hogy nem vettelek észre. ott parkoltunk a tuningboltnál a sarkon,azt nem tudom kivezetett mert akkor jöttünk ki a boltból Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 fent van a kabrio a mobile.de -n, kb naponta jön egy érdeklődő mail és persze mind csekkel akar fizetni. ennyi ember foglalkozik lehúzással ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 ott parkoltunk a tuningboltnál a sarkon,azt nem tudom kivezetett mert akkor jöttünk ki a boltból akkor tudom....Polgárról jöttünk az outlet-ből és mentünk valamit kajálni a belvárosba szerintem én is láttalak.Vettetek vmit a boltba?Vagy csak benéztetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 lámpa+xenon Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Össze is törték jó soxor a gépeket... <_< :) Azééé nem kell azt hinni, hogy Ken bontás nélkül felvette volna ezeket a videókat. :lol: Lehet hogy az egyik raktárépület a sérült kasznielemekkel és futóművekkel van tele :) Ken is jó a saját kategóriájában, de attól még mondjuk egy rali vb mezőnyben lehetséges hogy elvérezne. És itt most nem a csarnokos libakergetésre gondolok, amiben fényeskedett. Hanem amikor az út melletti fához hatodik végén közeledve az a kérdés, hogy leér-e addig az aszfaltra a gumi, vagy nem :lol: Én személyszerint nem leszólom, mert élvezem én is a videóit, de ettől még nem kell isteníteni... kis gyakorlás meg sok pénz kell hozzá, különösebb tehetség nem. Elég ha jól érzi az autót, és érti a fizikáját ^_^ Szal nem kell végletelni, élvezni kell inkább a ralit is, meg Ken művét is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 http://www.kenblockracing.com/#bio Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 http://www.kenblockracing.com/#bio Igen..ezt akartam én is pont... szóval biztos van jobb nála...mindenkinél van jobb...de amivel itt a bibi van, hogy azért talán fikázni nem kéne, mert annál azért többet letett az asztalra...de mindenkinek szíve joga kedvelni van nem komálni valakit... De tény, hogy ez a Ken srác még Barbie nélkül is emlékezeteset tud alkotni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Igen..ezt akartam én is pont... szóval biztos van jobb nála...mindenkinél van jobb...de amivel itt a bibi van, hogy azért talán fikázni nem kéne, mert annál azért többet letett az asztalra...de mindenkinek szíve joga kedvelni van nem komálni valakit... De tény, hogy ez a Ken srác még Barbie nélkül is emlékezeteset tud alkotni... :) ja jo nyomja csak az a subaru nem kéne , <_< helyette vetethetne egy jokis vectra turbot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 ja jo nyomja csak az a subaru nem kéne , <_< helyette vetethetne egy jokis vectra turbot Jáááájjjjmááááá Láliiiiiiiiiiiiiiiiii.... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Nem baj, ha megkíméltek tőle... :) :) Ránk mindig számíthatsz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Ránk mindig számíthatsz :) http://addmorehp.com/wp-content/uploads/20...runa_d608jl.jpg Szép vazze <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 a ma beterjesztett adocsomagot elfogadta ez a tetves kormámy + sz.d.sz hogy dögölne meg mind .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Sziasztok szeretném megkérdezni hogy gsi16v alá kellene nekem hátsó spirálrugó. Gyári méret csak keményebbet szeretnék alárakni. Kérdés az lenne hogy mit rakjak alá??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Sziasztok szeretném megkérdezni hogy gsi16v alá kellene nekem hátsó spirálrugó. Gyári méret csak keményebbet szeretnék alárakni. Kérdés az lenne hogy mit rakjak alá??? nem lengéscsillapito kéne akkor neked inkabb ?!?! ami megfogja a kocsit ... attol mert a rugo keményebb még imbolyogni fog ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts