Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
  Atommanó írta:
Nyissáááá...majd ha kiélted magad, és jól teleírtad egy gombnyomással törlöm... <_< :) :)

oké én meg a subarudat a kutrol öcsi......

Elküldve
  Atommanó írta:
csak legyen nálad lóvé, hogy tankolj bele, és ne csak a sarokig juss... <_< :)

hát lové az kell gumira me ebbe a honapba a 3ik párt veszem tegnap megen leoffoltam a coránál

Elküldve
  mélykék76 írta:

hétfőn meg szavaznak a vagyonadóról amibe ugye benne vannak a 170le feletti kocsik is és szerdától meg 19Ftal drágul a benzin...tovább is van mondjam még ? <_<

Elküldve
  Gelko írta:
hétfőn meg szavaznak a vagyonadóról amibe ugye benne vannak a 170le feletti kocsik is és szerdától meg 19Ftal drágul a benzin...tovább is van mondjam még ? <_<

Gellért miért nem olvasol ? :)

"Az új adótarifák már a vagyonadó címén beszedett többletet is tartalmazzák."

Elküldve
  mélykék76 írta:
Gellért miért nem olvasol ? :)

"Az új adótarifák már a vagyonadó címén beszedett többletet is tartalmazzák."

mert ártalmas.... jóvanna <_< így már csak 35öt adok a seniért :)

Elküldve
  mélykék76 írta:

Én megfogadtam, hogy ha ezt megszavazzák veszek egy Nivát ( :lol: bocs Gelkó) és egyenként fogok átmenni a szemétládák nyakán...

De minimum minden éjszaka a 2. kerben fogom tesztelni, hogy működik e az ALS... <_<

Első körben elfogadták...amúgy...

De azért ez meredek, hogy mi megy már itt... :) :lol: :)

Adó, adó adó.... nem zavarja őket, hogy mindenki elmenekül, meg hogy minden országban ahol grimbusz van ott adót csökkentenek, hogy nőjön a vásárlói kedv...áááá nem... mit csinál a magyar...az ellenkezőjét, mert az jó...

hogy Redi szavaival éljek...Lóf@sz kaporral...

Elküldve
  mélykék76 írta:
Oké, én adnék egy ötös az aszkónáért, adja 30000et és már cseréltünk is <_< :) :) :lol:

sima ügy ha mellédobod a caravan-t is :lol: tényleg azzal most mi lesz ?

Elküldve
  Atommanó írta:
Én megfogadtam, hogy ha ezt megszavazzák veszek egy Nivát ( <_< bocs Gelkó) és egyenként fogok átmenni a szemétládák nyakán...

na erre a célre bármikor kölcsön adom sőt ha kell még segítek is nagyon szívesen :)

Elküldve

na most akkor mi van ezzel a teljesitmény adó témával elfogadták vagy mi? mondjuk a ######tse érdejkli max több csaló lessz köztük énis hogy azt a MONOGÁMIÁBAN RETARDÁLT KEDVES ÉDESANYUKAT.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.