kiskecso Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 honnan szereztél ennyiért? <_< mezőkövesd után cserépfalun van 1 opel bontó onnan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Hát azért az nem szép dolog, hogy egy nem opel, opel talin díjat kaphat szerintem. Ez olyan mintha egy 6000 ccm-es camaroval odaálnék driftelni, biztos sok esélye lenne az opeloknak, első kerékkel meg pláne. (ezt nem személyeskedésnek szánom, pláne hogy nem is indultam, csak számomra ez érdekes) ha te indulsz a camaroval akkor kapsz díjat. ha egy tök ismeretlen akkor nem. ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 anti! sztem a békalámpás a legszebb bubaru! meg a csík, az is nagyon tetszik, csak azok még elég gyökér specifikációjúak alapból. ami meg gyárilag megfelelő abból, az a nagyon sok éve ellenére aranyárban van. szóval sztem épp jó a választásod. az arany felni meg valóban kicsit dzsozés, de ha valami, akkor egy kék subaru ami felveszi magára, hogy még jól is áll neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 kecso: nekem van 308-as rendszerem eladó (az opc-ből gyütt kifele), csak ahhoz meg kellene venned az 5x110-re az átalakítást (de azom is van eladó <_<) mind1, nem 6000 Ft lenne, de van olyan erős az autód, hogy elkélne rá legalább egy ilyen. a 288 se rossz, az legalább minden zürzavar nélkül feltehető rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Én legutóbb 15e-ért vettem 288-as fékszettet bontóban mindenestől. Kecsó, neked is meg tudom csinálni az átalakítást, de elég messze lakok én is tőled. <_< De ha elpostázod, megoldom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 mezőkövesd után cserépfalun van 1 opel bontó onnan höhö, szólhattál volna, adtam volna a számukat kapásból <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 kecso: nekem van 308-as rendszerem eladó (az opc-ből gyütt kifele), csak ahhoz meg kellene venned az 5x110-re az átalakítást (de azom is van eladó <_<) mind1, nem 6000 Ft lenne, de van olyan erős az autód, hogy elkélne rá legalább egy ilyen. a 288 se rossz, az legalább minden zürzavar nélkül feltehető rá. most ennyi lém van..:-( de a cél jövőben valami 300 fölötti 4-6 dugattyús cucc Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Én legutóbb 15e-ért vettem 288-as fékszettet bontóban mindenestől. Kecsó, neked is meg tudom csinálni az átalakítást, de elég messze lakok én is tőled. <_< De ha elpostázod, megoldom. :) hétfőn kell vissza hívni a srácot aki rendeli a tárcsát...ha megvan szólok és megbeszéljük mit hogy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Lesz valakinek Opel tipusu autója egyáltalán???? vagy adjam el én is azt vegyek valami másikat??? B csabi... és mit veszel majd a GSI helyett ami 2.autó modernebb árban is jó és bitang?? áááááá nemértem egyik pillanatban meghaltok a GSI-ért a másik pillanatban meg f@xom.... hmm... teljesen nemértem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 nekem lesz míg szét nem rohad <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 nekem lesz míg szét nem rohad <_< :) Üdv a kluban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 kíváncsi leszek meddig lesz meg az a szubaru is...kiéli ferde hajlamait a bácsi aztán majd vesz megint valami opelt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 kíváncsi leszek meddig lesz meg az a szubaru is...kiéli ferde hajlamait a bácsi aztán majd vesz megint valami opelt Megmarad az neki, csak vessz mellé egy opelt is amikor siet azzal megy! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Ha nekem újabb kocsira lennen pénzem akkor is meghagynám a mostanit mert szívemhez nőtt, eladni meg jó árért úgy se tudnám. Tőlem ez bontóba megy <_< Őszintén itt kétféle embert látok a fórumon: 1. Aki megveszi amit akar bármi áron, és nem előtte 1 évvel reklámozza. 2. Akinek meg csak a szája jár ha ven pénze ha nincs. Szerintem ez már unalmas, hogy ki mit fog (szeretne) venni. A ráadás pedig a az opel fikázása, mert már más kocsi van... Ez az én véleményem és várom a támadásokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Ha nekem újabb kocsira lennen pénzem akkor is meghagynám a mostanit mert szívemhez nőtt, eladni meg jó árért úgy se tudnám. Tőlem ez bontóba megy :) Őszintén itt kétféle embert látok a fórumon: 1. Aki megveszi amit akar bármi áron, és nem előtte 1 évvel reklámozza. 2. Akinek meg csak a szája jár ha ven pénze ha nincs. Szerintem ez már unalmas, hogy ki mit fog (szeretne) venni. A ráadás pedig a az opel fikázása, mert már más kocsi van... Ez az én véleményem és várom a támadásokat :) Mintha olvasnál a fejembe! egyetértek! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Lesz valakinek Opel tipusu autója egyáltalán???? vagy adjam el én is azt vegyek valami másikat??? B csabi... és mit veszel majd a GSI helyett ami 2.autó modernebb árban is jó és bitang?? áááááá nemértem egyik pillanatban meghaltok a GSI-ért a másik pillanatban meg f@xom.... hmm... teljesen nemértem! Tiltakozooooooooooom.... én sosem haltam meg a GSI-ért...de mai napig állítom, hogy abban az árkategóriában amit képvisel jó választás...bár egy VTI is az... :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Megmarad az neki, csak vessz mellé egy opelt is amikor siet azzal megy! <_< :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 .... Azééé me nem opellel megyek megint Blitzre még "el fox fáradni" idén is... <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Mintha olvasnál a fejembe! egyetértek! <_< Hányszor hallottátok pl tőlem, hogy fikáztam volna az opelt??? Gyerekek...ne kezdjük már ezt megint... elmondtam, hogy én nem találtam olyan kicsikocsit opelben ami megfelelne a mostani igényeimnek, vagy megfelelne, de a pénztárcámnak nem...a Cupra ugyan ezért került képbe anno... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 És hogy én is szájhősködjek azééé ne csak úgy vásárolgassam a verdákat, egy V8 biturbó C kadettről még nem mondtam le ebben az életben... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Hányszor hallottátok pl tőlem, hogy fikáztam volna az opelt??? Gyerekek...ne kezdjük már ezt megint... elmondtam, hogy én nem találtam olyan kicsikocsit opelben ami megfelelne a mostani igényeimnek, vagy megfelelne, de a pénztárcámnak nem...a Cupra ugyan ezért került képbe anno... <_< Most nem rólad volt szó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Tiltakozooooooooooom.... én sosem haltam meg a GSI-ért...de mai napig állítom, hogy abban az árkategóriában amit képvisel jó választás...bár egy VTI is az... :) <_< De én igen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Hányszor hallottátok pl tőlem, hogy fikáztam volna az opelt??? Gyerekek...ne kezdjük már ezt megint... elmondtam, hogy én nem találtam olyan kicsikocsit opelben ami megfelelne a mostani igényeimnek, vagy megfelelne, de a pénztárcámnak nem...a Cupra ugyan ezért került képbe anno... :) Rád 1. pont vonatkozik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 De én igen! :lol: A Te véleményed meg nem érdekel senkit... <_< :) :) Na még valaki??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Rád 1. pont vonatkozik <_< Hát azért aki figyelemmel kísérte a dolgokat azt előbb utóbb rájöhetett, hogy mi is van készülőben... Veki el, Cupra el... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts