Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
még van: velünk jár egy két honda vti sőt typr 200lo is és ezek sem gyáriak és nem verik el az xe ket a tőbbit megse emlitem más az a ratyi verseny meg más az utca kibelezett szátvágott vti ket nem venném egy kalap alá ....

Lalibáááá én nem kibelezett VTI-kről beszélek...

Elküldve
te 1. mivel nyomatékszegény retkek ezé utra tudják vinni induláskor a hp-t 2.csak a huzott könnyitett vti-k mennek annyit 3. szilártd ati kadettja c20xe streetbe könnyités nélkül zuz 13,8 at 4.megdöglessz benne 5. 100 rol sehol se nem vannak 6. nemelég hogy áruló lettél még a hondásokat is véded remélem leesik a td05 a kocsidrol majd :)

Tény, hogy indulásból van meg nekik ez a különbség...tempóból már más a helyzet...

Szilárd Atti Kadettja nem streetbe megyen szerintem... <_<

Nem védek én senkit...szarok a farmra... :) :lol:

Elküldve
Tény, hogy indulásból van meg nekik ez a különbség...tempóból már más a helyzet...

Szilárd Atti Kadettja nem streetbe megyen szerintem... <_<

Nem védek én senkit...szarok a farmra... :) :)

streetbe megy ne agodj minden benne van ülés kárpit minden

Elküldve

nem is néztem ezeket pedig utcán nem remekelnek hát ebből is láccik mennyivel másabb a 402m me pl a 13,6 os integrát a kadett szétveri utcán pedig 13,8as autó na mindeggy nekem is van hondám de moni használja a kertbe azt a zöld vmit nyirja vele mindig

Elküldve
nem is néztem ezeket pedig utcán nem remekelnek hát ebből is láccik mennyivel másabb a 402m me pl a 13,6 os integrát a kadett szétveri utcán pedig 13,8as autó na mindeggy nekem is van hondám de moni használja a kertbe azt a zöld vmit nyirja vele mindig

Na azééé mondom, hogy nem olyan egyértelmű ám... az viszont tény, hogy ott állóból mennek...

Elküldve

<_< :) :) :lol:

Apám meg meg áramot fejleszt vele mikor olyan helyre megy dolgozni ahol nincs áram :lol: :lol: ^_^

Elküldve

mi van vele csinálva hogy 13,8-at megy?

Elküldve
téged meg asszem láttalak nyír1en bethlen gábor úton

mikor?én nem láttalak sajna <_<

Könnyű, me Kadett, és pitsán van rúgva rajt után... :) :lol:

nem hiszem hogy csak ennyi lenne :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.