loree_gsi16v Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Csakhogy énis linkeljek egy subarut. Klatty Enyém is megy ennyire <_< :) :)
loree_gsi16v Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Azt a kurv@@@@@@ Kicsit elváltott <_< :) :)
Zsoltee Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Te csak ne linkeljél állandóan <_< :) :) Szabad, vagy nem? :lol:
redline Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 hogy Redi szavaival éljek...Lóférfinemiszerv kaporral... Igazi öröm számomra, hogy kb 7 éves klubbozás után sikerült valami maradandót alkotnom <_<
J0hnny Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Igazi öröm számomra, hogy kb 7 éves klubbozás után sikerült valami maradandót alkotnom <_< Veregesd vállon magad! :)
redline Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Legyen már bliccvekkend oszt igyunk már :lol: :lol: :lol: Alig várom, hogy g*ci másnapos legyek :) ^_^ :P :P mehh...óvatosan ezzel....ma eddig csak hányni keltem fel <_< :) sohatöbbénemiszok
J0hnny Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 mehh...óvatosan ezzel....ma eddig csak hányni keltem fel <_< :) sohatöbbénemiszok Várandós vagy? :)
Demó Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Ez hasonló dolog,mint amkor haver azzal jött,hogy a legjobb sör a világon a heineken. Aztán ittam vele Carlsberget,egy Faxe-et és mindjárt más volt a véleménye. Nekem nem mondd már, hogy a Faxe jó sör? <_< Németben az az egyik legkommerszebb sör alkoholisták körében, akinek nincs pénze valami rendeset venni. :) Jaa és 1 literes dobozban lehet kapni. :)
Gelko Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Beszélj Manta Lacival, hátha tud ilyesmiben segíteni... <_< 20 ezer Ft :)
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 jóvan...csak én ezt így nem akartam beírni... <_< :)
mélykék76 Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 mehh...óvatosan ezzel....ma eddig csak hányni keltem fel <_< :) sohatöbbénemiszok Pedig olyan egyszerű annyit kell inni, hogy ne hányjál és jól érezd magad :) :lol: :lol: Akkor gondolom nem mész Merlinbe :lol:
Gelko Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 jóvan...csak én ezt így nem akartam beírni... :) :) nem Laci csinálja és ő semmiről sem tud, nem is bontóban dolgozik. (már) különben is az ember rá van kényszerítve az illegális utakra -ezt ráírom majd a jogi diplomámra is tollal ( ha egyszer lesz ) <_<
redline Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Pedig olyan egyszerű annyit kell inni, hogy ne hányjál és jól érezd magad <_< :) :) Akkor gondolom nem mész Merlinbe ^_^ Szivesen mentem volna, de gyorsan ma még csak a klotyó felé mozogtam :lol: :lol: Ha mész arra készülj, hogy issszoooonnnnyyyyyat tömeg lesz.... :lol:
MOR16V Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 jóvan...csak én ezt így nem akartam beírni... <_< :) ennek majd akkor utánaérdeklődök :)
sárgaGSI Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Tiltakozooooooooooom.... én sosem haltam meg a GSI-ért...de mai napig állítom, hogy abban az árkategóriában amit képvisel jó választás...bár egy VTI is az... :) <_< hát ma egy Vti igencsak lemaradt 8-ason(legalábbis aaz volt a hátulján:)), először azt hittem h siet de mikor mellém ért lasitott, aztán már annyira nem "indult meg" :)
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 hát ma egy Vti igencsak lemaradt 8-ason(legalábbis aaz volt a hátulján:)), először azt hittem h siet de mikor mellém ért lasitott, aztán már annyira nem "indult meg" <_< persze...de azért a miheztartás végett... a VTI-k sorban futják a 13-as időket meg 14 nagyon alját...míg a GSI-k meg ott toporognak a 15 közepe időkkel... :) :)
laller Elküldve Június28, 2009 Elküldve Június28, 2009 persze...de azért a miheztartás végett... a VTI-k sorban futják a 13-as időket meg 14 nagyon alját...míg a GSI-k meg ott toporognak a 15 közepe időkkel... :) :) te 1. mivel nyomatékszegény retkek ezé utra tudják vinni induláskor a hp-t 2.csak a huzott könnyitett vti-k mennek annyit 3. szilártd ati kadettja c20xe streetbe könnyités nélkül zuz 13,8 at 4.megdöglessz benne 5. 100 rol sehol se nem vannak 6. nemelég hogy áruló lettél még a hondásokat is véded remélem leesik a td05 a kocsidrol majd <_<
laller Elküldve Június28, 2009 Elküldve Június28, 2009 még van: velünk jár egy két honda vti sőt typr 200lo is és ezek sem gyáriak és nem verik el az xe ket a tőbbit megse emlitem más az a ratyi verseny meg más az utca kibelezett szátvágott vti ket nem venném egy kalap alá ....
laller Elküldve Június28, 2009 Elküldve Június28, 2009 jut eszembe pénteken kin volt kid ..aszonta lement a subaruval balcsira 130al végig 17 et evett ugy, hogy lambda. 1. volt végig nem is nyomta neki, durva de aztis mondta hogy városba ha finoman megy 13 al eljár viszont a szerémi nagykanyart simán levarta bőven 220 főlőtt me nyomtuk egyenesbe azt 5 be már majdnem tiltáson(f28) pont kb 230al a kanyar előtt nagyott lassitottam me egy vectra turboval voltam 300+ azt nem éppen racce a futómu az meg gec csak nyomta tovább mondom dik ez a dunába beesik minnyá... hát ....meg se moccant csak ment mintha sinen ment volna hát ez a durva
Recommended Posts