loree_gsi16v Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Legyen már bliccvekkend oszt igyunk már :) :) :lol: Alig várom, hogy g*ci másnapos legyek <_< :lol: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Nyissáááá...majd ha kiélted magad, és jól teleírtad egy gombnyomással törlöm... <_< :) :) oké én meg a subarudat a kutrol öcsi...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 oké én meg a subarudat a kutrol öcsi...... csak legyen nálad lóvé, hogy tankolj bele, és ne csak a sarokig juss... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 csak legyen nálad lóvé, hogy tankolj bele, és ne csak a sarokig juss... <_< :) hát lové az kell gumira me ebbe a honapba a 3ik párt veszem tegnap megen leoffoltam a coránál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 hát lové az kell gumira me ebbe a honapba a 3ik párt veszem tegnap megen leoffoltam a coránál Meee csak a drift... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Meee csak a drift... <_< :) te meg veheted majd négyesével :) ezt mennyire tolerálja ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 te meg veheted majd négyesével :) ezt mennyire tolerálja ? csak nem zsaru sziréna szólal meg a végén? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 inkább ezt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Pazar.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Pazar.... hétfőn meg szavaznak a vagyonadóról amibe ugye benne vannak a 170le feletti kocsik is és szerdától meg 19Ftal drágul a benzin...tovább is van mondjam még ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 inkább ezt <_< Anti majd teszteli :) :) :lol: :lol: Ez a videó van tovább, meglátogatják a biztosnságiőrök - asszem - és a csávó úgy áll, hogy szárnyra teszi a kezeit :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 hétfőn meg szavaznak a vagyonadóról amibe ugye benne vannak a 170le feletti kocsik is és szerdától meg 19Ftal drágul a benzin...tovább is van mondjam még ? <_< Gellért miért nem olvasol ? :) "Az új adótarifák már a vagyonadó címén beszedett többletet is tartalmazzák." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 te meg veheted majd négyesével :lol: ezt mennyire tolerálja ? Remélem nagyon... <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 csak nem zsaru sziréna szólal meg a végén? :) Húúú olyat még nem láttunk... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Gellért miért nem olvasol ? :) "Az új adótarifák már a vagyonadó címén beszedett többletet is tartalmazzák." mert ártalmas.... jóvanna <_< így már csak 35öt adok a seniért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Anti eléggé lelombozó ez az avatar.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 mert ártalmas.... jóvanna <_< így már csak 35öt adok a seniért :lol: Oké, én adnék egy ötös az aszkónáért, adja 30000et és már cseréltünk is :) :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Anti eléggé lelombozó ez az avatar.... Majd ha meglesz a kocsi, akkor kiszínesedik biztos <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Pazar.... Én megfogadtam, hogy ha ezt megszavazzák veszek egy Nivát ( :lol: bocs Gelkó) és egyenként fogok átmenni a szemétládák nyakán... De minimum minden éjszaka a 2. kerben fogom tesztelni, hogy működik e az ALS... <_< Első körben elfogadták...amúgy... De azért ez meredek, hogy mi megy már itt... :) :lol: :) Adó, adó adó.... nem zavarja őket, hogy mindenki elmenekül, meg hogy minden országban ahol grimbusz van ott adót csökkentenek, hogy nőjön a vásárlói kedv...áááá nem... mit csinál a magyar...az ellenkezőjét, mert az jó... hogy Redi szavaival éljek...Lóf@sz kaporral... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Majd ha meglesz a kocsi, akkor kiszínesedik biztos <_< :) :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Oké, én adnék egy ötös az aszkónáért, adja 30000et és már cseréltünk is <_< :) :) :lol: sima ügy ha mellédobod a caravan-t is :lol: tényleg azzal most mi lesz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 sima ügy ha mellédobod a caravan-t is :lol: tényleg azzal most mi lesz ? Mellédobja a Seninek... <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Én megfogadtam, hogy ha ezt megszavazzák veszek egy Nivát ( <_< bocs Gelkó) és egyenként fogok átmenni a szemétládák nyakán... na erre a célre bármikor kölcsön adom sőt ha kell még segítek is nagyon szívesen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Pístánál meg fog telni a parkoló használaton kívüli fehér autókkal <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 na most akkor mi van ezzel a teljesitmény adó témával elfogadták vagy mi? mondjuk a ######tse érdejkli max több csaló lessz köztük énis hogy azt a MONOGÁMIÁBAN RETARDÁLT KEDVES ÉDESANYUKAT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts