Xray Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 A Te véleményed meg nem érdekel senkit... <_< :) :) Na még valaki??? :lol: :lol: vettem észre... amúgy meg engem sem másé! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 vettem észre... amúgy meg engem sem másé! <_< Szarjunk a farmra... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Hát azért aki figyelemmel kísérte a dolgokat azt előbb utóbb rájöhetett, hogy mi is van készülőben... Veki el, Cupra el... <_< Folyamatosan fuigyeljük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Szarjunk a farmra... <_< :) A már régen megy ez ,.,,,, :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 A már régen megy ez ,.,,,, <_< Meg ló@sz kaporral... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Meg ló@sz kaporral... :) :) Áldom redi eszét mikor ezt a gondolatát megosztotta velem MSN en :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Áldom redi eszét mikor ezt a gondolatát megosztotta velem MSN en :) <_< :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Rád 1. pont vonatkozik <_< Miért nem változhatna az ember véleménye ? Én is ittam régen Jééééééégert most meg már gyűlölöm :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Miért nem változhatna az ember véleménye ? Én is ittam régen Jééééééégert most meg már gyűlölöm :) :lol: :lol: Én is ittam...és iszok mostanában is... máááá én sem vagyok a régi... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Miért nem változhatna az ember véleménye ? Én is ittam régen Jééééééégert most meg már gyűlölöm :lol: :lol: :lol: Nekem meg már kilöki a szervezet <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Miért nem változhatna az ember véleménye ? Én is ittam régen Jééééééégert most meg már gyűlölöm :) :) :lol: Az összes ilyen "divatpiát" utálom! :lol: Amúgy én úgy vagyok vele,hogy amíg nem szarom a pénzt marad az opel,még ha egy fos is. :lol: Ehhez értek,ehhez lettek kiépítve a kapcsolatok,"kicsi is,savanyú is,de a miénk!" ^_^ A corsát bármikor a dunába lökném,de az astra más tészta,mégiscsak az első autóm,iszonyat sok meló van benne,soha senki nem fizetné ki,szal az tényleg a bontóba fog menni tőlem. Én nem irigylem Antitól,se bárki mástól miből és mit vesz,carok rá,legalább lesz arról is tapasztalat,minden csoda 3 napig tart! :P A bubu hang meg nekem is megy,mert néha kihagy a gyujtás a corsán,a régi imcser kipuff miatt meg tök mély hangja van! <_< :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 :lol: ^_^ :P http://www.gagreport.com/banners%20and%20l...anasuck_gif.gif Nemírtad oda hogy: a kép csak illusztráció! <_< :) 7000. HSZ és eddíg mind értelmes volt! :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Miért nem változhatna az ember véleménye ? Én is ittam régen Jééééééégert most meg már gyűlölöm <_< :) :) Dehogyis nem változhat.... csak ne naponta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 ....Az összes ilyen "divatpiát" utálom! <_<.... Meséld már el, hogy mi lenne a divatpia ismérvei ? Túl erős a promociója és ennyi ? :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Csak nem ásítani fog? <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Meséld már el, hogy mi lenne a divatpia ismérvei ? Túl erős a promociója és ennyi ? :lol: :lol: ^_^ Ha ilyet iszol "buknak" rá a csajok... <_< :) Aztán meg neki nem jön be, hogy állandóan lehányják... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Meg ló@sz kaporral... :) :) meg szaros f*sszal bajszot rajzolni mi? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 nyissunk anti fikázó topicot <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 nyissunk anti fikázó topicot <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Csak nem ásítani fog? <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 meg szaros f*sszal bajszot rajzolni mi? <_< vagy beletörölni a függönybe... na akkor síkít az asszony csak igazán! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 meg szaros f*sszal bajszot rajzolni mi? <_< Most ettem, mingyááááá be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 nyissunk anti fikázó topicot <_< Nyissáááá...majd ha kiélted magad, és jól teleírtad egy gombnyomással törlöm... :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts